• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Amin inşallah çok zor beklemek ve belirsizlik benim karın ağrım da çok kaç gündür hafif hafif lekede geliyor hergün olmuyo ama..bir oğlum var çok şükür yanına bir kardeş daha istiyoruz hayırlısı ile umarım sizde güzel haberler alırsınız.
Allah bağışlasın yaa inşallah inşallah gerçekten zor beklemek araştırdığım kadarıyla tutunma durumundada kan vs gelebiliyormuş umarım böyle veya benzer iyi haberler alırsınız sizde

Çok zordu dış gebelik kadar illet bir şey yok. İlaçla tedavi edildi sürekli kan değerleri takip edildi ağrı vardı sürekli acaba iç kanama mi geçiriyorum diye korkuyla 1 ay sonunda değerlerim sıfırlandı çok yeni zaten 5 ay oldu. Sonrasında herhangi bir tedavi görmedim bi dahaki ay rahim filmi çekineceğim.
Cnm ilacla tedaviye nasil karar verildi degerin kacti ve kese fln gorunmedi demi bi yerde bnmde beta duzensiz az artiyo doktor dis gebelikten suphelendi alttan bakti bisey goremedi hemen kurtaj dedi keske ilac olsa

Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Valla cnm ben dis gebelik yasadim ama dış gebelikte deger boyle yukselmez benim ki yukselip alcaliyordu 2 gune 1 gidip kan veriyordum doktorun sana da 2 gune bi kan ver demedi mi takip etmesi lazim kese gorunmedi benim hic ama normalde kac degerde horunuyor bilmiyorum allah yardimcin olsun

Cnm ilacla tedaviye nasil karar verildi degerin kacti ve kese fln gorunmedi demi bi yerde bnmde beta duzensiz az artiyo doktor dis gebelikten suphelendi alttan bakti bisey goremedi hemen kurtaj dedi keske ilac olsa
Canım benim değer 1200 dü sol tüpte görüldü yine de tam emin olamadı doktor önce kürtaj yapıp sonra tam emin olup ona göre ilaç vericez dedi. Kürtajdan sonraki gün değer düşmedi zaten ilaç verildi. Ama şimdi olsa kürtaj kabul etmezdim sadece ilaç tedavisi isterdim dış gebelikte kürtajın pek etkisi yok çünkü

Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Merhaba durumunu okuyunca senin kdr heycanlandm ve endişelendm nedir durumun bi sonuç alabildn mi merak ettm ;)

Ben dış gebelik geçirdim çok ağrım oldu kanamam oldu değerleri hiç iki katı olmadı yani mutlaka belirti verirdi bence içini rahat tut dış gebelik gibi değil senin ama yine de geciktirme başka doktora görün inşallah biran önce kese görünür❤️
Merhaba, dış gebelikte beta hcg değeriniz neydi aacaba. Doktora kese göremiyorum dedi bana ve 2590 dı değerim. Kanamamda hala devam ediyor

1 hafta 10 güne yakın kırmızı çok az kanamam var. İlkin kırmızı oluyor ardından kahverengiye dönüyor, bir kaç saat sonra yine kırmızı geliyor bazense hiç gelmiyor. Şu 1 haftada doğru düzgün adet olamadım. Çok ama çok az kanama yaşıyorum. Kanamam başladığından beri korkunç mide bulantılarım başladı. O kadar halsiz hissediyorum ki bazen, ayakta bile duramıyorum.

Back
X