Canım napalım dişlerimizin düzelmesi için katlanıcaz:).bende ortodontist ararken dersaneye yakın olsun biri yüzünden diğerini aksamasın diyordum bu hafta bi tek bugün boş olduğum halde yine dersaneye gittiğim saatlerde kontrol için yollara düştüm.
sonunda tellerin ne zaman çıkıcağını sordum önce 7 ayı daha dedi sonra önümüzdeki yaz tatilinde telsiz olursun dedi offf ya takılalı bir sene oldu zaten ben 2-3 ay sonra falan demesini bekliyordum:çok üzgünüm:
bana da lastik verdi yandaki dişlerin en önüne taktı her gün değiştiricekmişimmirmirmirmir annem bile gördüğünde bunlar sürekli mi durcak ağzında dedi :gitme:
cnm senin dişlerindeki sorun ne düzeydeydi?yani çok mu ileriydi..varla yok gibi miydi?bikaç tane mi vardı sadece düzelecek..
mesela benim üst ön 6 diş ile alt önden 6 diş sorunluydu..üstteki ortadaki 2 diş biraz çıkıktı öne doğru...hemen yanlarındaki dişler(adlarını bilmiyorum )içe doğru eğimli kalıyordu...altta da orta öndeki iki dişde sorun yoktu ama yanlarındaki dişleriçe doğru eğimliydi..onların yanlarındaki 2 tane de yamuktu işte(nasıl anlatacağımı bilmedim de sırnaşık şey)