Dis gebelik

bugün beta 3 bine düşmüş ama başka doktor daha geldi bi üstüydu sanırım bırakmadı şiddetli ağrı ve kanama olursa ameliyatlik durum olur iyilesmeden birakamayiz dedi 3 hafta oldu hâlâ burdayım ne zaman çıkcam iyi olcam bilmiyorum ne zor imtihan

ay inşallah ya sanki hiç iyilesemicem.Allah razı olsun çok yardımcı oluyon bana.bnm 6 binde yarın 7.gün kan verilcek düşme olursa gondercem evden takip et dedi doktor

rica ederim, seni cok iyi anliyorum, Allah yardimcin olsun. Insallah eve gidebilirsin, ama en ufak bir agriyi bile hafife alma, bolca dinlenirsin

rica ederim, seni cok iyi anliyorum, Allah yardimcin olsun. Insallah eve gidebilirsin, ama en ufak bir agriyi bile hafife alma, bolca dinlenirsin
ağrılarım çok oluyo ultrasonda bakılıyor bi sıkıntı yok deniliyor nerden bu ağrı onu da demiyolar ben oruç ta tuttum bi asistana sordum sana kalmış dedi

Allah kabul etsin, bol sivi tuketmeye calis oruc tutuyosan ona gore dikkat et. Nasil oldun?
geçen çarşamba akşamı taburcu oldum pztesi kontrole gel dediler bugün gittim 700 olmuş 1 hafta sonra yine gitcem çok şükür yavas yavas düşüyor inşallah Rabbim ne büyük hiç iyilesemicem sandım inşallah tamamen sıfırlanır hayırlısıyla

Merhabalar 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim
BEta hcg 156 2 gün sonra yani bugün tekrar baktırdığımda 275 olmuştu sizce çok mu düşük

Merhaba tebrik ederim insallah saglikli gebelik olur. 2 gun sonra yaptirirsan bence en guzel sonucu alirsin, benim ablaminda cok dusuktu ilk baslarda ama simdi bi kizi olacak

Ben dis gebeligimden sonra 5 doktora gorundum hepsi 3 ay dedi ama tabi iyilesme surecine bagli col zor bi surec ya seninda atlatmana az kaldi ondan sonra hemen folik asit al ve bol vitamin
folik asit gebeliği düşündüğüm zaman alırim diye düşündüm bide kilo yapiyo diyolar bide senin değerler sifilandikdan ne kadar sonra regl oldun

folik asit gebeliği düşündüğüm zaman alırim diye düşündüm bide kilo yapiyo diyolar bide senin değerler sifilandikdan ne kadar sonra regl oldun

Ben folik asite hemen basladim cunku igne bagisikligini dusuruyormus ve iyi hucreleride parcaliyomus o yuzden hemen baslamistim, evet kilo almistim folik asitten olabilcegini dusunmemistim.

Benim hcg 13 eylul gecen sene sifirlandi 21 eylul regl oldum, cok sukur hemen regl olmustum

Ben folik asite hemen basladim cunku igne bagisikligini dusuruyormus ve iyi hucreleride parcaliyomus o yuzden hemen baslamistim, evet kilo almistim folik asitten olabilcegini dusunmemistim.

Benim hcg 13 eylul gecen sene sifirlandi 21 eylul regl oldum, cok sukur hemen regl olmustum
maşallah çabuk olmuşsun sen bakalım ben ne zaman olcam artık korkuyorum kan falan görmekten 1 ayı geçkin o sıkıntıyı çektiğim için

Dis gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum beta 2 gunde 1 baktirildiginda düzenli artisin olmaz // tirnak kesigi gibi lekelenmelerin olur // beta duzenli artmadığı gibi bir artis bir azalış olur // Sirt ağrın olur // tek taraflı keskin ağrın olur aklima gelen bunlar Insallah seninki normal gebeliktir canım ama olursada korkma herseyin çözümü var onemli olan erkenden farkedilmesi sonucu bilgilendirirsen sevinirim merak ettim simdi hakkinda hayırlısı olsun canım:dua:
Kacinci haftada belli oldu hersey normal miydi ilk basta sonradan mi cikti bilgi verirsen cok sevinirim

X