DİŞ GICIRDATMA?!

cevap için teşekkürler. En kısa zamanda gideceğim.

Yapmaz mi alâsini yapar bas boyun ense agrisi cok olur.Zamanla cene kemiginde erimeler olur dedi doktor bana.Genelde stresli tiplerde daha cok olur.agiz ici seffaf aparatlar hic bir ise yaramiyor.son donemde masseter botoksun ise yaradigini soyluyorlar bende henuz denemedim

Kurt olduğu zaman diş gıcırdatma olurmuş hafif salya da geliyor mu ?

Evet az önce bi arkadaş yorumda botox dan bahsetti. En kısa zamanda doktora gideceğim. Cevap için teşekkürler.

Ben de dişlerimin arasının açıldığını farkettim. Demek ki o yüzden oluyormuş. Çok teşekkürler cevap için en kısa zamanda diş hekimine gideceğim.
Rica ederim ne demek umarım çözüm bulursunuz

Teyzemde yapıyo. Dişçide bi aparat yaptırdı gece onu takıyo.

yetiskinlerde sinirsel olabiliyor cunku bu durum. dis hekimine tabiki gidin o bu durumu onler ama kaynagi sinirsel ise bir sure sonra tekrar baslayabilir.

bir de psikiatr a gidin isterseniz

Ben gündüz bile sıkıyorum dişlerimi psikoloğum sürekli içime attığın stresin yansıması dedi. Dışardan çok neşeliyim hiçbişi umursamam aslında. Psikolojik tedavi görmeniz lazım diş aparatı sadece gecici çözüm.

Diş gıcırdatma dışında belirti var mıydı? İştahsızlık ya da yeyip kilo alamama gibi

dişlerinzin kırılmasını beklemeden dişçiye gidip gece plağı yaptırın mesela

Bir doktora görünün bunu fiziksel de psikolojik de senebi oluyor.
Dişlerinizin kökünü zayıflatıyor dolgu ve kaplamalarınızı eritiyor zamanla diş dökülmelerine kadar sorun açabiliyor. Bende de gece dişlerimi sıkma oluyordy dr dişlilik verdi onu da deldim o kadar sıkmaktan. Kaplamalarımı da bir yılda iki kez yenilemez zorunda kaldım. Dikkat edin çok zararlı

Bende hiç olmazdı eşim bi ikidir diyoki çok gıcırtadıyomuşum sonradan oldu bu . Kardeşimde yıllardır vardı ama bende yeni çıktı diş hekiminde randevum var ayın ortasında ona gidince aparat felan istiyeceğim . Geçmiş olsun kuzum nanim galiba bizimki piskolojik son zamanlarda çokta yıprandık .

Psikolojik boyutundan arkadaslar bahsetmisler bunlara ilaveten geniz akintisi veya kurt da buna sebep olabiliyor. Yani isin fizyolojik sebepleri de dusunulmeli.

Hangi bölüme gitmiştiniz acaba ?

Diş gıcırdatma dışında belirti var mıydı? İştahsızlık ya da yeyip kilo alamama gibi
Hayır yoktu.ama kıtır kıtır dişleri gece gündüz gicirdatiyordu.birazda kontrol amaçlı gittim tahlil oldu ve tedaviden bikac gün sonra gıcırdatma bitti çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…