Kaşlarımı tabiki de alıyorum, o kadar da değil. Kaş bıyık meselesi değil yani, o kişisel bakım zaten. Saçlarımla uğraşmam pek.Kaslarinizi alir misiniz? Saclarinizi ne siklikta kestirirsiniz, kuafore gitme sikliginiz nedir yani?
Biraz ruj ve fondoten sürünce beğeniyorum kendimi aslında ama topuklu falan denemedim hiç. Biraz topuklu kış ayakkabıları oluyor belki bu kış onlardan alırımBir kadın doğası gereği süslenmek, güzel görünmek, beğenilmek ister, kendini iyi hissetmek ister. Yani ne bileyim canımız sıkkınken bile bir kuaföre gidip moralimiz düzeltebiliyoruz. Belki biraz uğraşmaya çalışsan, başlarda sıkıcı gelecektir belki topukluyla yürümek, makyaj yapmak falan ama bence sonrasında seninde hoşuna gitmeye başlar.
Teşekkür ederim, ben mesela feminen değilim belki de tıkanmamın sebebi budur. Maskelen giyinip gayet hoş gözüken kadınlar da var. Belki de bana da öylesi yakışır ama hafif de olsa makyaj şartmış gibi geliyor.instagram hesabın yoksa, bir tane edin. bloggerların ya da instagram ünlülerini şöyle bir gözden geçir, sonra çok takipçili değil de daha kıyıda köşede kalmış hesaplara bir göz at.
belki tarzını, giyimini kuşamını sevdiğin biri çıkar karşına.
kendine özgü bir tarz oluşturmak zordur, zaman alır.
makyajla vs. ile güzellik olmaz,
yüzünü temiz tut, nemlendirmeyi ihmal etme, temiz ve bakımlı giyin, kendine yatırım yap, işinde iyi ol. kendini o bilindik "güzellik kalıplarına" hapsetme.
ben makyaj süs püs severim ama sen sevmiyorsan sevmiyorsundur yani, zorla değil.
ama bir değişim istiyorsan bloglarda falan bir dolaş belki sevdiğin, yapmak isteyeceğin bir tarz çıkar karşına.
illa feminen bir tarz belirlemen gerekmez, belki de kendini maskülen kadın kıyafetleriyle daha rahat hissedeceksin.
olmuyorsa da kendini olduğun gibi kabul et.
herkes çok şık, parfümlerin, rujların içinde dolaşacak diye bir kural yok.
Banka olabilir, özel şirketler olabilir vs. çalışma alanımız geniş.üniversiteden sonra hangi işe yöneleceksin. Ona göre şekillenir kıyafetlerin . Ama ye kürküm ye atasözünü de unutmamak gerek
Saçlar açık olmak zorunda mı peki? Fonleyip toplasam olmaz mı? Saç bana sıkıntı veriyorBen iş hayatında çok paspal giyinip başarılı kendini saydıran kadınlar gördüm ama bu kişiler devlet memuru yani puanıyla gelmiş öyle dış görünüş arayan bir iş değil , ne okudun bilmiyorum ama özelde prezantabl görünmen gerekiyorsa şimdiden ona göre giysiler alıp topuklu giyip evde prova yapabilirsin internette çok şık iş kadını kombinleri var oralardan faydalan , makyajda cildin güzelse sadece gözlere iki kalem eyeliner çekip gidersin şaçlarda fönlü şık durur.
Yani ne boyutta oldugunu anlamaya calistim. Bende oyle pudra fondoten kullanan agir makyajlarla dolasan biri degilim.Kaşlarımı tabiki de alıyorum, o kadar da değil. Kaş bıyık meselesi değil yani, o kişisel bakım zaten. Saçlarımla uğraşmam pek.
İktisat.
Ne iş olsa yaparım.
Derdim birileri kadar güzel olmak değil zira çok güzel olduklarını düşünmüyorum ben kızların. Ama tabi birçoğunda makyaj özgüveni var. Çevremdekilere bazen bakıyorum da makyaj da yapsalar bişeye benzemiyorlar yani. Ya şişmanlar, ya yüzlerinde güzel olmayan bişey var vs bilmiyorum onlar tüm kusurlarına rağmen yapıp geziyorlar, ben belki yapsam onlardan daha güzel olucam, olmasam da umrumda değil aslında ama makyajı çok yapıp gezsem herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum. Sevgili konusuna gelince, benim aşık olduklarım hep ulaşamayacağım erkeklerdi. Çevremdekiler hiçbir zaman çekici gelmedi.Makyaj çok ama çok önemli. Güzel insana daha da güzellik katar.
Ve dış görünüş tahmin ettiğin gibi iş hayatında çok önemli. Bakımlı olmak artı puandır her zaman.
Bana çok garip geldi bu meseleler karşısında aşırı umursamaz olman. Hiç sevgilinin olmamış oluşu da çok tuhaf. Kendini tanıman adına çok güzel bir tecrübedir karşı cinsle ilişki yaşamak. kesinlikle bunun altında bir şeyleri bastırma durumu, bir özgüvensizlik durumu olmalı.
Benim bir arkadaşım hiç makyaj yapmazdı. Makyaj yapsam da sizin kadar güzel olamam ki derdi ve bırakırdı kendini bu konuda. Öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey.
Bende mesela günlük hayatımda topuklu ayakkabı giymem ama gerektiği yerde de giyilmeli bence. Düğünler, davetler, özel günler vs.. Dediğin gibi biraz ruj biraz fondoten belki bir de rimel. Abartıyı bende sevmiyorum mesela eyeliner ve rimeli birlikte kullanamam bende gözlerimde çok ağırlık yapıyormuş gibi gelir.Öyle kokoş kokoş gezmeye de gerek yok. Ama dozunda olursa bence gayette güzel olur :)Biraz ruj ve fondoten sürünce beğeniyorum kendimi aslında ama topuklu falan denemedim hiç. Biraz topuklu kış ayakkabıları oluyor belki bu kış onlardan alırım
Kaş mevzusunda, öyle ipince ya da kalemle çizmiş gibi şekilli almıyorum, kendim alıyorum, toparlıyorum diyelim. Biraz doğal dursun diye uğraşıyorum ve beğeniyorum da, onunla bi derdim yok. Diğer onerileriniz için teşekkurlerYani ne boyutta oldugunu anlamaya calistim. Bende oyle pudra fondoten kullanan agir makyajlarla dolasan biri degilim.
Yaz kis kullandigim gunes koruyucum fondoton gibi cildi saglikli guzel gosterir, yuksek faktorlu edinin bir tane.
Iyi bir rimelde gozlerinizi daha guzel gosterir, ruj sevmem kalem cekerim dudak kenarina koruyucu ile dagitirim hafif biraz gunluk tarzinda oluyor ama baslangic icin ideal.
Istersen kalem ceker istersen allik surersin sonrasinda. Giyim icinde bende elbise etek pek sevmezdim. sonradan pantolonlardan daha rahat geliyor. Askili pantolonlar oluyor kumas olanlarindan sortlu versiyonlari da var, icine beyaz gomleklerle cok sIK olabilirsiniz.
Bu saydıklarınız makyaj olmuyor mu? Bende hiç makyaj yapmam ama sizin gibi ruj fondotende kullanmıyorum yaniHafif ruj, fondoten falan sürüyorum, onlar hayatımda olan şeyler ama göz makyajı vs. yok. Elbise giymem, hiçbir güç bana elbise giydiremez.
Summertime sadness şarkısını dinlerken üye olmuştum, aklıma gelen ilk şeyi yazdım.nickinin bir anlamı var mı peki
Bu tarz giyinirsiniz o zamanHafif ruj, fondoten falan sürüyorum, onlar hayatımda olan şeyler ama göz makyajı vs. yok. Elbise giymem, hiçbir güç bana elbise giydiremez.
HaklısınızArkadaslarin bir cogu demis zaten klasik kaliplara uymak zorunda degilsin. Illaki makyaj yapip etek giyip topuklu ile gezmek degildir guzellik. Zaten bunlar senin kisiligini yansitmiyorsa kendini zorlaman yapmacik olur. Kendine ait bir tarzin oldugu surece sikinti yok bence.
Derdim birileri kadar güzel olmak değil zira çok güzel olduklarını düşünmüyorum ben kızların. Ama tabi birçoğunda makyaj özgüveni var. Çevremdekilere bazen bakıyorum da makyaj da yapsalar bişeye benzemiyorlar yani. Ya şişmanlar, ya yüzlerinde güzel olmayan bişey var vs bilmiyorum onlar tüm kusurlarına rağmen yapıp geziyorlar, ben belki yapsam onlardan daha güzel olucam, olmasam da umrumda değil aslında ama makyajı çok yapıp gezsem herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum. Sevgili konusuna gelince, benim aşık olduklarım hep ulaşamayacağım erkeklerdi. Çevremdekiler hiçbir zaman çekici gelmedi.