- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Diş beyazlatma nam-ı diğer bleaching ya da ağartma diş hekimi muayenelerinde 2 şekilde yapılmaktadır..Home bleaching ve de ofis bleaching..Yani hekimin verdiği patlar evde kullanılarak yapılır, ya da klinikte hekim gözetiminde yapılır..Klinikte yapılan yaklaşık 30 dakikada sonlanır,ev tipi beyazlatma ise 5 gün sürer..Herhangi bir zararı yoktur,dişler yeniden sararabilir.İşlem süresince sigara ve renkleştireceği düşünülen besin maddelerinden kaçınılmalıdır..
Bilgi Diş Hekimin den alınmıştır.. ( saygıdeğer abim )
Sevgiler..
bu ürünü diş hekimim bana uygulamıştı . beyazlatıyor ama önce kiyasal bişeyler uygulamıştı, üstüne bu ürünü uygulamıştı.
cumartesi günü mecidiyeköy oral dent studio da dişlerimi temizlettim(diş taşı temizliği)
cok memnun kaldım bir sürü tas cıktı inanamadım
bu hafta da işlemin kalan kısmı yapılacak parlatma toplam 100 tl ödedim
bende diş taşlarımı temizlettikten sonra diş etlerime bakmayı ve dişlerimi beyazlatmak istedim hemen hiç bir zararı yan etkisi yapan bi işlem geçirmedim daha sonrasında doktorum tavsiyelerine uyarak evımde de kolaylıkla uygulamaya başladım şuanda devam ediyorum diş etlerimin rengi dişlerimiz beyazlığı aynaya baktığımda sürekli gülmek istiyorum . doktorumun muayehanedeki beyazlatması gitmesin diye evde kullanmam için verdiği şefaf plaklada verdiği özel jeliylede evde uyguluyorum şuanda muayehanedeki yapılan işlemde de daha beyaz bide çok tatlı doktorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?