Dış gebelik

Benim metotreksat sonrasında 4 günüm de 100den 105e cıkmıştı ve hiç kanamam ağrım yoktu. 4. Günü akşamı kanamam başladı ve yoğun bi kanamaydı. Ertesi günü de devam etti sonrasında haftasonu olduğu için acile gittim değerim 77ye düşmüş. Beni artan değer çok üzmüş ve korkutmuştu.çünkü hiç kanamam yoktu ve birden yoğun bi kanamam başladı.Ptesi tekrar uzmana görüneceğim tabi. İnşallah kötü bir şey olmaz artık. 4. Gün değer artabiliyor ve sizi umutsuzluğa sürüklüyor.

Merhabalar. Malesef bende dış gebelik geçirdim ve iğne tedavisi oldum 30 Ağustos da. Şu an 3. Günüm ve kanamam var çok aşırı değil adetin son günleri gibi. Bazen sanki pıhtı gibi şeyler düşüyor. Anlayamıyorum. Ve gaz sancısı iLe adet ağrısı arası bir ağrım oluyor o da 2. Günün akşamı itibari ile başladı. Sizce bu durumlar normal mi ? Yardımcı olabilir misiniz tecrübesi olanlar ?

İğneyi olduğumda değerim 198 di bu arada. Yarın 4. Gün kan testi vereceğim ama beni ağrım ve kanamam endişelendirdi biraz

İğneyi olduğumda değerim 198 di bu arada. Yarın 4. Gün kan testi vereceğim ama beni ağrım ve kanamam endişelendirdi biraz
Doktorum süreç boyunca hep bıçak saplanması kadar şiddetli bi ağrı ve 2-3 pedden daha fazlası dolacak kadar kanama olursa sıkıntılı bir durum olabileceğini söylemişti iğne doğrudan bağırsakları etkiliyormuş iğneden birkaç gece sonra şiddetli gaz sancım olmuştu ben de çok korkmuştum. endişe etmeyin iğne işe yarayacaktır sonuç alınmama oranı çok düşük. 4. Gün sonucunuz biraz yüksek çıkabilir korkutmasın sizi önemli olan 7. Gün

Çok teşekkür ederim şu an biraz rahatladım. Dediğiniz gibi bugün ciddi ağrı çektim ve kanamam oldu ama 2 pedi doldurmaz. İnşallah çabucak sıfırlanır ve önüme bakabilirim.

Rica ederim inşallah Çok geçmiş olsun

Merhaba üzerinden zaman geçmiş görür müsünüz bilmem ama öncelikle geçmiş olsun.. bende dış gebelik geçirdim geçtiğimiz cumartesi değerlerim tamamen sıfırlanmıştı ve beta 350 lerde olmasına rağmen sağ tüpümde odak oluşmuştu 2 doz iğne vesilesi ile düştü. Ama ağrılarım sağ kasığımda hala devam ediyor çok korkuyorum bende kimi zaman karın ağrısı da oluyor sağ bacağa vuruyor rabbim korusun .. sizin ağrılarınız geçti mi

Size de çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın hayır maalesef ağrılarım henüz tam anlamıyla geçmedi daha önce söylediğim gibi zaman zaman hala yokluyor

Sagolun sizede geçmiş olsun zamanla geçti biraz ama bazen adet olacağım zaman oluyor arada kalçaya vuran bir ağrı şeklinde bu iğneden dolayıda kalabiliyormus sanırım zamanla azalır etkisi inşallah sizinde

Sagolun sizede geçmiş olsun zamanla geçti biraz ama bazen adet olacağım zaman oluyor arada kalçaya vuran bir ağrı şeklinde bu iğneden dolayıda kalabiliyormus sanırım zamanla azalır etkisi inşallah sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…