BETA ARTIŞI VE ŞİDDETLİ KANAMA

Lily__

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2023
35
4
6
32
Merhabalar, BETA HCG ölçümlerim aşağıdaki gibidir.
6 Mart 5.3
8 Mart 13.13
10 mart 23.95

Beta artışı bu şekilde ilerliyor ancak 8 Mart sabahı kanamam başladı, 9 ve 10 Mart'ta da yoğun pıhtı atımı şeklinde ağrılı sızılı olarak devam etti. Son iki ölçüm kanamayla birlikte yapıldı yani. Ne düşünüyorsunuz, ben ne yaşıyor olabilirim şuan? Doktor artış anlamlı değil, dış gebelik ihtimali var diyor. Bugünkü ölçümün sonucunu henüz görüşmedim kendisiyle. Ancak 5ten 13e çıkış için anlamlı değil demişti. Bu tarz tecrübesi olanlar var mı acaba?

6 Mart 5.3
8 Mart 13.13
10 mart 23.95

Beta artışı bu şekilde ilerliyor ancak 8 Mart sabahı kanamam başladı, 9 ve 10 Mart'ta da yoğun pıhtı atımı şeklinde ağrılı sızılı olarak devam etti. Son iki ölçüm kanamayla birlikte yapıldı yani. Ne düşünüyorsunuz, ben ne yaşıyor olabilirim şuan? Doktor artış anlamlı değil, dış gebelik ihtimali var diyor. Bugünkü ölçümün sonucunu henüz görüşmedim kendisiyle. Ancak 5ten 13e çıkış için anlamlı değil demişti. Bu tarz tecrübesi olanlar var mı acaba?
Dış gebelik olabilir canım kanama pıhtılı olmuş. Belki de düşük yapmaya başladın. Umarım güzel sonuç olur

Benim ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı. O zaman ebeyi aramıştım, bana ağrın varsa muhtemelen düşük yaşıyorsundur demişti ve öyle de oldu. Umarım sizin hakkınızda da hayırlısı neyse o olur

Benim ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı. O zaman ebeyi aramıştım, bana ağrın varsa muhtemelen düşük yaşıyorsundur demişti ve öyle de oldu. Umarım sizin hakkınızda da hayırlısı neyse o olur
Beta takibi yapılmış mıydı?

6 Mart 5.3
8 Mart 13.13
10 mart 23.95

Merhaba betaniz 5 veya 13 ken evde test yapmismiydiniz

6 Mart 5.3
8 Mart 13.13
10 mart 23.95

Merhaba kontrole gittiniz mi benimde beta 14 ye öğrendim yoğun kanama başladı en son dün 210 du pazartesi kontrole gitcem yine sizde durum nedir

Merhaba kontrole gittiniz mi benimde beta 14 ye öğrendim yoğun kanama başladı en son dün 210 du pazartesi kontrole gitcem yine sizde durum nedir
Kusura bakmayın yeni gördüm. 5-13-24-36-48 şeklinde ilerliyor. Son iki ölçüm 4er gün arayla yapıldı. Yani sağlıklı değil ama henüz bir karar da almadı doktorum. Takip edeceğiz diyor. En sonuncu ölçüm bugün oldu, daha görüşmedim. Sizde durum nedir?

Merhaba malesef tutunmadi önce 115 e sonra 80e düştü. 5 gün geçti aradan şimdi kan verdim 79 da sabit kalmış. Takipte kalacaz dedi doktor ama bende anlamadım bu arada kanamam sürekli vardı benim
Anladım umarım bi mucizeyle tutunur🤲 benimde tup bebek transferin 7.gunu kanamam başladığı gunun aksami beta 25 ti. 3 gun kadar sürdü 4.gunu koyu kahve sildikce geldi. Transferin 11.gunu tekrar kan verdim 97 cikti. Yine erken sevinmek istemiyorum pazartesi tekrar vercem kanı bakalım

Merhaba aynı durumu ben yaşıyorum sizdeki son durum nedir
En son 27 Mart'ta ölçüm yaptırdım, son iki ölçümde 50de sabitlendi. 26 marttan beri kahverengi camur gibi hafif kanamalı lekelenme var. Çamaşıra bulaşmıyor. Bayramda hiç gitme fırsatım olmadı kan tahlili için. Bakalım yarın gideceğim tekrar. Doktorum ilaç vererek düşürme taraftarıydı. Kendiliğinden düşsün diye de bekliyoruz, bakalım ne olacak ben de bilmiyorum. Sizde nedir son durum?

Back
X