Dış gebelik

Özel hastane değil mi bekleyin bi kaç doktora daha gidin sonradan görürsünüz inşallah

Sanki minicik bi nokta var gibi canm. Dış gebelikte deger de duzenli yukselmiyo diye biliyorum yarn degil yarndan snra git canm bence daha garanti olur icin dha rahat olur gorursun.bide dedigim gibi doktorun odasndaki normal ultrasn dışında ayrntili bi ultrason a görün dedigim gibi 6000 degerde doktrum goremedi bnde de

Ooo şaka yapıyosuuunn e peki sonra noldu kuzum göründü mü

Ooo şaka yapıyosuuunn e peki sonra noldu kuzum göründü mü
Ayrnrili ultrasnda gorundu o gun canm ogleden sonra 1 hafta once de kalp atışını duyduk haftaya yine kontrlm var bakalm artk ilaclarmi duzenli kullaniyorum ins saglikla gelirler bize bebislerimiz imkanin varsa 1 kere de olsa özel hastaneye git derim canm

Ay ne kadar güzel yaaa inşallah benimde öyle olur dua et canım bana ❤

Daha hamileliğimi öğreneli 9 gün oldu yaa 9 gün önce 34 dü beta değerim
Değer yükselişi normal gibi canm . Agri kan gelmesi veya baska olan bi terslik varmi sorusu olmustu doktorumun bana goremeyince keseyi. Sende bunlar yoksa sabret gorursun mutlaka keseyi her vücut ayni degil bazisi 3 bin de keseyi gorur kimisi ben gibi 6 bin de

Aynen bende de öyle sıkıntılar yok kuzum şükür bende ona şaşıyorum

Canım herkes 2500 de kese görmüyor sakın moral bozma doktorun tavrı da hoşuma gitmedi sen yarından sonra özel hastane varsa oraya git bir de öyle baksınlar

Canım herkes 2500 de kese görmüyor sakın moral bozma doktorun tavrı da hoşuma gitmedi sen yarından sonra özel hastane varsa oraya git bir de öyle baksınlar
Gerçek mii yaaa çok saol Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir zaten doktor dan hiç memnun değilim değiştirdim doktoru aynı hastane başka bi doktor seçtim onunda çocuğu korona olmuş izine ayrılmış onun yerine memnun koymadığım doktor bakıyodu daha beta değerim 82 çıktı bana o zamandır dış gebelik dedi durdu

merhaba banada dış gebelik olabilir dedi. O zaman 1300 dü sonra 3000 lerde göründü kese bu seferde bebek yok dedi. Kesenin içerisi kanla dolu dedi. Cuma tekrar gideceğim bakalım nolcak .

merhaba banada dış gebelik olabilir dedi. O zaman 1300 dü sonra 3000 lerde göründü kese bu seferde bebek yok dedi. Kesenin içerisi kanla dolu dedi. Cuma tekrar gideceğim bakalım nolcak .
Yaaa çok üzüldüm inanın inşallah çarşamba günü bişiy yoktur hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah herşey gönlünce olur

Yaaa çok üzüldüm inanın inşallah çarşamba günü bişiy yoktur hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah herşey gönlünce olur
Amin inşallah çok zor beklemek ve belirsizlik benim karın ağrım da çok kaç gündür hafif hafif lekede geliyor hergün olmuyo ama..bir oğlum var çok şükür yanına bir kardeş daha istiyoruz hayırlısı ile umarım sizde güzel haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…