Dış gebelik

Allah bağışlasın yaa inşallah inşallah gerçekten zor beklemek araştırdığım kadarıyla tutunma durumundada kan vs gelebiliyormuş umarım böyle veya benzer iyi haberler alırsınız sizde

Cnm ilacla tedaviye nasil karar verildi degerin kacti ve kese fln gorunmedi demi bi yerde bnmde beta duzensiz az artiyo doktor dis gebelikten suphelendi alttan bakti bisey goremedi hemen kurtaj dedi keske ilac olsa

Valla cnm ben dis gebelik yasadim ama dış gebelikte deger boyle yukselmez benim ki yukselip alcaliyordu 2 gune 1 gidip kan veriyordum doktorun sana da 2 gune bi kan ver demedi mi takip etmesi lazim kese gorunmedi benim hic ama normalde kac degerde horunuyor bilmiyorum allah yardimcin olsun

Cnm ilacla tedaviye nasil karar verildi degerin kacti ve kese fln gorunmedi demi bi yerde bnmde beta duzensiz az artiyo doktor dis gebelikten suphelendi alttan bakti bisey goremedi hemen kurtaj dedi keske ilac olsa
Canım benim değer 1200 dü sol tüpte görüldü yine de tam emin olamadı doktor önce kürtaj yapıp sonra tam emin olup ona göre ilaç vericez dedi. Kürtajdan sonraki gün değer düşmedi zaten ilaç verildi. Ama şimdi olsa kürtaj kabul etmezdim sadece ilaç tedavisi isterdim dış gebelikte kürtajın pek etkisi yok çünkü

Merhaba durumunu okuyunca senin kdr heycanlandm ve endişelendm nedir durumun bi sonuç alabildn mi merak ettm

Merhaba, dış gebelikte beta hcg değeriniz neydi aacaba. Doktora kese göremiyorum dedi bana ve 2590 dı değerim. Kanamamda hala devam ediyor

1 hafta 10 güne yakın kırmızı çok az kanamam var. İlkin kırmızı oluyor ardından kahverengiye dönüyor, bir kaç saat sonra yine kırmızı geliyor bazense hiç gelmiyor. Şu 1 haftada doğru düzgün adet olamadım. Çok ama çok az kanama yaşıyorum. Kanamam başladığından beri korkunç mide bulantılarım başladı. O kadar halsiz hissediyorum ki bazen, ayakta bile duramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…