Kan değerlerim normal çıktı beta biraz yükselmiş ama normal olabilirmiş. Yarın ikinci tahlili vereceğim ağrılarım azaldı umarım düşmeye başlamıştır. Size de çok geçmiş olsun. Sizin İğneden sonra kaçıncı gününüzMerhabalar sonucunuz ne cıktı cok gecmıs olsun bende suanda aynı surecteyım
Benımde 6.gunum yarın sabah kontrolum var eger dusus olmazsa ıkıncı dozu vuracagım dedı dr,benm cok agrım ve kanamam olmasına ragmen sadece beta tahlılı yapıyorlar ıc kanamadan korkma dıyor dr,neye gore dıyor anlayamıyorum,yarın ınsallah ıkımız ıcınde cok guzel bır gun olurKan değerlerim normal çıktı beta biraz yükselmiş ama normal olabilirmiş. Yarın ikinci tahlili vereceğim ağrılarım azaldı umarım düşmeye başlamıştır. Size de çok geçmiş olsun. Sizin İğneden sonra kaçıncı gününüz
Sanırım görülme oranı düşük olduğu için her doktorun tutumu farklı. İnşallah güzel haberler alırızBenımde 6.gunum yarın sabah kontrolum var eger dusus olmazsa ıkıncı dozu vuracagım dedı dr,benm cok agrım ve kanamam olmasına ragmen sadece beta tahlılı yapıyorlar ıc kanamadan korkma dıyor dr,neye gore dıyor anlayamıyorum,yarın ınsallah ıkımız ıcınde cok guzel bır gun olur
Kim önce sonuclarını alırsa yazsın o zamanSanırım görülme oranı düşük olduğu için her doktorun tutumu farklı. İnşallah güzel haberler alırız
TamamKim önce sonuclarını alırsa yazsın o zamansizede dua edecegım bugun
Çok çok çok geçmiş olsunBugün dış gebelik ameliyatımın 6. günü, tüpüm alındı. Duygularımı anlatmak istiyorum ama o kadar karmaşık ki... yaşadıklarımı anlatayım diyorum anlattıkça yeniden yaşıyor gibi oluyorum. Zor bir süreç. Gerek duygusal gerek fiziksel en az hasarla tez zamanda atlatmanızı diliyorum
Size de cok geçmiş olsun, iğne ise yarar insallah tez vakitte atlatirsinizÇok çok çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda saglıgınıza kavusursunuz,bende umarım iğne işe yarar çok korkuyorum iç kanamadan (
Benım sonucum cıktı 390 a düşmüş,dr atlattın dış gebeliği 10 gune kadar bı kontrol daha yaparız dedı.senın sonucun ne oldu hadı guzel haberlerı ver banaKim önce sonuclarını alırsa yazsın o zamansizede dua edecegım bugun
Çok şükür atlatmışsınız ben mart ayında hsg cektırmıstım myomum oldugu ıcın tuplere bası fln yapıyormu dıye tertemız cıkmıstı,malesef hiçbir neden yokkende dısngebelık olabılıyormus,çok zor bi süreç degıl anestezılı olmanızı tavsiye ederim,inşallah bızım degerlerınde sıfırlandıgı gunler yakındırGeçmiş olsun kızlar
Bende 25 gün önce iğne vurundum değerim 292den 640a fırladı 7.gün 390a düştü 15 gün sonra da 0.449 gördüm yani şu an sıfırlanmıştır tamamen şükür
Kimisi 2 3 ayda sıfırlanıyor kimisi 1 haftada kimisi 1 ayda
Erken teşhis çok önemli
Beta düzgün artmıyorsa zaten sağlıksız gebelik oluyor ama doktorlar 1000 1500e kadar bekliyorlar keseyi görmek için e bu sefer de kese tüpte çıkıyor değerin düşmesi daha çok zaman alıyor
Doktorum bekleme taraftarıydı ben istemedim çünkü değerim 10 20 artıyordu belliydi sağlıksız olduğu
91 doz verildi bana
3 ay bekleme süresi can sıkıcı ama kısmet böyleymiş
Sonrasında hsg çekilmek yararlı olabilir ben yaptırıcam
Çünkü dış gebelik yaşayanların bir daha yaşama olasılığı yüksekmiş tüpler yapışık olabiliyormuş bundan sonra temkinli davranmak gerek
Sizden haber bekliyorumSanırım görülme oranı düşük olduğu için her doktorun tutumu farklı. İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah çabucak atlatırsınızÇok şükür atlatmışsınız ben mart ayında hsg cektırmıstım myomum oldugu ıcın tuplere bası fln yapıyormu dıye tertemız cıkmıstı,malesef hiçbir neden yokkende dısngebelık olabılıyormus,çok zor bi süreç degıl anestezılı olmanızı tavsiye ederim,inşallah bızım degerlerınde sıfırlandıgı gunler yakındır
Beni de şimdi aradılar hastaneden doktorum ameliyattaymış yeni görüşebildik onun için geziktim cevap yazmakta düşüş olmuş beklenilen oranda 235 e düştü çok şükürBenım sonucum cıktı 390 a düşmüş,dr atlattın dış gebeliği 10 gune kadar bı kontrol daha yaparız dedı.senın sonucun ne oldu hadı guzel haberlerı ver bana
Size de çok geçmiş olsun. inşallah darısı bizlerin başınaGeçmiş olsun kızlar
Bende 25 gün önce iğne vurundum değerim 292den 640a fırladı 7.gün 390a düştü 15 gün sonra da 0.449 gördüm yani şu an sıfırlanmıştır tamamen şükür
Kimisi 2 3 ayda sıfırlanıyor kimisi 1 haftada kimisi 1 ayda
Erken teşhis çok önemli
Beta düzgün artmıyorsa zaten sağlıksız gebelik oluyor ama doktorlar 1000 1500e kadar bekliyorlar keseyi görmek için e bu sefer de kese tüpte çıkıyor değerin düşmesi daha çok zaman alıyor
Doktorum bekleme taraftarıydı ben istemedim çünkü değerim 10 20 artıyordu belliydi sağlıksız olduğu
91 doz verildi bana
3 ay bekleme süresi can sıkıcı ama kısmet böyleymiş
Sonrasında hsg çekilmek yararlı olabilir ben yaptırıcam
Çünkü dış gebelik yaşayanların bir daha yaşama olasılığı yüksekmiş tüpler yapışık olabiliyormuş bundan sonra temkinli davranmak gerek
Yaşasın çok sevındıımmmmBeni de şimdi aradılar hastaneden doktorum ameliyattaymış yeni görüşebildik onun için geziktim cevap yazmakta düşüş olmuş beklenilen oranda 235 e düştü çok şükürPaZartesi tekrar tahlil istedi inşallah değerlerimiz bir an önce sıfırlanır sizin içinde çok sevindim
Sıfırı gördüm haberinizi bekliyorumYaşasın çok sevındıımmmm
İnşallah evet hsg çektirdim ve tertemiz çıktıgı halde 1 ay sonra dış gebelık oldu(sıgara kullanmıyorum yaşım 30 hiç tüp enfeksıyon vs hyatımda ysamadım) ama şans işte,ilerisi için bununla atlatalımda hayırlısı bakalımİnşallah çabucak atlatırsınız
Hsgden sonra mı dış gebelik geçirdiniz
Çok ilginç ya tamamen şans o zaman bu iş
Tertemiz çıkmış hani tüpte yapışıklık bile yokmuş üstelik sizde
Hiçbir şey garanti değil o zaman
İnşallahİnşallah evet hsg çektirdim ve tertemiz çıktıgı halde 1 ay sonra dış gebelık oldu(sıgara kullanmıyorum yaşım 30 hiç tüp enfeksıyon vs hyatımda ysamadım) ama şans işte,ilerisi için bununla atlatalımda hayırlısı bakalıminşallah en kısa zamanda istediğiniz güzel sonuclar alırsınız Hep beraber alırız
İnşallah tez zamanda sıfırlanır betanız :)Size de çok geçmiş olsun. inşallah darısı bizlerin başınaAllah tekrarını yaşatmasın hiç birimize
Evet hayat boyle bende ılk basta yukselsın dıye dua ettım sımdı düşsün diye,kısmetımız boyleymıs en azından daha kötü şeyler olmadına dua edelımİnşallah
Hayret ettim yalnız, bende bu ay da olmazsa hsg çektircem diyordum o ay hamile kaldım dış gebelik oldu
Doktoruma dedim hsg çektirsem 3 ayın sonunda olur mu
O da evet mantıklı eğer tüplerde sıkıntı varsa yumurtanın geçmesini engelleyen, en azından bunu görmüş oluruz dedi
Bunu yaşadığımdan beri araştırıyorum kimisi 3 ay sonra normal hamile kalmış kimi tekrar dış gebelik geçirmiş kimi hala gebe kalamamış insana karamsarlık çöküyor
İnşallah Allah hayırlısı ile kavuştursun bebeklerimize
İnşallah tez zamanda sıfırlanır betanız :)
Amin
Hayat ne garip, ilk öğrendiğimizde beta yükselsin diye dua ediyorduk şimdi de düşüyor diye seviniyoruz
Evet haklısın bende bi kere çektircem tüpler temizse bi daha çektirmem zaten 5 10dklık şeye 1700 istiyorlar sürekli çektirilcek iş değil özeller tam bi soyguncu muayene bile 200 ama bebek hayali için gözümüz görmüyor işte:)Evet hayat boyle bende ılk basta yukselsın dıye dua ettım sımdı düşsün diye,kısmetımız boyleymıs en azından daha kötü şeyler olmadına dua edelımben açıkcası artık hsg fln cektırmeyecegım,hayatımda ne zaman kadın dogum dr una adım attım şanssızlıklar çok oldu eger Allah verırse spontane 5,6 ay denerım eger olmazsa o zaman dr dan ıcerı adım atarım sanırm Dr ları aratmasın Rabbım ama bana yettı bu kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?