- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
-
- Konu Sahibi yarenleylamm
Bende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belkiBende de hemoroid var uzun yıllardır kokmuyor benimki.
İkincisi anal seks hiç yapmadım karşı da değilim. Ama rahatsızsınız, ben de öyle. Bence bizim g.t müsait değil anala. Hahahahhahaha
Yapmayın anacım boş verin. Daha da kötüleşirsiniz kıymayın kendinize.
Deneyeceğim kantaronu teşekkür ediyorumBende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belki
Balmumuyla krem yap ama youtubede tarifi var. Şifa olsunDeneyeceğim kantaronu teşekkür ediyorum
Bende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belki
Ben eczanede satılanlardan aldım. El yapımı bulabilirseniz daha iyi olur genelde egede akdenizde organik satışlarını bulabilirsinizBu kantaron yağından piyasada çok var hangisinin doğal olup olmadığını nasıl anlayacağız ki
Sarı kantaron mucizesiyle ben de iyileştim.ben de internette araştırırken bulmuştum.o kadar tıbbi krem, fitil çöptü.hiçbir etkisi olmadı. Dediğin gibi 1.gün acısı gitti.ne oluyor diye şaşırıp kaldım kronik acıya alışınca.sonra 3.gün tamamen geçtim.yıllarca çekilen dert bitti. Gerçekten mucize gibi. Vazelinle karıştırınca sürmesi daha kolay oluyor.Bende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belki
Bütün azalarım ile amin amin aminAy valla cok guzel anlatmissiniz. Ben bunu tam 17 hafta yasadim iste ameliyattan sonra. Hamilelik sebebiyle cooook uzun surdu iyilesmem. Allah kmsenin g.tune zeval vermesin
Bu kremi nasıl hazırlıyorsunuz biraz daha aciklarmisinizBende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belki
YouTubede tarifi var balmumlu krem diye aratın.Bu kremi nasıl hazırlıyorsunuz biraz daha aciklarmisiniz
Merhaba arkadasimda da bu sıkıntı var ne yapmasini onerirsiniz nasil gecerÖyle valla bi ameliyat oldum sanki tüm cam kırıkları mabadımdan dökülüyordu öyle bir acı1 ay haykıra haykıra ağlayarak ihtiyacımı gidermek ölüm gibiydi.
Hele ilk 2 hafta baygınlık geçirecek kadar bacaklarım titriyordu acıdan ağrıdan. Gözlerim kör oluyordu sanki öyle kararıyordum. Bi olsa anlar dünya kaç bucak.Hatta eşime şey diyordum dünya meğerse dötümdeymiş değerini bilememişim @Dns90 siz bide hamile olarak ameliyat olmuşsunuz kim bilir nasıl geçti günleriniz bir yandan bebek bir yandan ameliyat
Eğer başlangıçta ise yediklerine dikkat edecek ve uzman doktor tarafından belli kremler ve ilaç verilecek. Eğer ileri boyutta ise Ameliyat olacak ya da onla yaşayacakMerhaba arkadasimda da bu sıkıntı var ne yapmasini onerirsiniz nasil gecer
Tabikide bir tabu!!! Hadis var bununla ilgili(Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır)Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye ALLAH rahmet bakışıyla bakmaz)Daha önce anal ilişki yaşadım partnerimin ısrarı değil ben de istiyorum aynı zamanda. Bu anal ilişki mevzusu bir tabu mu bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor