evet. köpek dişlerim arkaya doğru gittikçe öndeki boşluk görüntüsü artıyor. açıkçası ilk kez gülmekten bu kadar çekinir oldumsoldaki köpek dişim azı dişine değecek kadar arkaya gitti, sanırım o tamam oldu. ama önde de 3 4 mm lik bir boşluk oluştu. kötü görünüyor...
Teşekkür ederim.. :)
Takıldı evet
Takıldığı an çok acayip geldi ya, ben bunlara nasıl alışıcam diyip durdum doktora.. kaydirigubbakcemile3
İlk dakikalar hiç ağrım olmadı.. ama 2, 3 saat sonra çok ağrımaya başladı.. Dün akşam yemek yiyemedim.. Çorba içip durdum.. Gece daha çok ağrıdı, uyuyamadım hatta..
İlk bir hafta ağrısı olur dedi doktor.. sonra alışırmışım.. ama ne olursa olsun, herşeye rağmen tellerimi seviyorum.. sırnaşık şey
:)))) 1 hafta snra alışıosun 1 ay snradayokmuş gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canım keske bayramdan snraya bıraksaydın ama sarmalar sekerler tatlılar falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: evet ya.. Aklıma da gelmedi değil hani.. sempatiksalakcinni
Bir an önce yaptırmak istedim.. :1rolleyes:
Bu arada bu gidişle ben kilo da alıcam galiba.. Löp löp çiğnemeden yutuyorum herşeyi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ya peki dişlerini nasıl fırçalıyorsun sen? bilmiyorumkismile
Ağrıdan fırçalayamıyorum.. Gözlerimden yaşlar geliyor, çok acıyor..
Sürekli böyle olmaz umarım.. CADIARZU fırçalamaktan korkuyorum..eyvahedigeldismile
Sen bayrama telsiz girseydin asıl o zmn kilo almayı gorurdun :) ilk iki gün ben pek fırçalayamamiştim gargara yapmıştım yanlışlıkla elim çarpmişti gözümden yaş gelmişti.2günden sonra fırçalarsın
Birde ben ilk hafta allhım ben ne yaptım boyle kendi rızamla demiştim.bu metal yığınıyla nasıl 1.5 yıl yaşıcam.benim birde ilk zmnlar dudaklarım cok kuruyordu dudaklarımı birbirine ruj sürdükten sonra yediremiyordum.İçe doğru olan ön dişlerimi hafif düzeltince sorun olmuştu.Şimdi hiç hissetmiyorum varlar mı yoklar mı?
Kızlar çekirdek yiyebiliyor musunuz teller varken?
Teşekkür ederim.. :)
Takıldı evet
Takıldığı an çok acayip geldi ya, ben bunlara nasıl alışıcam diyip durdum doktora.. kaydirigubbakcemile3
İlk dakikalar hiç ağrım olmadı.. ama 2, 3 saat sonra çok ağrımaya başladı.. Dün akşam yemek yiyemedim.. Çorba içip durdum.. Gece daha çok ağrıdı, uyuyamadım hatta..
İlk bir hafta ağrısı olur dedi doktor.. sonra alışırmışım.. ama ne olursa olsun, herşeye rağmen tellerimi seviyorum.. sırnaşık şey
Sen bayrama telsiz girseydin asıl o zmn kilo almayı gorurdun :) ilk iki gün ben pek fırçalayamamiştim gargara yapmıştım yanlışlıkla elim çarpmişti gözümden yaş gelmişti.2günden sonra fırçalarsın
Birde ben ilk hafta allhım ben ne yaptım boyle kendi rızamla demiştim.bu metal yığınıyla nasıl 1.5 yıl yaşıcam.benim birde ilk zmnlar dudaklarım cok kuruyordu dudaklarımı birbirine ruj sürdükten sonra yediremiyordum.İçe doğru olan ön dişlerimi hafif düzeltince sorun olmuştu.Şimdi hiç hissetmiyorum varlar mı yoklar mı?
Kızlar çekirdek yiyebiliyor musunuz teller varken?
arkaya azı dişlerine götürüp çitliyorum ben yoksa önlerle kırmak ne mümkün..onu da çok cnm istediğinde..hiç tadı çıkmıyor çünkü..:1no2:
canım belki doktor iyi yapıştıramamıştır benim hiçbiri çıkmadı 2 yıldır ordalar bide ben herşeyi yiyorum kola zaten sevmem ama şekerdir çekirdektir çukulatadır hobidi gırtlak hobidi gırtlak kaydirigubbakcemile2
belliki iyi yapamamış telli turna yapsın yaptıktan sonra yine cıkarsa bu sefer adam acayip saglam yapar zırt pırt gidiyon diye kaydirigubbakcemile3 valla bende haşin bi diş fırcalama sekli var çıksa benimki simdiye braketlerle gelirdi kaydirigubbakcemile3
abowwwwww bu arada bayramdan sonra kontrol var eve bebe bisküvisi hazır çorba meyvesuyu takviyesi yapayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?