1 sene de 1 disinin boslugu mu kapandı yani :S Benim 5 disim degil 4 disim kapanıcak cunku bi disim damagımı yarınca assagıya cekilicek gomuk kaldıgından. Boslukların hepsini aynı anda kapatmıyor mu sırayla mı kapatıyor?
Fiyatı 2.500 $ rahat 3 bucuk sene takıcaksın dedi. Benim gorunurde 2 disim yamuk bu kadar takıcagımı tahmin etmiyodum heralde boslukların dolması icin bu kadar uzun surcek bilemiyorum.
Benimde sormak istedigim 3 tane disin cekildi sanırım ama alttanda üsttende aynı sayıda cekilmesi gerekmiyo mu? Benim alttan 2 iltihaplı disim vardı onları cektirdim diye usttende saglam 2 disimi cektirmek zorunda kaldım.
canım 1 senede ancak dişlerim lastik kullanma durumuna geldi ve ondan sonra lastik taktım. boşluk kapanması o kadar uzun sürmüyor 1 veya1.5 ayda kapanıyor bir boşluk. Benimkini hepsini aynı anda değil birini kapattı şimdilik. Diş yapısına göre değişiyordur.
Benimkiler şeffaf 1600 euro ödedim fazlamı ki diye kafama takıldı arkadaşlar!!
Saol canım :) Hemde nası inatcı ya ne cektirdi bana ..
Ya bide discim hamile erken dogum yapma ihtimali varmıs eger erken yapmassa agustosta damagım yarılcak ondan sonra tel takılcak :S Suanda 5 disim eksik sabredicek halim kalmadı Allahtan konusurken bosluklar gorunmuyo zaten agzımı acmıyorum.
Senin boslukların kapanıyomus ne zamandır tel takıyosun?
En azından damağının yarılması tatile gelicek canım daha iyi senin için okul vs varken o tür operasyonlar hiç çekilmiyor:S Benim sadece 2 dişim çekildi. Üste temmuzda alta ekimde takılmıştı teller.Geçen ay lastik takınca boşluklar kapanmaya başladı.Yarında kontrolüm var :)
Merhaba arkadaşlar topiği görünce çok sevindim benim de deneyimlerinize ihtiyacım var.
27 yaşımdayım,ön dişlerimin özellikle ikisinde problem var arkaya doğru kayıyor gün geçtikçe konuşmamı dahi etkiliyor,resmen dilime değiyor,acaba bu saatten sonra tel taktırabilir miyim
kendi dişlerim olsun istiyorum,kaplatmak istemiyorum
Arkadaslar zamanim geldi, birazdan hastaneye gidiyorum, yarin sabahda ameliyatim olacak, bana dua edin olurmu.
Ameliyatimi burda anlatmistim bazi arkadaslar biliyor.
Dua edin de iyi gecsin kolay gecsin.
Merhaba arkadaşlar topiği görünce çok sevindim benim de deneyimlerinize ihtiyacım var.
27 yaşımdayım,ön dişlerimin özellikle ikisinde problem var arkaya doğru kayıyor gün geçtikçe konuşmamı dahi etkiliyor,resmen dilime değiyor,acaba bu saatten sonra tel taktırabilir miyim
kendi dişlerim olsun istiyorum,kaplatmak istemiyorum
Ya carpık dis tedavisi yaptıranlar sabit tel takımını adım adım anlatabilirmi Lütfeen:Saruboceq: Bnde düsünüormda taktırmayı yni süresi fln ne kdr ? acı fln varmı?
Arkadaslar zamanim geldi, birazdan hastaneye gidiyorum, yarin sabahda ameliyatim olacak, bana dua edin olurmu.
Canım msjını yeni goruyorum dua edemedim ama umarım iyi gecmistir..
off ya lastiklerimi takmıom valla unutuom yaa birde sıkıldıma rtık 1.5 yıl olmak üzere dahda sürecek gibi duruo dr. bilerek yawas alıom dedi eski haline dönmedsin die kaninin boslugu doldurmasını bekliom sonra ön dörtlü geriye cekilp yandaki boslukları dolduracak off eriklerde cıktı gecen birini yerken braketin biri gitmiş ya şimdi havada gibi duruo dr. kızacak ama ne edetyim ya catur cutur erik yemesini özleidmmm bitsina artkk len mezun olacam ünv den foto cektierem ama dişte tel var gülemeyecem off off
daha dua ede bilirisn , amelyiatim bugün,:)))
sag olun kizlar....
geçmiş olsun jeyloo:)
1500 mü o sadece üst ya da alt olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?