Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

yemek yerken zorlandım ben sadece.küçük parçalar halinde yiyorum.bi de yemekten hemen sonra dişlerini fırçalaman gerekiyor.o daha zor bence.son olarak da konuşurken etrafa tükürük saçıyorum delikafaduldendelikafadulden:roflol:

kısa süre kullanmıştım ben de.6 ay kullanıp artık devam etmiyeceğimi söylemiştim diş hekimime. oldukça zorladı beni. takıldığı ilk hafta yemek yiyemedim, dişlerim ağrıdı sonraki 6 ay rahattı fakat bu sefer peltek gibi konuşuyordum ve daha fazla devam edemedim. diş teli kullananlara sabır diliyorum.

nasıl ya 1 sene dayandın sonra vazgeçtin öyle mi? Demek ki şu an da rahatsız etmiyor öyle düşünüyorum? bana çok alışılmayacakmış gibi gelmiyor ve gayet rahatım bazen olduğunu unuuyorum bile. . .:sinifsinif:

başlığa eskisi kadar sık uğramıyorum ama görünce yazmadan duramadım:) teller takıldığında konuşmada değişiklik oluyor tamam ama çıktığında da konuşmanızdaki düzelme etrafınızdakiler tarafından çok rahat farkediliyor tek tereddütünüz buysa rahat olun:))

hadi ya pozisyonu nasıl cok mu egri 2 yıl oldu hala cıkmadı mı..benim de yasım ufak deil:)tırsttım ben de simdi benim doktorum bi sene fiilan dio.hatta 32 yasında bii hastası varmıs 1 yılda indirmis.yas cok da onemli deil pozisyonu daha onemli dedi.benimki yatay filan deil 30 derecelik bi yamuklugu var ust kopek disim .dilimi damaga degdirince disimi hissediorum, ordaymıs ama hissetmemistim rontgenden once.henuz damak yarılmadı once sende yer acıcam dedi simdi bi yay koydu yer acılsın die bakalım .yakın zamanda gelir insallh canım yaa yukseldigine gore gelio demekki ama yavas gelio hızlanıp tez zamanda gelir insallah.

pozisyonu yatıktı baya canım hem de süt dişim vardı ve hiç sorun yoktu... sadece ağrı yapmaya başlayınca yattığı yerden çıkmak istediğini anladık...kaydirigubbakcemile3
yani baya içerdeydi... süt dişi çekildi ; yerleşsin diye uğraşıyoruz...

bende çekim olmadığı için yer açmak için de baya uğraştık... kökü de büyüktü tabii...
orda zaman geçti... bakalım heralde 6 aya kadar toparlarız artık...

senin umarım daha kısa sürer tüm tedavin :)

hoşlandığım çocuğa gülümseyemiyorum yaaa sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
evvet kıslarr uzunbir aradan sonra ancak ekliyebiliyorum tellerim cumartesi günü çıkmıştı ve şimdi telsiz düzelmiş hali ama alt dişlerin arkasında ön takımı tutuan tel avr sabit ve 24 saat üst telleri tutacak damaklı düz bir telim var yemek yerken cıkarıom haliyşe :)) işte dişlerim böyle oldu kıslar görüntü pek iyi olmayabilir nihayet bitti yaaa darısı başınıza çok güzel bişey cidden yaa ama sanki hala teller varmış gibi gelio bi boşluk var sanki agzımda :)) tabi dişlerim biraz sarardı ver pozlar komik olabilir kıslarr

inanamıyorum ya maşallah böyle dişlerim olsun ..... eyvahedigeldismile ne diyeceğimi bulamadım

ayyyy cok güzel olmuş ya dişlerin nazar değmesin de maşallah diyelim:)) inci gibi dedikleri bu olsa gerek darisi bizim başimiza diiim ben ozaman resim ekledin için sağol moral oldu:))

mor_salkım harika görünüyorlar özendim valla :) allah bize de nasip etsin inşallah:Saruboceq: Ömür boyu güzel gülüşler cnm. Bir de eski halini koysan karşılaştırma yapardık gelişmeyi görürdük :)
Bu arada dudaklar da çok hoş gözüküyorlar :)

Son düzenleme:
sağolun kıslarr çok mutlu oldum :)) yaa eski haliyle hiç resmim yok maalesef hiç çekilmedim ööle sevmediğimden doktorumda vermedi o resimleri ama çok abartılı bişey yoktu bende üst ön iki diş üst üsteydi alttakiler carpıktı cene darlığından dişler daha da yamuluyordu
yok toptan değişmedim canım sadece dişlerim değişti oda tüm yüzümü etkiledi derrrmiiişimmm :))))) darısı başınıza kıslarrrr zemuszemus

Mor- salkım Maşallah diyorum çok ama çok güzel görünüyor dişlerin ve gülüşün
biraz moral oldu bu resimler ciddi bir çabanın sonunda gerçek bir güzellik vaad edilmesi her şeye değer gibi görünüyor tellerimi sevmeye çalışacağım yeterki onlarda beni sevsinler :)

Mor salkım çok güzel olmuş dişlerin güle güle kullan canım
maşşallah,

benimde dişlerim tel takıldıktan sonra sarardı eskiden dah beyazdı,
dr,geçen ay temizledi ama en fazla 15 gün gitti gibi,sanki eskiden daha beyazlardı

dişler yerinden oynadığı için mi oluyor anlamadım,sizin de öyle oldumu kızlar

tel çıkınca temizlenmicek mi dişler beyazlatılmicakmıbilmiyorumkismile
ayyy çok kötü dururlar o zaman akannehir

yha bende tel taktırıcam ama çook korkuyorum:sinifsinif: benim sadece üst tarafta sorun var birde diş etim çok çekik nerdeyse diş köklerim gözüküyor banada bi gaz verinde bende takdırıyım daha:gitme: Mor Salkım dişlerin çok güzel:lepi:

merak etme tatlım bir zaman sonra bir parcan adeta yavrun gibi oluyorlar :)))) alışırsın ama doktorun dediklerini ihmal etme sakın ve iyice temizlee

mor_salkim hayırlı olsun masallh darisi bizlere tez zamanda..
bu arada porselen braket takan arkadaslara sormustum cay icince lastiklerde leke kalıo,sarario nasi cıkarcam die arkadasların bazılari ii fircala demisti .fircayla baya bi ugrastim yine cıkmadı.bilenler vardir muhakak da şunu buldum.marketlerde filan da satılan agız gargaraları var ya onunla gargara yapiorum lekeler cıktı.beyazlar suan:)sizde deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…