Dis gebelik

Merhablar 1800lerde kese gozukmesse dis gebelik kesin dedi doktor henuz 4 4.5 haftalik degerim 2 katlanms fazlasyla. Sizinkiler nezamn ve kacta gorundu?
Cnm daha çok yeni gebeligın doktor senın oldugun haftalarda Banada dış gebe olabilirsin demişti on gün sonra 5000 küsür oldu keseyı karından gördü yani degerin cok az suanlik artacak allahın ıznıyle doktor der oyle sem sıkma canını Banada dedı dunya basima yıkılmıştı sankı cunku 3.kürtajım olacaktı ve basıma gelecekleri tahmin etmesi bıle kötüydü ama allha sukur suan kucagımda emzirıyorum sakin stres yapma Rabbıme dua et karından görebilmesi icn deger 5000 ustu olması lazım

Ne kadar iyisin Allah sanada bebsinede saglik sihhat versin. Icim rahatladi tesekkur ederim. :)

Benimde değerim 1855 bana 10 gün sonra gel dedi 5000 bulunca karından bakicaz dedi.büyük ihtimal doktorunun dediği vajinal muayene ile belli olur demesidir

İnsan korkuyor çok bende kafama taktim sağ kasikta sürekli agri var dış gebelik belirtisi olarak gösteriliyor bacaga belede vuruyor çok korkuyorumm

Kızlar ben hamileymişim perşembe günü öğrendim beta hcg 75 idi iki gün sonra yani 12 agustosta 183 bıgün bir daha baktırdım 1532 normalde kese için cuma günü gidecektim ama doktorum bugün cagırdı gittim ve keseyi göremedik yarın tekrar gidicem çok korkuyorum Dış gebelik galiba ama artışlar da düzenli

Dis gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum beta 2 gunde 1 baktirildiginda düzenli artisin olmaz // tirnak kesigi gibi lekelenmelerin olur // beta duzenli artmadığı gibi bir artis bir azalış olur // Sirt ağrın olur // tek taraflı keskin ağrın olur aklima gelen bunlar Insallah seninki normal gebeliktir canım ama olursada korkma herseyin çözümü var onemli olan erkenden farkedilmesi sonucu bilgilendirirsen sevinirim merak ettim simdi hakkinda hayırlısı olsun canım

suana kadar hic biri olamdi ama en basta tek taarafli kasik agrim vardi keskin degldi gerci dun sabah uyandigimda gecmsti. Gecms olsun insallah bi daha yasamzsin. Kacinca haftada fark edildi?

suana kadar hic biri olamdi ama en basta tek taarafli kasik agrim vardi keskin degldi gerci dun sabah uyandigimda gecmsti. Gecms olsun insallah bi daha yasamzsin. Kacinca haftada fark edildi?
Ilk zamanlar düzenli artan beta hcg m bir anda 2 kati atmamaya başladı doktor anormallik var dediğinde beta 546 dan 540 düşmüştü ve sol tüpte göründü tedavisiz kendiliğinden sonlandi yani düştü ama tam tamına 2 ay bekledim

VAJİNALDE 1500 sonrası karından en az 5000 sonrası görünüyor kese. biraz kilolu isen karından 3. aya kadar görünmeyebilir. bozma moralini.

VAJİNALDE 1500 sonrası karından en az 5000 sonrası görünüyor kese. biraz kilolu isen karından 3. aya kadar görünmeyebilir. bozma moralini.
yok kilolu degilim :) bozmak istemezdim dunyann en kutsal duygusunu yeni yasamaya baslamsken. Sonucta doktor ben biliyosam onunda 1800de karindan gorunmeyecegini bilmesi gerekr. Sadece kan degeri olcturmeyi dusnuyorm. Farklilik varsa Allah'in takdiri ilahisi. Tesekkurler.

Şimdi doktordan çıktım . Yine gözükmedi dış gebelik değil diyor değerlerin düzenli artıyor hatta baya bi yüksek artıyor diyor. Ama ne oldugu hakkında bilgide vermıyor bekleyelim diyor kese gözükmedi sonlanması gerek miyor mu gec kalmış olmazmıyız diğer türlü illa kaybetmem mi gerekiyor tüpümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…