Canım neden bu kadar ümitsizsinki.merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. ben de kısmetse yakın tarihte tellerimi çıkarıyorum. ama şu an çok korkuyorum.eyvahedigeldismile bu tellerin varlığı bir dert yokluğu bir dert gibi geliyor. çünkü çıktığında diş aralarında sıkışmadan ötürü sürekli çürüme oluyormuş, ilk çıktığında dişler çok büyük görünüyormuş zaten öndeki iki dişim ileri doğru itildiği için gereğinden fazla büyük görünüyor telsiz halini düşünmek istemiyorum büyük dişlerim olsun istemiyorum küçük inci gibi olsun istiyorum çocukluğumdaki gibi. ayrıca bozulmalar da oluyormuş bunları düşündükçe korkuyorum eyvahedigeldismile
bunca acıya katlan, gülme , sunum yapmak işkence haline gelsin. sevdiğin insandan sürekli kaç bunca acıyı çektikten sonra iyi dişleri hakettiğimi düşünüyorum. hem de üniversite döneminde takmak çok kötü gerçi ben bundan rahatsızlık duymadım hiç ama genel olarak istenmeyen bir durumdur. bunları düşündükçe istediğim gibi olmayacak acılar katlanarak çoğalacak diye çok korkuyorum ağladım ağlayacam yani :çok üzgünüm:
teller çıktıktan sonra dişlerimi seversem (inş. severim dişçimden eski fotolarımı da isteyip burda yayınlayacağım ve aşama aşama bundan sonraki durumlarını söyleyerek yeni takanları bilgilendireceğim.
birazdan da ağlayacağım korkularımdan ötürü...
dişlerin eskiki haliyle şimdiki hali bir mi.
hiç düşündünmü bunu.
teller olsada şimdi rahat bir şekilde gülebiliyorsundur.
ama tel takılmadan önce kendine güvenin yoktu.
arkadaş ortamında gülemiyordun .
kesin konuşuyorum çünkü bende yaşadım bu olumsuzlukları.
dişlerim büyüdü falan diyorsun.
ben çok şaştım.
dişlerinin boyutu aynı olması lazım.
sadece teller doğrultuyor.
yani benimki öyle oldu.
doktorum eğrilir falan diye bişeyde demedi.
zaten teller çıkınca arkadan ince tel tekılacak.
bu tel isteğine bağlı ömür boyu seninle kalacak
.hiçbir yan etkisi yok.
bence bu kadar karamsar olma.
benimkide salı günü çıkıyor allah izin varirse.
bak sende kurtuluyorsun.
dişlerin eğrilmez sen yeterki doktorunun dediklerini yap.