Dış Hemoroid ve Anal İlişki

Bende de hemoroid var uzun yıllardır kokmuyor benimki.

İkincisi anal seks hiç yapmadım karşı da değilim. Ama rahatsızsınız, ben de öyle. Bence bizim g.t müsait değil anala. Hahahahhahaha

Yapmayın anacım boş verin. Daha da kötüleşirsiniz kıymayın kendinize.

Bende de uzun yıllardır hemoroid vardı 1 iken 2 olmuştu. Hatta son zamanlarda çatlakta vardı. Ben çaresini tesadüfen buldum size de önereyim. 3 ay evvel yüzüm yandığında bu sitede bir arkadaş balmumu ve zeytinyağıyla krem yapmamı önermişti. Ben daha da etkili olsun diye zeytin yağı yerine kantaron yağıyla yaptım. Neyse o sürede hemoroidim şişti çatlak da cabası. Dedim bundan hemoroide de süreyim. İlk gün acısını aldı 3 gün içinde de kayboldu. Faydasını görünce bi süre de öylesine sürdüm. O gün bugündür ne hemoroid ne de çatlaktan eser yok. Acı biber yiyemezdim artık yiyorum valla nasıl oldu bilmem ama bende böyle bir etkisi oldu. Mutlaka deneyin size de faydası olur belki

Zevk almak mı ?
Hanımlar beyler toplanın size iki gerçek açıklıyorum.
Analsan hiç bir kadın zevk almaz hele Türkiye gibi biryerde bu hanımın bunu yapmasının iki sebebi var
1-malum sebepler evlenene kadar kendisini kocasına sakliyordue(!) Evlenmeden oradan olmazcilardan yıl 2022 hala böyle avam hareketler yapanlar var.

2-hayatindaki kişinin talebi ile yapıyor zevk aldigini sanıyor.Hayatindaki.kisi vajinal zevk almayan tamamen anal ilişkiyle tatmin olan birisi.

Bu ikisi dışında olamaz.Ayeica hemoroid varken çok tehlikeli yırtıklar olur diye tahmin ediyorum anal seks konusunda çok bilgim yok.
İşin dini boyutu ise beni.ilgilendirmez kisinin kendi inancıdır.

Deneyeceğim kantaronu teşekkür ediyorum

Bu kantaron yağından piyasada çok var hangisinin doğal olup olmadığını nasıl anlayacağız ki

Sarı kantaron mucizesiyle ben de iyileştim.ben de internette araştırırken bulmuştum.o kadar tıbbi krem, fitil çöptü.hiçbir etkisi olmadı. Dediğin gibi 1.gün acısı gitti.ne oluyor diye şaşırıp kaldım kronik acıya alışınca.sonra 3.gün tamamen geçtim.yıllarca çekilen dert bitti. Gerçekten mucize gibi. Vazelinle karıştırınca sürmesi daha kolay oluyor.

Bu kremi nasıl hazırlıyorsunuz biraz daha aciklarmisiniz

Merhaba arkadasimda da bu sıkıntı var ne yapmasini onerirsiniz nasil gecer

Merhaba arkadasimda da bu sıkıntı var ne yapmasini onerirsiniz nasil gecer
Eğer başlangıçta ise yediklerine dikkat edecek ve uzman doktor tarafından belli kremler ve ilaç verilecek. Eğer ileri boyutta ise Ameliyat olacak ya da onla yaşayacak

Daha önce anal ilişki yaşadım partnerimin ısrarı değil ben de istiyorum aynı zamanda. Bu anal ilişki mevzusu bir tabu mu bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor
Tabikide bir tabu!!! Hadis var bununla ilgili(Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır)Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye ALLAH rahmet bakışıyla bakmaz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…