İş hayatında olunmuyor ama maalesefKeşke ben de senin kadar umursamaz olabilsem hayat sana güzel.
Hayat enerjim çok yüksek aslında, çok neşeli biriyim, insanlar sohbetimi sevdiklerini söylüyorlar ve arkadaşlarım benimle beraber vakit geçirmek istiyorlar, bunu dile getiriyorlar. Sadece giyim kuşam konusunda falan bişeylere uyum sağlamak zorunda olmak canımı sıkıyorÇok ilginç geldi yazın, sanki 50 yaşındasın
Normal olanı nedir peki?Psikolojik bir sorun olabilir mi,doktora hiç gitmiş miydiniz? Ya da sizi tanıyanlar ne diyor? Yani çok normal değil bence. Ben de makyaj sevmem ama göz kalmei sürmeden allık sürmeden gezmek istemem mesela, yada yaz ayındayız mini elbiselerle filan çok rahat ederim. İş hayatına atıldığınızda spor giyinmek sorun yaratır,ilerde evlendiğinizde de sorun yaşayabilirsiniz.Sanırım o konulara da soğuk bakıyorsunuz?
İktisat.Hangi bolum okuyorsunuz? Okul bitince hangi alanda calisacaksiniz?
Hafif ruj, fondoten falan sürüyorum, onlar hayatımda olan şeyler ama göz makyajı vs. yok. Elbise giymem, hiçbir güç bana elbise giydiremez.Ufak tefek makyaj malzemesi alıp evde denemeler yapabilirsiniz. Dudak kremi,allık,rimel,eyeliner... Aşırı makyaj yapmazsiniz. Yüzünüze çok hafif renk verseniz yeter. Giyim konusunda da güzel cicili bicili bi elbiseyle başlayın bence. Topuklu giymesenizde olur ama diz hizasında çok hoş elbiseler var. Hiç abartılıda değil. Hem iyi gözükmenizi sağlar hemde çok rahatsız hissetmezsiniz.
Şık takım elbiseler var mesela, hiç denemedim ama beğeniyorum, o tarz şeylerle durumu kurtarır mıyım?Is hayatında illa acık seçik fazla makyajlı olmak zorunda degilsin, saclarında ufak bir dokunuş bile fark icin yetecektir. Acık degil de daha şık giyinmeye başlayabilirsin, evde denemeler yap, cok hafif topuğu olan bir ayakkabı, şık bir kumaş pantolon üzerine uygun bir bluz veya Gömlek.. Bunlar yeterli bence senin durumunda bir bayan icin. Saclarını açıp bir fön çektirsen belki fark sana da hoş gelecektir.