Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah içten olandan takılır damak tak çıkar problemin olmaz. Benim Doktor teller çıkınca maket gösterdi iç tarafta teller vardı bu şekilde iç tarafa takıcaz dedi damaktan falan bahsetmedi benim de o şekilde olur o zaman ( inşallah ):Saruboceq:
onu sadece gece takmıyor musun ?
bir de hani zaten braketlerden dudaklar biraz şiş görünüyor...
bu daha mı fazla şiş gösteriyor ?
sportie ben şuan bir lastik kullanıyorum. Kuzenim de tel tedavisi gördü. Telleri çıkarmadan önceki son ay 4 tane lastik takmıştı. Sanırım tedavi boyunca dişleri orantılı birşekilde yerleştirmek için takılıyor lastikler. Bana şimdilik bir tane verdi takıldıktan sonraki 4 gün çenem çok ağrıdı ama 4 gün sonra alışıyorsun yavaş yavaş ağrılar azalıyor.Bir de lastiği çıkarıp takarken lastik geçirdiğin dişlerin biraz acıyor lastik baskı uyguladığı için. Lastiği çıkardığın an rahatlıyo fakat takarken tekrar biraz ağrıyor.Minik yuvarlak lastik bir ucunu doktorun söylediği üst dişlerine diğer ucunu da yine doktorun söylediği alt dişlerine takıyorsun. Bir aparat veriyor lastiği onun yardımıyla takıyorsun ilk başta zorlanıyorsun fakat ona da alışıyorsun zamanla. Üst ve alta takıldığı için ağzını fazla açamıyorsun o yüzden konuşmayı çok az etkiliyor. Bişeyler yerken çıkarıyorsun sonra tekrar takıyorsun. Bildiğim bu kadar cnm umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan