Bende lazerle beyazlatma yaptırdım çok memnunum 1 yılı geçti rengi hiç bozulmadı. dişlerim hala bembeyaz. doktorum beyazlatma sonrası evde uygulamam için ev beyazlatması da verdi böylece arada renklendiğini hissettikçe tekrar ek bir masraf yapmadan beyazlatabilecekmişim. birde fulor verdi beyazlatma sonrası bir kaç gün kullandım bu da beyazlatmanın verdiği zararı ortadan kaldırıyormuş hiç hassasiyetim bile olmadı çok memnunum bir kaç arkadaşım da yaptırdı benden sonra onlar da memnun sadece bir arkadaşımda ertesi gün öğlene kadar hassasiyet oldu. Fiyati ev kiti
fulor uygulaması ve doktorun yaptığı lazerle beyazlatmanın hepsi için 1000 tl dediler ama ben 900 tl ödedim. İlgilenen olursa telefon numarasını veririm doktorumun.
kızlar benim eşim diş hekimi kadınlar kulübü üyelerine ama sadece.. lazerli opelesence beyazlatma seanslarını ilaçalrın geliş fiyatına yaptırtabilirim.. çok acil sorunu olanlar bana yazabilirler özelden isterlerse. bir kaç kişiye faydam dokunursa ne mutlu bana:)
denizlide yaptrdım 400lira asıl fiyat ben dahada uyguna yaptırdım :)) z..m die bi marka war onunla yaptı 15 er dakikalık lazer ışığı ile beyazlatma tabi o beyazlatma ilacıyla beraber ilk2gün sızıntılı oluyor ama gerçekten işe yarıyor tabi sigara içmiyorsan daha da etkili çay kahveden sonra fırçalayacaksın sarrma yapmaması için ama unutmayınki dişlerin beyazlığı kemiğinizin rengine bağlı
bende bikac hafta önce tr ye gitmistim, lazer ile beyazlattirdim harika oldu
2 seans 15er dakka mavi isikla beyazlatti, dislerimin protezini cikardi evde 6 kullanimlik beyazlaticida verdi sadece 300 tl ödedim özel discide
Bikac saat sonra ön disimde hafif bi sizlama oldu okadar, sonrasinda sensodyne dismacunu kullandim
dislerim harika bembeyaz oldu
Evde sadece bikere kullandim beyazlatici, gerek görmüyorum suan, sararirsa yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?