Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

braketlerim şeffaf degil, metal, cok sert bişeyde ısırmadım ama normal yemek yemeye basladım artık, tabi ekmek arası gibi şeyler değil, kucuk parlacara ayırıp yiyebildigim tarzda seyler. belkide uygulanan kuvvet yuzunden çıkmıştır diyerek kendimi avutayım :) ve sararma da sigara yuzundense eğer en yakın zamanda bırakmalıyım sanırım :) .. teşekkürler :)

ben,m de şeffaf takıldıktan bi gün sonra bi tanesi kptu sert bişi yemedim çocuklarla kousurken ses geldii baktım kaymışş yanii normalmiş arkadaşım korkma..........

arkadaşlar merhaba ,
ben de ortodonti tedavisine yeni başlıycam,
tedavi ücreti hakkında fikir sahibi değilim,yardımcı olur musunuzakannehir

arkadaşlar merhaba ,
ben de ortodonti tedavisine yeni başlıycam,
tedavi ücreti hakkında fikir sahibi değilim,yardımcı olur musunuzakannehir

canım 2000-3000tl civarında oluyor... başlamadan birkaç ortodontist ile görüş bence...
hem doğru tedavi için hem de ücret hakkında fikir sahibi olman için...

Slm kızlar.opuyorumnanaktan

dişlerime bugün arkadan tel takıldı

yarın teller çıkıyor.

bitti artık ohhh yaaazemuszemus

DARISI SİZLERE İNŞsengözlerimebaksanab

kızlar bende 1 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum doktorun söylediğine görede inş.yaz sonu çıkacakmış zemuszemus

ya benim arka dişlere uygun tüpleri hala bulamadık... nerdeyse 1 aydır hiçbirşey yapmıyoruz... çok canım sıkılıyor... :çok üzgünüm:

haftasonu kongre varmış ; orda bulabilirim dedi pztye gün verdi... bakalım inşallah olur; biraz hareket biraz ağrı istiyorum dişlerimde ... :)

benzer şeyleri ben de yaşıyorum.

Hala bantta sorun var, Üçüncü kez yapıştırıldı ama sanırım bant numarası uygun diil. Büyük oldugu için de yapıştırıcı dişle bandın arasını tam olarak dolduramıyor... Bır dahaki muayenede yine doktora bişeyler anlatmam gerekecek sanırm...

ılk iki yapıştırmadan sonraki çıkmanın sebebini ben anladım, doktoruma izah edince doğru müdahaleyi yaptı ve bant yerinden çıkmadı bu kez, yerinde duruyor çok şükür. Ama bu sefer de bant büyük geldi sanırım, doktorumonline.com sitesinden doktorlarla görüşüyorum, genel kanı bant numarasının büyük olmasından dolayı yapıştırıcının tam dolgu yapamadıgı ve boşluklara yemek artıklarının girmesiyle bakteri oluşumu ve koku.. ama hep ben mi araştırıcam bunları?

Boşa dememişler, ya yapan işi bilecek ya da yaptıran...

Canlarım,
doktorumonline.com sitesinde doktorlara soru sorabiliyoruz. Ordaki doktorlardan aldıgım bilgileri burda sizinle de paylaşıyorum. Gerçekten çok ilgililer ve bilgililer de... Siz de ordan doğru bilgi alabilir, burda bizimle paylaşabilirsiniz...

kızlar selam nasılsınız
bende tam 4 yıldır bu tellerden bi türlü kurtulamadım
zaman zaman yazardım belki hatırlayanınız olur
damağımda gömük dişim vardı onu aldılar çok zor günler geçirdim
neyse atlattım 1 yıl oldu ameliyat olalı
şimdi orta hattım düzgün deil ve 8 aydırda düzeltemedi
hatta 1 yıldır diyelim
çünkü ameliyat olduktan sonra bunu düzeltmeye çalıştı ama yapamıyor bendemi bi sorun var anlamadım
üstteki dişlerim sola doğru halay çekiyolar kaydirigubbakcemile3
geçen randevumda dişlerimin araasındaki boşuluğun bir türlü açılmadığını ve dişimin dibine doğru vida takılacağını söyledi
ondan destek alıp dişlerimi kaydıracakmış
bişey anlamadım dediklerinden yolladı evime
cuma günü tekrar gidicem sözde anlatacak ne olacağını
kızlar çok korkuyorum
internetten araştırdım "mini vida" deniyormuş bunların adına
görüntüleri korkunç
nereye takacak acaba
nasıl takılacak
ameliyat gibimi
of of çok kötüyüm :1no2:
burda bi arkadaşımızında öyleydi sorunu adı hümeyra onunla bilgi alışverişi yapıyorum sürekli
onada aynı işlem uygulanacakmış
bakalım neler olacak
size böyle bişey uygulandımı kızlar
ne olursunuz bilgi verin

Tatlım bana öyle bişey uygulanmadı. Açıkçası hiçbir fikrim de yok. Arkadaşınla bilgi alışverişi yapıyor olmanız güzel. Bence bi de diğer doktorların fikrini al. Böylece anlamadıgın şeyleri öğrenirsin, aklına yatarsa için de rahat olur... Yukarda adını verdigim siteye girebilirsin, orda uzman doktorlar yanıtlar sorularını... Geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…