Dış Hemoroid ve Anal İlişki

Analda zevk alıyor musun cidden merak ettim ?
Hemoroid olsun olmasın her türlü ileriye yönelik problem oluşturacak bir şey. Hemoroid varlığında da kanama olabilir daha ilerisi ameliyat olmak zorunda kalabilirsiniz.

Daha önce anal ilişki yaşadım partnerimin ısrarı değil ben de istiyorum aynı zamanda. Bu anal ilişki mevzusu bir tabu mu bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor

Daha önce anal ilişki yaşadım partnerimin ısrarı değil ben de istiyorum aynı zamanda. Bu anal ilişki mevzusu bir tabu mu bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor
İnanç falan o kısımlara girmeyeceğim belki inançlı bile değilsiniz bilemem, tabudan ziyade sağlık açısından ileride çok büyük sorun teşkil edebilecek bir durum

Daha beter olursunuz.
Bişey olmaz yap dememizimi beklediniz?

Normalde insanları yargılamam isteyen yapsın da böyle bir problemin olmasına rağmen neden yapıyorsun? Çok acılı olmalı, zevk almıyorsundur. Erkek memnun olsun diye kendine eziyet mi çektiriyorsun?

Kanama, enfeksiyon, hemoroidin ilerlemesi gibi çok önemli sorunlara yol açabilir. Bence tamamen tedavi olmadan anal ilişkiden uzak durun

Hemoroid in olsun olmasın ilerde başına geleceklerden haberin vardır umarım anal ilişkiye giren insanlarda ilerleyen dönemlerde iç ve dış yırtık kaslarin zayıflamasına bağlı büyük abdest tutamama gaz gelince fark etmeden kendiliğinden bı anda gitmesi barsak kuruluğu vs olur bı kaç dakikalık bişey için bu kadar şeyi göze alabiliyorsan hakikaten aklı başında birisin hak yolu varken yolu niye yani

İlerde geçtiğin yollara iz birakmak istiyorsun anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…