pupillist yaptırdın mı dişlerini. bende suan kanal tedavisi oluyorum. yarın tedavim bitecek. kalıp alacaklar dişimden ve evde yapılan beyazlatma işlemine baslayacaz. birden 750 tl vermek zor geliyor ama iyi bakıldıgında 5 sene kullanacagını düşününce normal bencede. 1 senede kuaföre verdiğimiz para zaten dünya parasıı
arkadaşım ender saraç a gidiyor vücudun yağ yakması için kilo vermek için lahana kürü uyguluyor 5 gün boyunca yarım litre kaynayan suya 5-6 yaprak parçalamadan lahanayı atıyorsun 7 dk kaynatıyosun sabah akşam birer bardak içiyosun 3 gün ara veriyosun tekrar yapıyosun toplamda 15 gün ben yenı başladım işe yaracağına inanıyorum sonucu sizlerle paylaşıcağım
kızlar dişciden geliyorum. kanal tedavimi yaptılar ve evde yapılan diş beyazlatma ekipmanlarını aldım. suan dişimde. dişimin kalıbını aldılar sonra remewhite adında 4 tüpten olusan bir iliç verdiler. ilk tüpün yarısını kullandım. 2 saat dişimde kalması gerekiyormus. henüz 10 dkdır dişimde ve yanma ve mide bulantısı oluyor. doktor tükürüğünü yutabilirsin sorun olmaz dedi ama midem bulandıgı için yutamıyorum. 2 saat biraz zor gececek(( fiyatıda cok pahalı. euro üzerinden hesaplıyorlar. malesef euroda baya yükselmiş 795 tl verdim (( umarım parama ve verdiği eziyete deger. doktor ilk yaptıgında bile farkedeceksin dedi bakalım nasıl bir sonuc alacam.
SENEMCİM ; merhaba,bahsetmiş olduğun yöntemi bende uygulayacam ama dişimde teller var cıktıktan sora yapacam onu..Sadece merak ettım gelişmeler nsl en son 6 martta yazmıssn bır ayı geçtı etkıelrını gormeye başlamıssındr sanırım ??
kızlar dişciden geliyorum. kanal tedavimi yaptılar ve evde yapılan diş beyazlatma ekipmanlarını aldım. suan dişimde. dişimin kalıbını aldılar sonra remewhite adında 4 tüpten olusan bir iliç verdiler. ilk tüpün yarısını kullandım. 2 saat dişimde kalması gerekiyormus. henüz 10 dkdır dişimde ve yanma ve mide bulantısı oluyor. doktor tükürüğünü yutabilirsin sorun olmaz dedi ama midem bulandıgı için yutamıyorum. 2 saat biraz zor gececek(( fiyatıda cok pahalı. euro üzerinden hesaplıyorlar. malesef euroda baya yükselmiş 795 tl verdim (( umarım parama ve verdiği eziyete deger. doktor ilk yaptıgında bile farkedeceksin dedi bakalım nasıl bir sonuc alacam.
SENEMCİM ; merhaba,bahsetmiş olduğun yöntemi bende uygulayacam ama dişimde teller var cıktıktan sora yapacam onu..Sadece merak ettım gelişmeler nsl en son 6 martta yazmıssn bır ayı geçtı etkıelrını gormeye başlamıssındr sanırım ??
mrb kızlar diş beyazlatmayı kullandım 2 ton acıldı diş rengim ilk 15 gün cay, kahve,meyva suyu gibi renk verici seyler içmedim. suan renk kaybım yok. güzel bakrsam uzun bir süre böyle kullanacak gibiyim. :lepi:
benim ağız kokusu şikayetim var sabah akşam gitmiyonapıcam doktora gitmeye vaktim yok .çürük yok fırçalarım her akşam.peki nie geçmiyo bi kaç yol deneyeyim lütfen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?