Aslında 5 sene önce ailemde problemler oldu, ev ve ünü değiştirdim son zamanlarda da tüp bebek tedavisi gördük. Sinirsel olduğunu düşünmemiştim.sinirsel muhtemelen. stesli misinizdir?
Kardiyolojiye gideceksiniz
Şaka bir tarafa diş gıcırdatmak ciddi problem, diş hekimine gideceksiniz, gece plağı yapacak onu kullanacaksınız. Benimki bir ayda geçti şimdi çok nadiren stresli olunca gıcırdıyorum. Eşim plağı kullanamadı midesini bulandırdı, o bütün gece gıcırdıyor.
Kurt olduğu zaman diş gıcırdatma olurmuş hafif salya da geliyor mu ?Selam hanımlar. Uzun zamandır var olan ama umursamadıgım, dün gece bunun için eşimin on kez uyandırdığı bir sorundan bahsetmek istiyorum; diş gıcırdatma.
Farkettiğim kadarıyla son 4 senedir var. Önceden uykudan uyanacak kadar değildi. Artık geceleri eşim beş kez uyandırıyor en az “dişlerin kırılacak” diye. Beş kez de ben kendi sesimden uyanıyorum. Uyandığımda boynum ve omuzlarım aşırı gergin oluyor. Hatırladığım kadarıyla kötü rüya filan da görmüyorum. Ya da üzgün yatmadığım zamanlarda da oluyor.
Başına gelen, çözümünü bulan var mı? Babam ve halam da gıcırdatır ama onlar benim kadar değiller diye biliyorum. Genetik olabilir mi? Ve diş gıcırdatma boyun ve omuz ağrısı yapar mı? Hangi bölüme gitmem gerek?
Evet az önce bi arkadaş yorumda botox dan bahsetti. En kısa zamanda doktora gideceğim. Cevap için teşekkürler.Yapmaz mi alâsini yapar bas boyun ense agrisi cok olur.Zamanla cene kemiginde erimeler olur dedi doktor bana.Genelde stresli tiplerde daha cok olur.agiz ici seffaf aparatlar hic bir ise yaramiyor.son donemde masseter botoksun ise yaradigini soyluyorlar bende henuz denemedim
Yok hayır salya filan hiç görmedim, zaten ağzım kapalı uyuyormuşum eşime sordumKurt olduğu zaman diş gıcırdatma olurmuş hafif salya da geliyor mu ?
Siz yine de önem için gaita testi yaptırın kurt yoksa iç hastalıkları doktoru sizi yönlendirir.Yok hayır salya filan hiç görmedim, zaten ağzım kapalı uyuyormuşum eşime sordum
Rica ederim ne demekBen de dişlerimin arasının açıldığını farkettim. Demek ki o yüzden oluyormuş. Çok teşekkürler cevap için en kısa zamanda diş hekimine gideceğim.
Teyzemde yapıyo. Dişçide bi aparat yaptırdı gece onu takıyo.Selam hanımlar. Uzun zamandır var olan ama umursamadıgım, dün gece bunun için eşimin on kez uyandırdığı bir sorundan bahsetmek istiyorum; diş gıcırdatma.
Farkettiğim kadarıyla son 4 senedir var. Önceden uykudan uyanacak kadar değildi. Artık geceleri eşim beş kez uyandırıyor en az “dişlerin kırılacak” diye. Beş kez de ben kendi sesimden uyanıyorum. Uyandığımda boynum ve omuzlarım aşırı gergin oluyor. Hatırladığım kadarıyla kötü rüya filan da görmüyorum. Ya da üzgün yatmadığım zamanlarda da oluyor.
Başına gelen, çözümünü bulan var mı? Babam ve halam da gıcırdatır ama onlar benim kadar değiller diye biliyorum. Genetik olabilir mi? Ve diş gıcırdatma boyun ve omuz ağrısı yapar mı? Hangi bölüme gitmem gerek?
Diş gıcırdatma dışında belirti var mıydı? İştahsızlık ya da yeyip kilo alamama gibiBüyüklerde böyle bir durum varmı bilmiyorum ama ben 3 yaşında çocuğum dişini gicirdatiyor diye doktora götürdüm.doktorumuz kıl kurdundan şüphelendi ve sonuç gerçekten kıl kurdu vardı iki haftalık hafif bir tedavi ile geçti çok şükür.
Hangi bölüme gitmiştiniz acaba ?Büyüklerde böyle bir durum varmı bilmiyorum ama ben 3 yaşında çocuğum dişini gicirdatiyor diye doktora götürdüm.doktorumuz kıl kurdundan şüphelendi ve sonuç gerçekten kıl kurdu vardı iki haftalık hafif bir tedavi ile geçti çok şükür.
Ben çocuk doktoruna götürdüm.direk kıl kurdundan şüphelendi belkide küçük cocuklarda yaygın olan bir durum bilemiyorumHangi bölüme gitmiştiniz acaba ?
Hayır yoktu.ama kıtır kıtır dişleri gece gündüz gicirdatiyordu.birazda kontrol amaçlı gittim tahlil oldu ve tedaviden bikac gün sonra gıcırdatma bitti çok şaşırdım.Diş gıcırdatma dışında belirti var mıydı? İştahsızlık ya da yeyip kilo alamama gibi