- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Çok mu sorunluydu peki sizin dişleriniz?Ben de biraz geç kaldım 20 yaşındayım inşallah yaza taktırcam ben de bakalım :/
Çok mu sorunluydu peki sizin dişleriniz?Ben de biraz geç kaldım 20 yaşındayım inşallah yaza taktırcam ben de bakalım :/
haklısın bu çok önemli güven açısından şimdiki aklım olsa bu kadar beklemz yaptırrırdım ne yapar ne eder. yaşın erkense üniversitese hastenelrinden gün alıp bekleyebilirsin fiyatından dolayı yaptıramıyorsan.
Canım ya seni çok iyi anlıyorum şuan.Konuşurken ya da gülmek istediğinde direkt insanlar dişlerine doğru ay bunun dişleri ne kadar kötü dermiş gibi bir yüz ifadesiyle bakıyorlar.Bu da çok kırıcı oluyor! İnşallah sen de bir an önce taktırırsın ve sonuçta tam istediğin gibi olur.
ben bu tellerle kendımı cok cırkın hıssedıyorum yaa artık ıcımden ne suslenmek gelıyo ne başka birşeyy mutusuzum:sinifsinif:
susu_ sen yeni mitaktırdın? çok mu kötü görünüyo ya bi de onun psikolojisi var dimişeffaf da öyle mi acaba
6.ayımdayımm canım yok çok kötü gorunmuyo ama pskolojık olarak ben kendımı oyle goruyorum yaa alışamadım halaamafoldumben
şeffaf oyle degıl bellı olmuyo o fazla
hmm anladım cannm ne güzel taktırmışsın işte düzelir o ne güzel
haklısınn ama bazen oyle oluyorumkı sokup atasım gelıyor resmenn
keşke senin yerinde olsam 6. ayımda. ama ben 26 yaşındayım ve yeni taktırmayı düşünüorum. bende bu yaşa kadar telle gezmek istemediğim için taktırmadım ama şöyle düşününce heman gidip taktırsaım geldişu an 26 yaşında ve dişleri bozuk ve estetik olmayan bir ağız yapısına sahibim. tel taktırrırsam maximum 2 kalsa 28 yaşında inci gibi dişleri olan biri olacağım. ya taktırmazsam 28 yaşında ve hala dişleri bozuk ve rahat rahat gülemeyen biri olarak kalacağım.
sence hangisi ?boshayallersmile
alt üdt taktırdım canım.ysşım:25benim çekime gerek kalmayacak çünkü zaten çekilmiş olan dişlerim var. ondan bu kadar zorlanmış olabilirsin tedavide. sen alt- üst mü taktın yoksa sadce üst mü?
birde yaşını söylersen sevinirimboshayallersmile
haklısınn ama bazen oyle oluyorumkı sokup atasım gelıyor resmenn
selam herkese benim de 4 ay oldu tel taktirali benim de yaşim 26 ama ben aliştim hatta seviyorum tellerimi gecen gün kontrole gittim diş cekilmişti bende dr bu sefer gittiğimde teli kalinlaştirdi ve diş cekilen yere lastik takti bi tane sonradan farkina vardim ama onun lastik olduğunun:) boşluğun kapanmasi için galiba zaman bi şekilde geciyor ben 4 ayin nasi gecti bile anlamadim bence cok da gmrüntü olarak kötü durmuyo bu benim fikrim tabe:)))
cnm sennkiler metal mi?bnm 2 ay sonra takılacak ve metal olacak.ben şeffaf istemiştim ama malesef olmıcak..açıkcası bende endişeliyim..yani bu işe başlarken nasısa şeffaf görünmicek die düşünerek rahattım..ama evdeki hesap çarşıya uymuyo işte..gerçi doktorum braketleri gösterdi..eskilere oranla daa açık renk ve daa küçük..yine de görüntü konusunda emin deilim..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?