- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.638
- 33
-
- Konu Sahibi yarenleylamm
Birşey söyleyeyim mi o hemoraid de zaten bunun yüzünden.hiç mi akıl edemiyorsunuz. kendinize mi düşmansız ?Daha önce anal ilişki yaşadım partnerimin ısrarı değil ben de istiyorum aynı zamanda. Bu anal ilişki mevzusu bir tabu mu bilemiyorum herkes farklı bir şey söylüyor
Bir de bu bölgede oluşan hastalıkların tedavisi yok. Verilen ilaçlar, tavsiyeler neredeyse hiçbir işe yaramıyor.o bölgedeki acı kol bacak acısı gibi değil bin katı.13 yasindan beri hemoroidim var. 26 yasinda hamikeyken ameliyat olmak zorunda kaldim. Bi de anal iliskiye girsem g.tu basi dagitirdim heralde. Ilac icerim gecer suya otururum gecer fitille gecer diye dusunme. Hayatimda yasadigim.en zor sey dogum degil hemoroid ameliyatiydi. G.t senin g.tun ama bence yapma
Haklısın valla bir biz sığ düşünüyoruz tabuluyuz.bak bu ablaya ne kadar açık görüşlü.Yesinler senin tabunucanım benim bu da mı tabu demiş
Oyle gercekten kolu bacagi bi hafta hareket ettirmezsin iyilesir. Burasi surekli calismak zorunda. Gercekten cok zordu coook zordu.Bir de bu bölgede oluşan hastalıkların tedavisi yok. Verilen ilaçlar, tavsiyeler neredeyse hiçbir işe yaramıyor.o bölgedeki acı kol bacak acısı gibi değil bin katı.
Bir de hassas bölge diş ağrısı gibi içten vuruyor seni.için titriyor.Oyle gercekten kolu bacagi bi hafta hareket ettirmezsin iyilesir. Burasi surekli calismak zorunda. Gercekten cok zordu coook zordu.
Öyle valla bi ameliyat oldum sanki tüm cam kırıkları mabadımdan dökülüyordu öyle bir acıBir de bu bölgede oluşan hastalıkların tedavisi yok. Verilen ilaçlar, tavsiyeler neredeyse hiçbir işe yaramıyor.o bölgedeki acı kol bacak acısı gibi değil bin katı.
Allah allah öyle birşey mi varmış ?Hemoroidi olan kişinin anüsü çok kötü koyuyor, kendimden biliyorum hamilelikte çıkmıştı bende idrar yaparken bile kokusu geliyodu. Çekinmiyomusunuz ?
Evet tabiki de.Allah allah öyle birşey mi varmış ?
İyice sabunla yıkamak gerekiyor kıvrımları kenarı köşeyi ay üfff ya bu nasıl geldi aklınıza yahuHemoroidi olan kişinin anüsü çok kötü koyuyor, kendimden biliyorum hamilelikte çıkmıştı bende idrar yaparken bile kokusu geliyodu. Çekinmiyomusunuz ?
Ay valla cok guzel anlatmissiniz. Ben bunu tam 17 hafta yasadim iste ameliyattan sonra. Hamilelik sebebiyle cooook uzun surdu iyilesmem. Allah kmsenin g.tune zeval vermesinÖyle valla bi ameliyat oldum sanki tüm cam kırıkları mabadımdan dökülüyordu öyle bir acı1 ay haykıra haykıra ağlayarak ihtiyacımı gidermek ölüm gibiydi.
Hele ilk 2 hafta baygınlık geçirecek kadar bacaklarım titriyordu acıdan ağrıdan. Gözlerim kör oluyordu sanki öyle kararıyordum. Bi olsa anlar dünya kaç bucak.Hatta eşime şey diyordum dünya meğerse dötümdeymiş değerini bilememişim Oktivus siz bide hamile olarak ameliyat olmuşsunuz kim bilir nasıl geçti günleriniz bir yandan bebek bir yandan ameliyat
Bende oype bisey yok siz iyi temizlenemiyo olabilir misiniz?Hemoroidi olan kişinin anüsü çok kötü koyuyor, kendimden biliyorum hamilelikte çıkmıştı bende idrar yaparken bile kokusu geliyodu. Çekinmiyomusunuz ?
Tüm içtenlikle AmiiinAy valla cok guzel anlatmissiniz. Ben bunu tam 17 hafta yasadim iste ameliyattan sonra. Hamilelik sebebiyle cooook uzun surdu iyilesmem. Allah kmsenin g.tune zeval vermesin
Evetİyice sabunla yıkamak gerekiyor kıvrımları kenarı köşeyi ay üfff ya bu nasıl geldi aklınıza yahuama evet öyle
Hayır alakası bile yok ben namaz kıldığım için tuvalet kağıdı bile kullanmam, her tuvaletten sonra kesin yıkarım ve çok temizimdir. Ama takıntılı olduğum için farkettim koku yaptığını zaten doktor da demişti koku yapar diye siz farketmemiş olabilirsiniz.Bende oype bisey yok siz iyi temizlenemiyo olabilir misiniz?
Saglikli bir insana bile çok zararlı iken , siz hem hastasınız hem de anal ilişkiden bahsediyorsunuz, canınız bu kadar mı değersizMerhaba kızlar, dış hemoroid problemim var dönem dönem şişiyor ilaç kullanıp geçiyor bir süre sonra. Bu geçtiği dönemlerde anal ilişkide bulunmanın ne gibi etkisi olur acaba? Sadece hemoroidi olan kızlar yazarsa sevinirim.
Bende it burnu var koksa farkederdim dicem ama ustunden de 5 yil gecti ameliyatinHayır alakası bile yok ben namaz kıldığım için tuvalet kağıdı bile kullanmam, her tuvaletten sonra kesin yıkarım ve çok temizimdir. Ama takıntılı olduğum için farkettim koku yaptığını zaten doktor da demişti koku yapar diye siz farketmemiş olabilirsiniz.