- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
metal canım mantıklı dusununce en fazla 2sene dayanıcaz sonrra omur boyu guzel dıslere sahıp olucaz ama bazen sınırlenıyorum nerden taktırdım dıyorum..
çok zayıfladım bırdebilmiyorumkismile
hadi yaaa...inanmıyorum..ben zaten 44 kiloyum..daha ne kadar zayıflayabilirim ki..:çok üzgünüm: iştahın kesildiği için mi yoksa sürekli diş fırçalaması zor geldiği için mi zayıfladın?
Kızlar benim 1 sene olacak yakında, üstler düzeldi sayılır dün kontrolüm vardı, braketlerin bazılarını değiştirdi. çok iyi olmuş dedi benimde şu an üstler çok hoşuma gidiyor gülmeye yer arıyorum yani demek istediğim teller var diye gülmemezlik etmiyormuşum dişlerim düzgün değil diyeymiş çünkü dişler düzeldikçe ve bunu gördükçe iyi hissediyorum. kimse çekinmesin sıkılmasın, çünkü kötü birşey değil ki artık herkes takıyor kimsede yadırgamıyor, şu ana kadar hiç kötü bir bakış ya da kötü bir tepki almadım, asla karşılaşmazsınız demiyorum ama sanmıyorum.
valla bılmıyorum canımmm ama zayıfladım gercekten her gören diyo noldu sana zayıflamıssın çok.
Bence bu zayıflama herkes için geçerli degil çünkü ben tam tersine kilo alıyorum son zamanlarda 3-4 kilo aldım simdi 46 kiloyum telle ilgisi yok bence cünkü ben eskiden nası yersem simdi de öyle yiyorum bu arada tel taktıralı 9 ay olucak
kızlar resımm koysanız nasıl olur duzelenler varsa moral olurdu bıraz ya:sinifsinif:
kızlar en de dün üst dişlere tel taktırdım ugün okulda çocuklarla konusurken ağzımda bi hareketlenme hissettim ve baktığımda bi tanesinin üzerindeki kaymışşş ve hareket ediyor dr umu aradım yardımcısı ile konuştum dedi kırılmıştır sert işi mi yedin yooo çok dikkat ediyorummi yer miyimm yaaa....dedi rahatsız etmiyosa randevu gününde gelin işi olmaz dedii....başına böyle i durum gelen var mı ? u arada seffaf taktırdım......
evet bende zaten u zamana gelmek için neler çektim ysak olanların yanından bile geçmem okulda hocalarla yemek yemekten vazgeçtim artık çorba götürüp okulda öle idare ediyomm ...bir ay sonraya gün vermişti yardımcısı bişi olmaz dedi ama gideyim değil mii.bir aya kadar neler olur daha....
kızlar en de dün üst dişlere tel taktırdım ugün okulda çocuklarla konusurken ağzımda bi hareketlenme hissettim ve baktığımda bi tanesinin üzerindeki kaymışşş ve hareket ediyor dr umu aradım yardımcısı ile konuştum dedi kırılmıştır sert işi mi yedin yooo çok dikkat ediyorummi yer miyimm yaaa....dedi rahatsız etmiyosa randevu gününde gelin işi olmaz dedii....başına böyle i durum gelen var mı ? u arada seffaf taktırdım......
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. ben de kısmetse yakın tarihte tellerimi çıkarıyorum. ama şu an çok korkuyorum.eyvahedigeldismile bu tellerin varlığı bir dert yokluğu bir dert gibi geliyor. çünkü çıktığında diş aralarında sıkışmadan ötürü sürekli çürüme oluyormuş, ilk çıktığında dişler çok büyük görünüyormuş zaten öndeki iki dişim ileri doğru itildiği için gereğinden fazla büyük görünüyor telsiz halini düşünmek istemiyorum büyük dişlerim olsun istemiyorum küçük inci gibi olsun istiyorum çocukluğumdaki gibi. ayrıca bozulmalar da oluyormuş bunları düşündükçe korkuyorum eyvahedigeldismile
bunca acıya katlan, gülme , sunum yapmak işkence haline gelsin. sevdiğin insandan sürekli kaç bunca acıyı çektikten sonra iyi dişleri hakettiğimi düşünüyorum. hem de üniversite döneminde takmak çok kötü gerçi ben bundan rahatsızlık duymadım hiç ama genel olarak istenmeyen bir durumdur. bunları düşündükçe istediğim gibi olmayacak acılar katlanarak çoğalacak diye çok korkuyorum ağladım ağlayacam yani :çok üzgünüm:
teller çıktıktan sonra dişlerimi seversem (inş. severim dişçimden eski fotolarımı da isteyip burda yayınlayacağım ve aşama aşama bundan sonraki durumlarını söyleyerek yeni takanları bilgilendireceğim.
birazdan da ağlayacağım korkularımdan ötürü...
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. ben de kısmetse yakın tarihte tellerimi çıkarıyorum. ama şu an çok korkuyorum.eyvahedigeldismile bu tellerin varlığı bir dert yokluğu bir dert gibi geliyor. çünkü çıktığında diş aralarında sıkışmadan ötürü sürekli çürüme oluyormuş, ilk çıktığında dişler çok büyük görünüyormuş zaten öndeki iki dişim ileri doğru itildiği için gereğinden fazla büyük görünüyor telsiz halini düşünmek istemiyorum büyük dişlerim olsun istemiyorum küçük inci gibi olsun istiyorum çocukluğumdaki gibi. ayrıca bozulmalar da oluyormuş bunları düşündükçe korkuyorum eyvahedigeldismile
bunca acıya katlan, gülme , sunum yapmak işkence haline gelsin. sevdiğin insandan sürekli kaç bunca acıyı çektikten sonra iyi dişleri hakettiğimi düşünüyorum. hem de üniversite döneminde takmak çok kötü gerçi ben bundan rahatsızlık duymadım hiç ama genel olarak istenmeyen bir durumdur. bunları düşündükçe istediğim gibi olmayacak acılar katlanarak çoğalacak diye çok korkuyorum ağladım ağlayacam yani :çok üzgünüm:
teller çıktıktan sonra dişlerimi seversem (inş. severim dişçimden eski fotolarımı da isteyip burda yayınlayacağım ve aşama aşama bundan sonraki durumlarını söyleyerek yeni takanları bilgilendireceğim.
birazdan da ağlayacağım korkularımdan ötürü...