-
- Konu Sahibi Gurbetkusuuyumben
Dis gebelik olsa kesin görürdü benim 540 la gördü herseyin hayırlısı en azindan dis gebelik degil anlayamadigim cok pardon keseyi göremedi degil mi?Şimdi doktordan çıktım . Yine gözükmedi dış gebelik değil diyor değerlerin düzenli artıyor hatta baya bi yüksek artıyor diyor. Ama ne oldugu hakkında bilgide vermıyor bekleyelim diyor kese gözükmedi sonlanması gerek miyor mu gec kalmış olmazmıyız diğer türlü illa kaybetmem mi gerekiyor tüpümü
Maalesef göremedi ama kan değerim normal olarak 2 3 kat yükseliyor anlamadık bizdeGerçi yazmissin cok pardon dikkat etmemisim keseyi gorememis
Merhaba benimde degerlerim cok iyi ilerlesigi soylendi dun gittom.tekrat kan testi icin degerim 2565 cikti kese forunuyor fakar cok ufakmis daha 2_3mm ama doktor.dis gebelik olabilir yinede diyor bu ne demek deger bu kadar fazlayken dis gebelik normalmi ?Ilk zamanlar düzenli artan beta hcg m bir anda 2 kati atmamaya başladı doktor anormallik var dediğinde beta 546 dan 540 düşmüştü ve sol tüpte göründü tedavisiz kendiliğinden sonlandi yani düştü ama tam tamına 2 ay bekledim
Keseyi tupte gorse direk derdi dis gebelik diye senin keseyi gorduyse zaten normal gebeluktir diye düşünüyorum 3000 le hast.yattığım bir arkadas dis gebelik teshisiyle yatmisti doktor dis gebelik oldugunu garantilemek için beklemis hangi akla hizmet onu da bilmiyorum tabi yani olabilir ama dedigim gibi keseyi tupte görse dis gebelik derdi zaten ben olsam baska doktora gorunurdum onu birak ne sacma konusmusMerhaba benimde degerlerim cok iyi ilerlesigi soylendi dun gittom.tekrat kan testi icin degerim 2565 cikti kese forunuyor fakar cok ufakmis daha 2_3mm ama doktor.dis gebelik olabilir yinede diyor bu ne demek deger bu kadar fazlayken dis gebelik normalmi ?
Bekliyorum haftaya özel hastaneye gozukcem.morelmen cok coktumKeseyi tupte gorse direk derdi dis gebelik diye senin keseyi gorduyse zaten normal gebeluktir diye düşünüyorum 3000 le hast.yattığım bir arkadas dis gebelik teshisiyle yatmisti doktor dis gebelik oldugunu garantilemek için beklemis hangi akla hizmet onu da bilmiyorum tabi yani olabilir ama dedigim gibi keseyi tupte görse dis gebelik derdi zaten ben olsam baska doktora gorunurdum onu birak ne sacma konusmus
Zaten bu doktorlar adami sinir ediyor ortaya bisey atiyolar cik işin içinden cikabilirsen aklina karpuz kabuğunu sokarlar sen içini ferah tut herseyin hayirlisini iste Allah biliyor ne yapacağını sen Allaha birak kuzum benimde olumsuz sonuclanan gebeliklerim oldu hicbirsey olmaz Allahin izniyle sen içini ferah tutBekliyorum haftaya özel hastaneye gozukcem.morelmen cok coktum
oyle yappmaya calisiyorum abla zaten bide ilk gebeligim olcak 21 yasindayimd.bnde ama dis gebelik olsa zaten agrim felan olur demi agrim felanda yok kiZaten bu doktorlar adami sinir ediyor ortaya bisey atiyolar cik işin içinden cikabilirsen aklina karpuz kabuğunu sokarlar sen içini ferah tut herseyin hayirlisini iste Allah biliyor ne yapacağını sen Allaha birak kuzum benimde olumsuz sonuclanan gebeliklerim oldu hicbirsey olmaz Allahin izniyle sen içini ferah tut
Dis gebelikte sirt agrin olur omuz agrin olur lekelenmelerin olur ama kırmızı renkte ve tirnak kesigi gibi ufacik öyle büyük büyük degil dikkatli bak peceteye sildiginde kasik agrin normal her iki gebeliktede oluroyle yappmaya calisiyorum abla zaten bide ilk gebeligim olcak 21 yasindayimd.bnde ama dis gebelik olsa zaten agrim felan olur demi agrim felanda yok ki
Yok o dedigin sirt agrim felan yok cok sukur bakalim ya hayirlisi bide degerlerim cok guzel ilerliyor benimDis gebelikte sirt agrin olur omuz agrin olur lekelenmelerin olur ama kırmızı renkte ve tirnak kesigi gibi ufacik öyle büyük büyük degil dikkatli bak peceteye sildiginde kasik agrin normal her iki gebeliktede olur
Allah yardimcin olsun kuzum insallah sağlıklıdır bebisin sonucu bilgilendirirsen sewinirimYok o dedigin sirt agrim felan yok cok sukur bakalim ya hayirlisi bide degerlerim cok guzel ilerliyor benim
Tamam tabiki haber veririmm sizde.nasil durimlarAllah yardimcin olsun kuzum insallah sağlıklıdır bebisin sonucu bilgilendirirsen sewinirim
Sansliymisin 2.dis gebelikte erken teshis olmussunBen iki defa dış gebelik geçirdim..ikisininde belirtisi farklıydı..birinde tüpüm alındı diğeri iğne ile düşürüldü her ihtimale karşı kürtaj yapıldı çünkü bebeğin yerini bulamadılar..pataloji sonucuna göre rahimdede yoktu zaten..doktorum doğru karar verip tüpümü kurtardı..
Ben beklemedeyim bat 15 eylül ama gebelik yok sanırım gebelik testi yaptiim negatif çıktıTamam tabiki haber veririmm sizde.nasil durimlar
Hım Allah'ım ısteyen herkese nasip Ersun ınsallah herseyın hayırlısıBen beklemedeyim bat 15 eylül ama gebelik yok sanırım gebelik testi yaptiim negatif çıktı
Ya kehverengi akintim oldu karnimda sancii felan var ne olabilir doktora gididem ama.ön bilgi olsun diyeHım Allah'ım ısteyen herkese nasip Ersun ınsallah herseyın hayırlısı