Başka doktora da gidin yarın mutlaka o da göremezse dış gebeliktir.Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Canım ben keseyi beta değerim 4000 lerderken görmüştüm erken olabilir ama ihmal etme 2 gün sonra git inşallah görürsün keseyiKızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
İnşallah lütfen dua edin nolurCanım ben keseyi beta değerim 4000 lerderken görmüştüm erken olabilir ama ihmal etme 2 gün sonra git inşallah görürsün keseyi
2500 kesin görülmes lazımdı canım benim 760 larda görülmüştüKızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledirİnşallah lütfen dua edin nolur
Karından mı baktı canım vajinal görünmesi lazımdı?Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Canm oncelikle merhaba. Biraz uzun olcak kusura bkmaKızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
İnşallah dua edin lütfenCanım ben keseyi beta değerim 4000 lerderken görmüştüm erken olabilir ama ihmal etme 2 gün sonra git inşallah görürsün keseyi
İnşallah değildir dua edinBaşka doktora da gidin yarın mutlaka o da göremezse dış gebeliktir.
Alttan baktı canım ultrasonu attım sayfaya bi doktor bişey var dedi diğeri yok dedi kafam çok karışık üzülüyorumKarından mı baktı canım vajinal görünmesi lazımdı?
Hcg artışın çok güzel dış gebelikte genelde bu kadar yükselme olmuyor. Bir de dış gebelikte tek taraflı ağrı kahverengi kanama oluyor. Bunlar da yoksa korkma gereksiz strese girme derim yarın mutlaka başka doktora görün ama çünkü dış gebelik çok tehlikeli bi durumKızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
İnanın hiçbirini yaşamadım kusmam bile yok herangi bi belirtiyi yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku oluşuyo umarım dediğiniz gibidir onlar yok bende çok şükür .Hcg artışın çok güzel dış gebelikte genelde bu kadar yükselme olmuyor. Bir de dış gebelikte tek taraflı ağrı kahverengi kanama oluyor. Bunlar da yoksa korkma gereksiz strese girme derim yarın mutlaka başka doktora görün ama çünkü dış gebelik çok tehlikeli bi durum
Ben dış gebelik geçirdim çok ağrım oldu kanamam oldu değerleri hiç iki katı olmadı yani mutlaka belirti verirdi bence içini rahat tut dış gebelik gibi değil senin ama yine de geciktirme başka doktora görün inşallah biran önce kese görünürİnanın hiçbirini yaşamadım kusmam bile yok herangi bi belirtiyi yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku oluşuyo umarım dediğiniz gibidir onlar yok bende çok şükür .
İnşallah Allah razı olsun sizden peki Nası oldu neler yaşadınız ilaçla mi yoksa cerrahi müdahale mi yapıldıBen dış gebelik geçirdim çok ağrım oldu kanamam oldu değerleri hiç iki katı olmadı yani mutlaka belirti verirdi bence içini rahat tut dış gebelik gibi değil senin ama yine de geciktirme başka doktora görün inşallah biran önce kese görünür❤
Çok zordu dış gebelik kadar illet bir şey yok. İlaçla tedavi edildi sürekli kan değerleri takip edildi ağrı vardı sürekli acaba iç kanama mi geçiriyorum diye korkuyla 1 ay sonunda değerlerim sıfırlandı çok yeni zaten 5 ay oldu. Sonrasında herhangi bir tedavi görmedim bi dahaki ay rahim filmi çekineceğim.İnşallah Allah razı olsun sizden peki Nası oldu neler yaşadınız ilaçla mi yoksa cerrahi müdahale mi yapıldı
Kıyamam yaaa umarım tertemiz çıkar sonucun iyi olursun ❤ 1 ey hastanede mi kaldınızÇok zordu dış gebelik kadar illet bir şey yok. İlaçla tedavi edildi sürekli kan değerleri takip edildi ağrı vardı sürekli acaba iç kanama mi geçiriyorum diye korkuyla 1 ay sonunda değerlerim sıfırlandı çok yeni zaten 5 ay oldu. Sonrasında herhangi bir tedavi görmedim bi dahaki ay rahim filmi çekineceğim.
Çok teşekkür ederimKıyamam yaaa umarım tertemiz çıkar sonucun iyi olursun ❤ 1 ey hastanede mi kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?