DİŞ GICIRDATMA?!

Muhatabina yansitilmamis bastirilmis öfke.

Canım aynı sorun eşimde var. Geceleri kaç kez uyanıyorum o sese. 3-4 dişini gıcırdatmadan kaybetti. En son dişçiye kalıp yaptırdık. Onunla yatıyor. Onunla gıcırdatamıyor. İlk zamanlar kalıba alışması zordu. Sonra alıştı. Silikon bir kalıp. Dişine göre yapılıyor. Bir dişçi ile görüşürsen yardımcı olur :)

4 yaşındaki oğlumda gıcırdatıyor doktor bişey olmaz dedi siz hangi bölüme götürdünüz ve nasıl bir tedavi uyguladım

4 yaşındaki oğlumda gıcırdatıyor doktor bişey olmaz dedi siz hangi bölüme götürdünüz ve nasıl bir tedavi uyguladım
Bişey olmaz demesine bakmayın çocuğunuz gece uykusunda yastığa bakın yastıkta hafif ıslanma oluyormu? Bide kakasi bazen katı olmayabiliyor.hafif karın ağrısı yasiyormu gözlemleyin.aslinda ben bunları gozlemlemedim ama sonra düşündüğümde ara ara oluyordu.bir şurup kullandık iki hafta arayla ve ilk kullanimdan sonra gıcırdatma geçti çok şaşırdım.cocuk doktoruna götürdüm ben.

Benimde diş gıcırdatmam vardı sabah kalktığımda ekme bile ısıramazdım dişerimin acısından doktora gittim gece plağı yapıldı şimdi çok rahatım

Sinirsel olabilir. Rahmetli babamda dişlerini gicirdatirdi sonra başlardı küfür etmeye. Gün boyu iş yerindekilere veya kizdiklarina kalpleri kırılmasın diye birşey demezdi gece rüyasında sayardı.

Yüz yapısı mı değişiyor Hangi bölüme gitmem gerek?
Bu kadar uzun süre ise zaten yüz yapınız degismistir iki cene yanı kemiklerin orda kaslar ve onlar daha köşeli oluyor. Sizinde şuan koselidir uzun zamandir sikiyorsaniz.
Ağız için aparat veriliyor ama lanet olsun öyle aparata 1 dakika tutamadim agzimda.
Onun haricinde psikiyatri ilacı verebiliyorlar kas gevsetici
Arti olarak botoks var ama ben guvenemem buna.
Fark edince gevsetiyorm .

Benim de 6 yaşındaki kızım dişlerini gicirdatiyor. Kıl kurdu için nasıl bir tahlil yapılıyor?

Psikolojik sorunun göstergesiymiş diye duydum

Cozum stresten arinmak.tek cevap:)stresten oluyor bunlar bende de zaman zaman olur.

Benim de 6 yaşındaki kızım dişlerini gicirdatiyor. Kıl kurdu için nasıl bir tahlil yapılıyor?
Gaita tahlili oluyor ama doktorumun söylediği şu,bazen kilkurdu olduğu halde tahlilde çıkmayabilir dedi.salya ve kakasını sordu iştahını sordu.birde şey popişinde kaşıntı oluyormu diye sordu.acima kızarma kasinti gibi.andazol isminde bir şurup verdi çok şükür geçti.

Şeffaf diş kabı.
Diş hekimine gittiğinizde size kalıp hazırlayacak ve yatarken takacaksınız.
Sadece sorun buysa tabi.

Günde kaç kere içti şurubu

Merhaba 11 aylik bebegimm var 3 disi cikti ve 2 gundur dislerini gicirdatiyor 3 disle nasil yapiyor bilemiyorum ama dislerine bisey olacak diye korkuyorum.Kil kurdu demissiniz ne alaka acaba nasil oluyor?

Merhaba 11 aylik bebegimm var 3 disi cikti ve 2 gundur dislerini gicirdatiyor 3 disle nasil yapiyor bilemiyorum ama dislerine bisey olacak diye korkuyorum.Kil kurdu demissiniz ne alaka acaba nasil oluyor?
Bende ne alaka bilmiyorum:) ama doktorumuz küçük çocuklardaki hatta bebeklerdeki diş gıcırdatmalarda kıl kurdundan suphelendigini söyledi.bebekler 6 aydan sonra eller hep ağızda olduğu için bu tarz durumlar çok yaşanıyor dedi.internetten kıl kurdu ve dış gıcırdatma diye bakmanızı tavsiye ederim.detayli bilgi bulabilirsiniz

sinir stresle alakalı oluyor o annemde de vardı bir ara.sonra geçti o stres faktörü kalkınca ama dişlere çok zararlı.bir aparatı var onun gece uyurken takıyorsunuz.

Bebek icin yeni bir sey dis.gicirdatmasi normal benimkiler de yapti ama mutlaka hekiminize danisin.

canım psikologa gitmen gerek bunun için tamamen stresten oluyor sen istediğin kadar yooo keyfim yerindeyken de oluyor de bu bi kere başladı mı
doktora gidene kadar sürüyor maalesef ağrıların kendini kastigin için oluyor çok normal dişlerin kırılmaktan çok yamulabilir ve diş ağrıların da meydana çıkacaktır kısa süre zarfında haberin olsun önce psikolog bi ilaç yazacak sonra dişçiye sevk edebilir ciddiyete göre derim.Tecrube ile sabittir

ahhh o gıcırdatma bende de var omuz boyun sırt bel sanki sabahları uyandığımda gece dayak yemişim gibi uyanıyorum aşmak istiyorum bende yorgunum hep yorgun bunun yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…