dış görünüşün önemi

Kaslarinizi alir misiniz? Saclarinizi ne siklikta kestirirsiniz, kuafore gitme sikliginiz nedir yani?
Kaşlarımı tabiki de alıyorum, o kadar da değil. Kaş bıyık meselesi değil yani, o kişisel bakım zaten. Saçlarımla uğraşmam pek.

Ben iş hayatında çok paspal giyinip başarılı kendini saydıran kadınlar gördüm ama bu kişiler devlet memuru yani puanıyla gelmiş öyle dış görünüş arayan bir iş değil , ne okudun bilmiyorum ama özelde prezantabl görünmen gerekiyorsa şimdiden ona göre giysiler alıp topuklu giyip evde prova yapabilirsin internette çok şık iş kadını kombinleri var oralardan faydalan , makyajda cildin güzelse sadece gözlere iki kalem eyeliner çekip gidersin şaçlarda fönlü şık durur.

Biraz ruj ve fondoten sürünce beğeniyorum kendimi aslında ama topuklu falan denemedim hiç. Biraz topuklu kış ayakkabıları oluyor belki bu kış onlardan alırım

Teşekkür ederim, ben mesela feminen değilim belki de tıkanmamın sebebi budur. Maskelen giyinip gayet hoş gözüken kadınlar da var. Belki de bana da öylesi yakışır ama hafif de olsa makyaj şartmış gibi geliyor.

üniversiteden sonra hangi işe yöneleceksin. Ona göre şekillenir kıyafetlerin . Ama ye kürküm ye atasözünü de unutmamak gerek
Banka olabilir, özel şirketler olabilir vs. çalışma alanımız geniş.

Makyaj çok ama çok önemli. Güzel insana daha da güzellik katar.
Ve dış görünüş tahmin ettiğin gibi iş hayatında çok önemli. Bakımlı olmak artı puandır her zaman.
Bana çok garip geldi bu meseleler karşısında aşırı umursamaz olman. Hiç sevgilinin olmamış oluşu da çok tuhaf. Kendini tanıman adına çok güzel bir tecrübedir karşı cinsle ilişki yaşamak. kesinlikle bunun altında bir şeyleri bastırma durumu, bir özgüvensizlik durumu olmalı.
Benim bir arkadaşım hiç makyaj yapmazdı. Makyaj yapsam da sizin kadar güzel olamam ki derdi ve bırakırdı kendini bu konuda. Öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey.

Saçlar açık olmak zorunda mı peki? Fonleyip toplasam olmaz mı? Saç bana sıkıntı veriyor

Kaşlarımı tabiki de alıyorum, o kadar da değil. Kaş bıyık meselesi değil yani, o kişisel bakım zaten. Saçlarımla uğraşmam pek.
Yani ne boyutta oldugunu anlamaya calistim. Bende oyle pudra fondoten kullanan agir makyajlarla dolasan biri degilim.
Yaz kis kullandigim gunes koruyucum fondoton gibi cildi saglikli guzel gosterir, yuksek faktorlu edinin bir tane.
Iyi bir rimelde gozlerinizi daha guzel gosterir, ruj sevmem kalem cekerim dudak kenarina koruyucu ile dagitirim hafif biraz gunluk tarzinda oluyor ama baslangic icin ideal.

Istersen kalem ceker istersen allik surersin sonrasinda. Giyim icinde bende elbise etek pek sevmezdim. sonradan pantolonlardan daha rahat geliyor. Askili pantolonlar oluyor kumas olanlarindan sortlu versiyonlari da var, icine beyaz gomleklerle cok sIK olabilirsiniz.

İktisat.
Ne iş olsa yaparım.

Arkadaslarin bir cogu demis zaten klasik kaliplara uymak zorunda degilsin. Illaki makyaj yapip etek giyip topuklu ile gezmek degildir guzellik. Zaten bunlar senin kisiligini yansitmiyorsa kendini zorlaman yapmacik olur. Kendine ait bir tarzin oldugu surece sikinti yok bence.

Derdim birileri kadar güzel olmak değil zira çok güzel olduklarını düşünmüyorum ben kızların. Ama tabi birçoğunda makyaj özgüveni var. Çevremdekilere bazen bakıyorum da makyaj da yapsalar bişeye benzemiyorlar yani. Ya şişmanlar, ya yüzlerinde güzel olmayan bişey var vs bilmiyorum onlar tüm kusurlarına rağmen yapıp geziyorlar, ben belki yapsam onlardan daha güzel olucam, olmasam da umrumda değil aslında ama makyajı çok yapıp gezsem herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum. Sevgili konusuna gelince, benim aşık olduklarım hep ulaşamayacağım erkeklerdi. Çevremdekiler hiçbir zaman çekici gelmedi.

Biraz ruj ve fondoten sürünce beğeniyorum kendimi aslında ama topuklu falan denemedim hiç. Biraz topuklu kış ayakkabıları oluyor belki bu kış onlardan alırım
Bende mesela günlük hayatımda topuklu ayakkabı giymem ama gerektiği yerde de giyilmeli bence. Düğünler, davetler, özel günler vs.. Dediğin gibi biraz ruj biraz fondoten belki bir de rimel. Abartıyı bende sevmiyorum mesela eyeliner ve rimeli birlikte kullanamam bende gözlerimde çok ağırlık yapıyormuş gibi gelir.Öyle kokoş kokoş gezmeye de gerek yok. Ama dozunda olursa bence gayette güzel olur :)

Kaş mevzusunda, öyle ipince ya da kalemle çizmiş gibi şekilli almıyorum, kendim alıyorum, toparlıyorum diyelim. Biraz doğal dursun diye uğraşıyorum ve beğeniyorum da, onunla bi derdim yok. Diğer onerileriniz için teşekkurler

Hafif ruj, fondoten falan sürüyorum, onlar hayatımda olan şeyler ama göz makyajı vs. yok. Elbise giymem, hiçbir güç bana elbise giydiremez.
Bu saydıklarınız makyaj olmuyor mu? Bende hiç makyaj yapmam ama sizin gibi ruj fondotende kullanmıyorum yani Zaten o allıkların fondatenlerin cildi mahfettiğini düşünenlerdenim.Cildime bugüne kadar hiç bir makyaj uygulamadım ve yaşımdan çok küçük oldugumu söyler herkes hatta kızımla bir yere gittiğimde,benim kızım olduğuna inanmıyorlar yalan söylüyorsun kız kardeşiniz değil mi tepki veren çok olmuştur. Öyle ki kızımın okuluna veli toplantısına gittiğimde arkadaşları şok olmuş.Kızıma annen ne kadar genç aynı ablan gibi duruyor demişlerdi. Zaten devamlı makyaj yapan bir bayan sadece 1 gün makyaj yapmasın yüzü hastalıklı gibi solgun ve çökmüş duruyor maalesef

Hafif ruj, fondoten falan sürüyorum, onlar hayatımda olan şeyler ama göz makyajı vs. yok. Elbise giymem, hiçbir güç bana elbise giydiremez.
Bu tarz giyinirsiniz o zaman

Birde hazır yeri gelmişken sorayım bu tarz kumaş pantolonlari nerelerde bulabilirim ? Her yerde bulunur mu yoksa özel dikim falan mi ?

Haklısınız

niye bu kadar bıkkınsın bu günlerin bir daha geri gelmez zamanında kendine bak giyin süslen

yaşın geçince süslensen de giyinsen de bu yaşta olduğu gibi olmaz

"makyaj yapsalar bile bişeye benzemiyorlar. ya şişmanlar, ya yüzlerinde güzel olmayan birşey var ama ben yapsam belki daha güzel olurum onlardan". bu bakış açınız ve tavrınız çok itici geldi. insanların kendine bakmasıyla şişmanlığın yada yüzlerindeki bir kusurun ne alakası var? kilolu yada yüzünde bir leke var diye sizin gibi paspal paspal dolaşması mı lazım ertafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…