slm arkadaşlar bende taktıralı 5 ay oldu.. her kontrole gittiğimde çok acı veriyo lastikleri değiştirdiklerinde... bide dişlerimin araları sarardı sanki düzenli olarak fırcalıyorum da.. siz bakımını nasıl yapıyorsunuz...
arkadaşlar öncelikle yeni tel taktıranrın telleri hayırlı olsun bende eski bir telli olarak yazmak istedimboşluk kapanma konusunda endişe etmeyin...ben taktırdığımda 20 yaşımdaydım ve çene büyümem durduğu için tam 4 sağlamdiçektirdim....tellerimde sadece 15 ay kaldı kiiii dr.uma göre çok erken düzeldi...tabi pekiştirme tedavilerim devamediyor...özelde taktırdım her 6 ayda bir kontrolum var alt düşümün üç kısmında düz bir tel var ve geceleride damak takıyorumüst dişlerime kaymayı engellemek için....4 yıl geçti aradan iyiki taktırmışımdiyorum allah herkese nasipetsin inş.....birde braketlerize kli lastik mutlaka taktırın ben hep şeffef taktırıyodum mor taktırmaya karar verdiğim ay tellerimin çıkıcanı öğrendim ve çookk üzülmüştümmm...
Ben de tel kullanıyorum bende de hafif sararmalar var doktoruma sordum sararmalar olabilir çıkınca tamamen temizlicez merak etme dedi. opuyorumnanaktanSeninde temizlenir merak etme yerimseniben Günde üç kez yemeklerden sonra fırçla ve akşam yemeğinden sonra arayüz fırçasıyla fırçalamayı unutma...slm arkadaşlar bende taktıralı 5 ay oldu.. her kontrole gittiğimde çok acı veriyo lastikleri değiştirdiklerinde... bide dişlerimin araları sarardı sanki düzenli olarak fırcalıyorum da.. siz bakımını nasıl yapıyorsunuz...
Aynı şeyleri bende yaşadım telleri ilk taktırdığım zamanlarda sen yazınca o günlerimi hatırladım gerçekten zor günlerdi ama merak etme biraz sabır göster ağrılar gelip geçiyor.hihoyyytBu diş telleriyle 3. günüm ama beni bir hayli zorluyor tüm yanağımın iç kısımları yara oldu aynı zamanda dudağımın iç kısımlarıda öyle, süt ve çorbayla besleniyorum birazda ekmeğin iç kısmı zor günler yaa
konuştuğumda bile azı dişlerimdekiler batıp rahatsız ediyor şöyle zaman geçipte hafif düzelmeler bir başlasa moral olacak bana...
Dişlerinde çok mu bozukluk vardı peki az mı.Şeffaf mı taktırmıştın yoksa metal mi?
benim diş eti büyüme rahatsızlığım var ne yapmam lazıma.s.
Selam hoşbulduk:) yok bende cok israrci olamadim zaten olmaz mi falan dedim cekmeden olmaz deyince tamam dedim kabul ettim bende:) umarim o boşluk cabuk kapanir:)) verdiğin örnek için de sağol moral oldu bana:))
slm arkadaşlar bende taktıralı 5 ay oldu.. her kontrole gittiğimde çok acı veriyo lastikleri değiştirdiklerinde... bide dişlerimin araları sarardı sanki düzenli olarak fırcalıyorum da.. siz bakımını nasıl yapıyorsunuz...
ayy kıslar yarın ölçüm alınacak ve haftaya cumartesi tellerim cıkacak hadi bakalım 2 sene oldu takalı aman benden size tavsiye lasstiklerinizi ahmal etmeyin çünkü tedavi uzuo benim 1.5 yılda bitmesi gerteken benm yüzümden uzadı siz siz olun takın bakalım cıkınca nasıl olcak ben alıştıydım bunalra yaa yavrum gibi onalrıda besliodum ben agzımda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?