Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Benim Bir Sorunum Var.ne Yaparsan Yapayim Dişelrim Istediğim Gibi Beyazlamiyor.birçok Beyazlatici Denedim Am Etkisini Görmedim.bir Diş Hekimne Gitsem Ne Kadar Bir ücret Tutar Onuda Bilmiorum.yardimci Olursaniz Sevinirim..
gecen sene diş hekimine bleaching dedikleri diş beyazlatma işleminden yaptırdım. 750 tl. gerçekten fark etti. çoğunlukla, hazırladığı dişlikle evde, onun verdiği jeli kullanıyorsunuz. bir ya da iki kere de ofisinde yine aynı opalesence isimli jelin daha güçlüsünü kendi sürüp, mavi bir ışık tutuyor. yani yapılan olağan üstü bir şey yok. aynı jelin piyasada satıldığını da görünce para tuzağı gibi hissettim 750 tl yi.
Kizlar Benim Bir Sorunum Var.ne Yaparsan Yapayim Dişelrim Istediğim Gibi Beyazlamiyor.birçok Beyazlatici Denedim Am Etkisini Görmedim.bir Diş Hekimne Gitsem Ne Kadar Bir ücret Tutar Onuda Bilmiorum.yardimci Olursaniz Sevinirim..
Arkadaşım o işlemi görmüş biri olarak aydınlatırsan sevinirim evde o jeli uygulaman için sana özel bi kalıp yapılmıyor mu? Asıl para tuzağı benim durumumda olupta uygulamanın hiç bi zarar vermeyeceğini iddia eden doktorda... Ben araştırmasaydım şu an takma diş kullanıyor olurdum.Sen içini rahat tut ve beyaz dişlerinin keyfini çıkar...:dance: hep gül canım....
ben bugün kalıp yptrdm dişcde yarın falan diş beyzltma işlemine başlarız.evde beyazlıcak yani bişey geçirilçek dişlerime işte. en kaliteli olanı kullnlcak ve 375 milyona yaplcak... ücret böyle bilginiz olsun bitince beyazlama işlemi nasıl olduğunu da yazarım