benim kuzenim de aynı sorunu yaşıyor. dişleri yapı itibariyle beyaz değil. bir doktora gitmişti. yanlış hatırlamıyorsam 1000 lira civarında
Diş ipinden mi ? :1shok:kızlar merhaba bnimde diş eti problemim var ve bi kaç haftadır cayip kafama takıyorum diş eti kanaması vardı başlarda sonra gittim diş taşlarını temizlettim sonra diş ipi falanda kullanmaya başladım ve alt dişlerim sallanmaya başladı diş eti çekilmesi yoktu ve bir hafta içinde diş eti çekilmesi oldu acayip moralim bozuldu adeta takıntı oldu film falan çekildi kemik erimeside var dişim salladığından beri diş ipi kullanmıyorum sanki onun yüzünden oldu gibime geliyor morale çok ihtiyacım varrrr ...:teselli:
Canım diş etlerinin çekildiğini hekim mi söyledi sana yoksa sen mi öyle tabir ediyorsun ?ya 7 günde insanın diş etleri çekilrmi çok acayip gün geçtikçede toparlanacağını hissetmiyorum ve toparlanmıyoda acaba bir üniversite hastanesinemi gitsem??? çünkü hekimim bunun genetik olduğunu yapılacka pek bişi olmadığını dişlerimi her gün fırçalamamı ve diş ipi kullanmamı söyledi off off deli olucam valla dişlerimi temizletmeden önce hiç bir sorun yoktu kanaması haricinde tabi diş etlerim için dua edin lütfen bnde sizin dişleriniz için ederim hahaha hihoyyyt
selam.benim dişlerim ne yaparsam yapayım beyazlamıyordu.sensodyne ve buradaki önerilerle blanx(ambalajını beğendim ama) kullandım.
mirawhite pro diye fırça keşfettim eczaneden.satan eczacının dişleri de bembeyazdı.o da kullanıyormuş.içinden çevirdikçe beyazlatıcı svı geliyor ve oje sürer gibi dişlere uyguluyorsunuz.ilk uygulamada bile farkediyor.7.uygulamadan sonra kalıcı beyazlık oluyor.
kesinlikle tavsiye ederim.
bu mirawhite pronun fyatı ne kdr cnm
750ytl dün akşam sordum dişçiye
dişin ana rengini 2 ton açtığını ve ömrünün 5 yıl olduğunu öğrendim. 5 yıl için 800 tl az bile.:1closedeyes:
bu mirawhite pronun fyatı ne kdr cnm
40 ytl gibi almıştım.çok da uzun süre gidiyor.sadece 7 gün kullanıyorsunuz.
tekrar sararınca yine kullanabileceğiniz kadar(en az 5 kür daha) çok kalıyor.
inci gibi bembeyaz oluyor gerçekten.uygulaması da çook kolay.yan etkisi filan da yok.ben görmedim en azından.
oje gibi sürülüyor dişlere.sonra 10 dk bekleyip ağzını çalkalıyorsun.çalkalamasan da olur yazıyor.hepsi bu.kalıba filan gerek yok.pahalı da değil.
:teselli:kullanmadım canım gercekten varmı ki böyle aletler bence uydurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?