Bende aranıza katılıcam yakındaaa.. Dün gittim muayene oldum ortodontide. Hİç diş çekmemize gerek kalmadan çook güzel olur dedi. Başlıcaz yakında tedaviye açıkçası cok korkyrm taktırmaktan yemek yemek falan cok sorun oluyor diyorlar.. ve en cok korktuğumda bazıları tel takınca konuşmaları sesleri değişio banada öyle olurmu kiyardım edn nolr ya
kısa süre kullanmıştım ben de.6 ay kullanıp artık devam etmiyeceğimi söylemiştim diş hekimime. oldukça zorladı beni. takıldığı ilk hafta yemek yiyemedim, dişlerim ağrıdı sonraki 6 ay rahattı fakat bu sefer peltek gibi konuşuyordum ve daha fazla devam edemedim. diş teli kullananlara sabır diliyorum.
benim tamamen gömük bir köpek dişim vardı altta... hiç diş etini filan yarmamıştı sadece filmle görünüyordu... 2 sene 1 ay oldu hala tam çıkmış değil ama baya yükseldi... tabii benim yaşımın da etkisi var... 26 idim 28 oldum :)
hadi ya pozisyonu nasıl cok mu egri 2 yıl oldu hala cıkmadı mı..benim de yasım ufak deil:)tırsttım ben de simdi benim doktorum bi sene fiilan dio.hatta 32 yasında bii hastası varmıs 1 yılda indirmis.yas cok da onemli deil pozisyonu daha onemli dedi.benimki yatay filan deil 30 derecelik bi yamuklugu var ust kopek disim .dilimi damaga degdirince disimi hissediorum, ordaymıs ama hissetmemistim rontgenden once.henuz damak yarılmadı once sende yer acıcam dedi simdi bi yay koydu yer acılsın die bakalım .yakın zamanda gelir insallh canım yaa yukseldigine gore gelio demekki ama yavas gelio hızlanıp tez zamanda gelir insallah.
evvet kıslarr uzunbir aradan sonra ancak ekliyebiliyorum tellerim cumartesi günü çıkmıştı ve şimdi telsiz düzelmiş hali ama alt dişlerin arkasında ön takımı tutuan tel avr sabit ve 24 saat üst telleri tutacak damaklı düz bir telim var yemek yerken cıkarıom haliyşe :)) işte dişlerim böyle oldu kıslar görüntü pek iyi olmayabilir nihayet bitti yaaa darısı başınıza çok güzel bişey cidden yaa ama sanki hala teller varmış gibi gelio bi boşluk var sanki agzımda :)) tabi dişlerim biraz sarardı ver pozlar komik olabilir kıslarr
Mor salkım çok güzel olmuş dişlerin güle güle kullan canım
maşşallah,
benimde dişlerim tel takıldıktan sonra sarardı eskiden dah beyazdı,
dr,geçen ay temizledi ama en fazla 15 gün gitti gibi,sanki eskiden daha beyazlardı
dişler yerinden oynadığı için mi oluyor anlamadım,sizin de öyle oldumu kızlar
Mor- salkım Maşallah diyorum çok ama çok güzel görünüyor dişlerin ve gülüşün
biraz moral oldu bu resimler ciddi bir çabanın sonunda gerçek bir güzellik vaad edilmesi her şeye değer gibi görünüyor tellerimi sevmeye çalışacağım yeterki onlarda beni sevsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?