off bende cok sert fırcalıyorum ama işte diş minesine diş etlerine zarar veriyoruzdoktoruna sor muhakak yapmam gereken birşey var mı yanlış mı fırçalıyorum.gargara iyi gelir mi aklına dişlerinle ilgili ne takılıyorsa sor
olur cnm eğer dişin bir tarafı boş ise yani diğer diş ile arasında aralık boşluk varsa boş olmayan tarafta diş eti biraz aşaği sarkar boşluğun olduğu tarafta da diş eti biraz çekilir.senin çekilme nerde oldu?
bu arada bende pek dişlerimi dırçalamıyorum sabah kalktıktan sonra ve akşam yatarken fırçalıyorum eskiden her birşey yedikten sonra dişarda da oğle yemeğinden sonra fırçalıyordum yanımda fırça taşiyordum.ama şimdi sadece su ile çalkalıyorum:)) artık yanımda fırça taşimiyorum evde ikende aburcubur yemiyorum.
mavi şafak kaç:)
duygugt, 34moni53 kızlar içimi rahatlattınız sağolun teller çıkınca temizlenip pırıl pırıl olucaksa sorun yok :lepi: Mavi41 cnm suyu yanından ayırmamanın nedeni ne merak ettim.
Cumartesi kotroldeydim kızlar bir tane lastik verdi takmam için takıyorum ama sanırım lastiklere alışmam birkaçgün daha uzayacak acayip ağrı ve baskı yapıyor benneyaptımki[bence güzel bir haber çekiyor dişlerini bırak baskı yapsın bir gün af çıkacaktır
duygugt, 34moni53 kızlar içimi rahatlattınız sağolun teller çıkınca temizlenip pırıl pırıl olucaksa sorun yok :lepi: Mavi41 cnm suyu yanından ayırmamanın nedeni ne merak ettim.
Cumartesi kotroldeydim kızlar bir tane lastik verdi takmam için takıyorum ama sanırım lastiklere alışmam birkaçgün daha uzayacak acayip ağrı ve baskı yapıyor benneyaptımki
Cumartesi kotroldeydim kızlar bir tane lastik verdi takmam için takıyorum ama sanırım lastiklere alışmam birkaçgün daha uzayacak acayip ağrı ve baskı yapıyor benneyaptımki
çocuklarına tel taktıracak ailelere bir önerim var.dişleri düzelicek diye sevinirken, sakın temizliğini ihmal ettirmeyin! henüz bunun önemini anlayamayacak yaşta tel takmış biri olarak, bunun acısını hala çekiyorum.dişlerimin üzerinde lekeler kaldı ve teller çıktıktan sonra bir sürü dolgu yaptırdım.iyi bakamadığım için hep çürümüşlerdi.evet dişlerim çok düzgün oldu ama sefasını süremedim ki...
inşallah içten olandan takılır damak tak çıkar problemin olmaz. Benim Doktor teller çıkınca maket gösterdi iç tarafta teller vardı bu şekilde iç tarafa takıcaz dedi damaktan falan bahsetmedi benim de o şekilde olur o zaman ( inşallah ):Saruboceq:canım üste de takılabiliyor o içten takılan teller.en yakın arkadaşımın sadece üst damağında tel vardı.tedavisi bitince ona da içten takıldı.bana da öyle takıcak sanırım yoksa ölçü alırdı. onların tek tek yapıştırılması :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?