tursuuu kaydirigubbakcemile3 tursuda biseymi ben tost yiyorum cıtır cıtır kaydirigubbakcemile3
Ohh yarasın.. delikafadulden kuraltanımaz seni.. kaydirigubbakcemile3
Ben turşuyu telime taktım öyle turşuyu koparttım ayrıca telimde koptu..
Doktor beni biraz azarladı..laelaelaelaelae
Salatalık turşusuna dayanamam.. Yine olsa yine yaparım.. :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
bunu tuttum kaydirigubbakcemile3 yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3 bugun doktoru arıycam 2-3 güne kalmaz cagırır baş belam kaydirigubbakcemile3 ne yersen kardır hesabı yemedigin sey yok kaydirigubbakcemile3 kalın gecen telimi ince telle brakete dolamıştı üstteki dişi indirmek için o ince tel görünürde yokyutmuşum kaydirigubbakcemile3 biri indi boşluga digeri vampir dişi gibi tavanda artık ne zamandan yuttuysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
bunu tuttum kaydirigubbakcemile3 yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3 bugun doktoru arıycam 2-3 güne kalmaz cagırır baş belam kaydirigubbakcemile3 ne yersen kardır hesabı yemedigin sey yok kaydirigubbakcemile3 kalın gecen telimi ince telle brakete dolamıştı üstteki dişi indirmek için o ince tel görünürde yokyutmuşum kaydirigubbakcemile3 biri indi boşluga digeri vampir dişi gibi tavanda artık ne zamandan yuttuysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
yuttunmu.. :roflol: Demirkızlaelaelaelaelae
birde baş belam diyor doktoruna.. kaydirigubbakcemile3 doktor senden çekiyordur eminim.. delikafadulden
Ben bundan sonra dikkatli yicem kızım.. :1closedeyes: doktorumdan çok korkuyorum.. eyvahedigeldismile :roflol: Ben tel yutsam neler olur acaba.. aklinialirimsmile
Kızlar sakin olmalısınız kaydirigubbakcemile3 . Teller, braketler tedavinin sonuna kadar sağ salim kalsın ağzınızda dimi ama kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün konuşmak için kendi dişçime gittim tatildeymişakannehir
ben de görevlilerle konuştum bırakamazsın fln dediler ne demek bırakamazsın neden bırakamıyomuşum dedim tartışma denemez ama gerfin bi ortam oluştu. sonra dişçin gelince beraber gelip dilekçe verin dediler tamam dedim çıktım. haftaya bi dişçiyle görüşcem ortodonti uzmanı değil diye biliyorum ama iyi biyer önermesini isticem sonra ailemle kendi dişçime gidip ordaki işlemleri halledicem. çok sinirimi bozdular
kızlarrrr araştırmalarımın sonucunda iyi olduğuna inandığım ve randevuda beklerken her gelene sorduğumda çok memnunum asla başka doktora gitmem cevabını aldığım bir doktora karar verdim .
röntgenlerimi çektirdim ve gittim bgn sağ köpek dişimin arkasındaki dişim çekildi yarında sol köpek dişimin arkasındaki çekilcek ama ölçü veremedim midem bulandı ve ölçüyü alan kişi kızmadı ama yüzü düştü birden
ölçü verirken sorun yaşadınız mı bnm gibi midesi bulanan varmı?
bide ben doktorumu baya araştırdım bende eğer o gelenler gibi memnun kalırsam ortodontist arayan arkadaşlara önerebilirim..
benim dişimin kalıbını almadılarr:kedi:
nasıl almadılar tatlım ölçü alınmadan mı tel takıldı anlamadım ben :S
eğer sabit braket takılacaksa ölçü almaya gerek yok canım...
yemek yerken takıp çıkarabileceğin damaklı aparey kullanacaksan onun için ölçü alınıyor...
eğer sabit braket takılacaksa ölçü almaya gerek yok canım...
yemek yerken takıp çıkarabileceğin damaklı aparey kullanacaksan onun için ölçü alınıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?