Magnezyum takviyesi bu problemi çözüyor. İyi bir magnezyum alın. evde kadınların sattıklarından değil eczane ürünü.Selam hanımlar. Uzun zamandır var olan ama umursamadıgım, dün gece bunun için eşimin on kez uyandırdığı bir sorundan bahsetmek istiyorum; diş gıcırdatma.
Farkettiğim kadarıyla son 4 senedir var. Önceden uykudan uyanacak kadar değildi. Artık geceleri eşim beş kez uyandırıyor en az “dişlerin kırılacak” diye. Beş kez de ben kendi sesimden uyanıyorum. Uyandığımda boynum ve omuzlarım aşırı gergin oluyor. Hatırladığım kadarıyla kötü rüya filan da görmüyorum. Ya da üzgün yatmadığım zamanlarda da oluyor.
Başına gelen, çözümünü bulan var mı? Babam ve halam da gıcırdatır ama onlar benim kadar değiller diye biliyorum. Genetik olabilir mi? Ve diş gıcırdatma boyun ve omuz ağrısı yapar mı? Hangi bölüme gitmem gerek?
Evet çene kaslari geliştiği için cene yapısı köşeli oluyor canimYüz yapısı mı değişiyorHangi bölüme gitmem gerek?
Evet tahlilde çıkmadı ama belirtiler o yönde. Teşekkür ederim cevabınız için.Gaita tahlili oluyor ama doktorumun söylediği şu,bazen kilkurdu olduğu halde tahlilde çıkmayabilir dedi.salya ve kakasını sordu iştahını sordu.birde şey popişinde kaşıntı oluyormu diye sordu.acima kızarma kasinti gibi.andazol isminde bir şurup verdi çok şükür geçti.
Selam hanımlar. Uzun zamandır var olan ama umursamadıgım, dün gece bunun için eşimin on kez uyandırdığı bir sorundan bahsetmek istiyorum; diş gıcırdatma.
Farkettiğim kadarıyla son 4 senedir var. Önceden uykudan uyanacak kadar değildi. Artık geceleri eşim beş kez uyandırıyor en az “dişlerin kırılacak” diye. Beş kez de ben kendi sesimden uyanıyorum. Uyandığımda boynum ve omuzlarım aşırı gergin oluyor. Hatırladığım kadarıyla kötü rüya filan da görmüyorum. Ya da üzgün yatmadığım zamanlarda da oluyor.
Başına gelen, çözümünü bulan var mı? Babam ve halam da gıcırdatır ama onlar benim kadar değiller diye biliyorum. Genetik olabilir mi? Ve diş gıcırdatma boyun ve omuz ağrısı yapar mı? Hangi bölüme gitmem gerek?
Magnezyum eksikligi olabilir arastirin istersenizSelam hanımlar. Uzun zamandır var olan ama umursamadıgım, dün gece bunun için eşimin on kez uyandırdığı bir sorundan bahsetmek istiyorum; diş gıcırdatma.
Benimde diş gıcırdatma sorunum var ve var olan dişlerim zarar görüyor,niyetim bu botoksu yaptırmak. Acaba fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz bana? Şİmdiden teşekkür ederimDiş hekimi asistanıyım ben, strese bağlı bu diş sıkma problemi.
Çene botoksu yapılıyor yaklaşık 8/9 ay gidiyor sonra yeniletmek gerek
Ya da geceleri uyurken gece plağı takacaksınız.
Net bi fiyat vermek doğru olmaz yapacak olan cerraha bağlı. Bi tüp 1000 lira gibi bi rakamBenimde diş gıcırdatma sorunum var ve var olan dişlerim zarar görüyor,niyetim bu botoksu yaptırmak. Acaba fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz bana? Şİmdiden teşekkür ederim
O nasıl oluyo ki??Burda bir uyeden okumusumtum. Küçük cocuguna dr., Dis etlerine masaj önermişti. Cok etkili mi bilmiyorum. Bir deneyin .
Benim kizimda dislerini gicirdatiyor. Biraz fayda etti sanki.