kızlar bu ürünü kullanan varmı gg de gördüm. MUCİZEVİ DİŞ BEYAZLATICI BEMBEYAZ DİŞLER... çok öven arkadaşlar varda..
MUCİZEVİ DİŞ BEYAZLATICI BEMBEYAZ DİŞLER, #18077094 Gittigidiyor.com
bende beyazlatmaya calısıyorum 8 yasımdan beri fırcalarım gece gunduz hiç aksattımı hatırlamam nadir olarak hastayken atlatmısımdır 30 yasıma geldim bir tane curugum yok allaha şukur tek derdim beyazlaması ve 3 tane gomulu 20 lik dişim tek onlar sorun bana aldırmaktan korkuyorum dişci koltuguna bi kere bile oturmadım çok korkuyom yave beyazlaması için diş pastası denilen urun haricinde en kaliteli diş macunlarını kullandım ama nafile :S eşim bile artık diyo bıktım senin şu diş fırcalama manyaklıgından tek derdim curutmemek dişçi koltuguna oturmamak ve beyazlaşması ama nabcam bu beyazlık konusunda ( sigara içiyorum ama içmezkende beyazlamıyodu )
ben for youdan bir diş macunu almıştım blanx adı.Benım dişlerimde lekeler vardı cok fena derecede harika bir sonuç aldım mukemmel beyazlatıyor mutlaka denemelisiniz
Kizlar Benim Bir Sorunum Var.ne Yaparsan Yapayim Dişelrim Istediğim Gibi Beyazlamiyor.birçok Beyazlatici Denedim Am Etkisini Görmedim.bir Diş Hekimne Gitsem Ne Kadar Bir ücret Tutar Onuda Bilmiorum.yardimci Olursaniz Sevinirim..
arkadaşlar bende yeni başladım diş beyazlatmaya. daha ilk seanstan farkı görebiliyoruz annemle beraber gidiyoruz. doktorumuza sorduk bi zararı olur mu diye. doktor bi zararı yok hatta ben bu konunun seminerlerine katıldığımda prof. umuz bize sonuçlarını göstermek için önce kendi dişlerine uygulamıştı dedi. bizde güvendik yaptırıyoruz. fiyatı 200 tl. ben çok yüksek fiyatlar gördüm forumda şaşırdım. fiyatı iyi araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?