Bebeğinin değerleri düşüosa tekrar yükselmesi olmuyo die biliyorum.. Rabbim sağlıklı hamilelik ewlat nasip etsin inş..Kizlar merhaba. Dis gebelik geciyorum. 8 haziranda Beta hcg 240 iken metotreksat igne oldum. 4 gun sonra 373 oldu. Ignenin 7. gununde 183 oldu. Yarin yine kan vericem ama korkuyorum. Degerler tekrar yukselir mi ? Ya da bu degerlerdeyken kanama olur mu ? Desteginize ihtiyacim var.
Tesekkur ederim, insallah. Ilk hamileligimdi. Korkuyorum. Ileride tekrarlarsa ya da kanar da tupum alinirsa diyeBebeğinin değerleri düşüosa tekrar yükselmesi olmuyo die biliyorum.. Rabbim sağlıklı hamilelik ewlat nasip etsin inş..
Insallah bu sonlanir boylece. Doktor 6 ay korunma verdi igneden sonra. Hepimizin saglikli bebekleri olur insallah. Yarin kan degerinden sonra bilgilendiririm sizleri tekrarAllahın izniyle bişe olmaz korkma.. Ama gebelik sonlanıyo galiba..
bende 2 sene once ılk gebelıhımde dıs gebelık yasadım bhcg 6000lerdeydı ve 11 gun hastanede yattım ıgne oldum degerım dusmedı ama durdu mecbur amelıyat olunacak derken degerım bırden dustu ve 1 bucuk 2 ay haftada bır gun kan vererek sıfırlanana kadar takıp edıldı ve esnada kanamam hıc olmadı merak etmeyın sızınkıde dusmeye baslamıs en yakın zamanda sıfırlanır ve merak etmeyın bu asamadan sonra kanama olmaz ınsallah sonrasında saglıklı bı gebelık yasarsınız
Allah saglicakla kucaginda gostersin bebegini. Doktor nadirde olsa duserken artma ihtimali ve kanama ihtimali var dedi korkuttu beni biraz. Dikkat etmem icindi belki de. Yarin kontrolde detaylica sorucam sorularimi bakalim umarim yolunda gider hersey.hastaneden ciktikdan sonra normal yasantima devam ettim ben ekimde dis gebelik oldugumu ogrendim ocak da sifirlandi kan degerim yuksek oldugundan bu kadar uzun surdu ama seninki 2 3 haftqfan sifirlanir gibi kan degerim sifirlandikdan sonra 5 ay bekledik korunmayi birakincada hemen hamile kaldim ama bende rahim agzi yetmezligi varmis o yuzden dusuk yaptim simdi yeniden hamileyim rahmime dikis atildi suan 20 haftaligiz
genetik testini anneden ve babadan kan alarak yapiyorlar. rahim filmininde aneatezi almadim bi gece onceden agri kesici verdi doktor onu ictim o gunde kalcadan agri kesici igne yaptilar cok agrim olmadi adet sancisindan bile az bi agri hissettim insallah hersey en kisa zamanda yoluna girer bebegine kavusursun hayirla
Merhabaa. Bugun kan tahlili sonucu degerlerimin sifirlandigini ogrendik :) 6 ay korunma verdi dr. Ilk adetten sonra kontrol. 3 ay sonra folik asit baslayacak. Ve rahim filmi ve kan tahlillerini yapacak :)insallah canim sagol
Bir de bisey sorayacagim.
Merhabaa. Bugun kan tahlili sonucu degerlerimin sifirlandigini ogrendik :) 6 ay korunma verdi dr. Ilk adetten sonra kontrol. 3 ay sonra folik asit baslayacak. Ve rahim filmi ve kan tahlillerini yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?