Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım dün gece uyuyamadım zaten ilk gecemdi ya bir de normalde ben dişlerimi çok sıkarım uyurken ondan daha çok sızım oldu...şu anda da sızım çoğaldı diş kökleri baskıdan etkilenmeye başladı hemen heraldeHayırlı olsun destina biran once de cıkarmamız dileğiyle:))
yaa kızlar ben soru sorudm kımsenın bıggısı yokmu ???
dıs telı takılması laızm banada dıstelı ozelemı gıryo yoksa devlet ssk yararlanabılıyomyuzz acıl bılgı veırrımısnızz bana
yaa kızlar ben soru sorudm kımsenın bıggısı yokmu ???
dıs telı takılması laızm banada dıstelı ozelemı gıryo yoksa devlet ssk yararlanabılıyomyuzz acıl bılgı veırrımısnızz bana
ben her gidişimde soruyorum
ewet canım ya bazen baenim de söküp atasım geliyor....idare et canım biraz ağrı kesicilerle falan benim o batışlarla yanağım bile şişmişti.ilk günlerde telleri söküp atasım gelmişti ne yalan söliyimkaydirigubbakcemile3
zamanla normal halinden pek bir farkın kalmıcak bazı şeyleri yerken temkinli olmak dışında :)
doktra giitiğin herr ayın ilk haftası böle biraz sıkıntılı geçicek.daha sonra alışıcak dişlerinde ağzında o gerginliğe:)merak edilcek bir durum değil korkma canm.
ewet canım ya bazen baenim de söküp atasım geliyor....
bende ki batma da birşey yerken bastıramıyorum bütün diş lerim kökleri acıyor
baskından herhalde
sağol canım inşallah işte yerken üstteki bütün dişlerim acıyor
hani dayak yemiş gibi sanki biri suratıma yumruk atmış gibi
ama dün gece sızım olmadı sadece müthiş kaşınıyor
aslında bu da iyi bişey demi bence diş tedaviye tepki veriyor demekki
dize geliyorkaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi
pınarcığım dr.benmde bir sürü foğrafımı çekiti takmadan
aklıma o ana senin resimlerin geldi
canım ya ne iyi ettin koydun resmi
cnm seninkiler şefaf braket mi? benimkiler metal de o yuzden düşündürüyor hani röntgen çektirirken kupe kolye cıkarttırırlar ya.
benimde dişlerim cok kanıyor eskiden de kanıyordu ama ne bilim hiç bu kadar farkında değildim.kopek dişimi on ayrıkların yanına çekince diğer tarafı boş kaldı, oteki taraftada onayrıklara bitiştiği tarafa da diş eti sarktıkça sarktı senağlama Bana da dişçim dişetlerini de fırçala dedi. ilk ay ustten fırçalamiştim yanlış fırçalıyormuşum :1rolleyes: dişlerimi fırçalar gibi ustten değil diş ile dişetinin içine gircek şekilde fırça tatlı tatlı kanat demişti bana.
her ay aynı şeyi yaşıcaksın canım doktorum benim alışmam için ilk önce üstleri takıp bi ay sonra altları takmıştı takıldığı gün hiç bir şeyim yoktu ama ertesi gun çiğneme kabiliyetim gitti köklerde müthiş bir baskı ağlaya ağlaya yaptığım açıııım die ağladığım o ilk gunleri unutamam ama 1 hafta sonra geçio sallanmalar başlıcak korkma sakınn a.sdiş telim takılalı bugün 2. günüm ayy
dün geceden beri ara ara çok sızı ve manyak kaşınma
var............hemde ağrıda değil değişik birşey yara gibi acıyor gibi
dişimlerimi sıkıyom bazen kaşıntı gitsin diye
ama o zamnda hemkaşıntı hem sızı artıyorr........
siz de de oldumu böyle
dr.um 7 gün sonra geçer demişti
sizin ne kadar da geçti..............
Eğer dediğin böyle birşey ise, ismi headgear. Üst çene problemi için diye biliyorum.
alt çene için ise daha farklı. böyle:
o zaman 17 yaşın sabırsızlığı ve dikkatsizliği vardı üzerimde ama şimdi akıllandım :)
Aman kızlar, ne olursunuz nasılsa dişlerim düzeldi diye özen göstermemezlik etmeyin...
Hepimize Allah kolaylık versin
Evet sanırım üsttekinden. Ama benim iki çenemde de problem var üst ilerde, alt geride.. Pazartesi tellerle beraber takılcak. 45 dakika sürcekmiş randevu. Hadi bakalım delikafadulden