- Konu Sahibi hayatmavisii
-
Tamam canım başka çarem yok zatenHayırlısı hakkında ihmal etme ama kontrol et sürekli doktor istemese bile betanı eğer düşüşe geçtiyse sıfırlanınca zaten kanama başlar
Çok ama çok geçmiş olsun ..İkisini de geçirdim
Kimyasalda sizin değeriniz gibi az çıkıyor sonra yeteri kadar katlanmiyor
Dış gebelik bambaşka 3.kere geçirdim ilk ikisi iğne ile 3.de ameliyatla sonlandırıldı
Dış gebelikte de değerler güzel artmıyor ve doktor ultrasonda kesenin tüpe yerleştğini görebiliyor
Evet dış gebeliklerde önce bir oğlum var şuan 8 yaşında..son dış gebelikte bir tüpüm alındı ama Rabbim yine nasıp etti bir gebelik...Dış gebelikte kan değeri yüksek olmasına rağmen rahimde kese görünmüyordu cnm, az olduğu zamanlarda da dengesiz ilerliyordu..lekelenmeler şeklinde belirti verebiliyor dış gebelik..Çok ama çok geçmiş olsun ..Ama tekrar hamilesiniz şükür ki
Şuan neredeyse kimyasal ise sevineceğim ..Dış gebelikte nasıl ilerledi değerleriniz ve ne zaman net olarak anlaşıldı peki?
Oh maş Rabbim size bağışlasın her ikisini deEvet dış gebeliklerde önce bir oğlum var şuan 8 yaşında..son dış gebelikte bir tüpüm alındı ama Rabbim yine nasıp etti bir gebelik...Dış gebelikte kan değeri yüksek olmasına rağmen rahimde kese görünmüyordu cnm, az olduğu zamanlarda da dengesiz ilerliyordu..lekelenmeler şeklinde belirti verebiliyor dış gebelik..
Anladım canım,o zaman bir hafta içinde ortalama oluyor.Bakalım benim değerim ne olacamerhaba
Merhaba sonuç ne oldu acaba ?Anladım canım,o zaman bir hafta içinde ortalama oluyor.Bakalım benim değerim ne olacak
Dün baktırdım beta 196 çıktı salı tekrar baktırıcam şuan bütün olasılıklar var kesin net bir şey yokMerhaba sonuç ne oldu acaba ?
Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim canım değerim 18.17 çıktı 2 gün sonra 4,16 ya düştü akşamına adet oldum normal adet gibi sürdü kasımda hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum yine olmazsa gidip baktıracağım bir sorunummu var diye bekleyeceğiz hayırlısını dileyeceğizKızlar merhaba benim beta değerim düşük çıktı (pazartesi 35, cuma 76) doktor kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi, dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerini yazabilir mi?Ne zaman farkına vardınız ve belirtileriniz neydi?
canım dış gebelikte olsa korkma benim bir tanıdığım abla geçirdi 2 ay sonra hamile kaldı korkacak bişey yok birsürü tedavi yöntemi var Allah büyüktürEvet canım ilk, zaten artık tek olumlu bakabildiğim yan bu şükür gebelik oluyorBenim çekindiğim doktorun dış gebelik olabilir demesi bu kadar erken süreçte bunu nasıl anlayabildi,kimyasal daha masumane geldi ama dış gebelik beni ürküttü
Sağol canım inş değildir biraz yavaş gidiyoruz ama bakalımcanım dış gebelikte olsa korkma benim bir tanıdığım abla geçirdi 2 ay sonra hamile kaldı korkacak bişey yok birsürü tedavi yöntemi var Allah büyüktür
Tez vakitte sağlıkla kalırsın canım inş kimyasaldan korkmayın diyor zaten doktorlar sonrasında hemen hamile kalan çok varEkim ayında kimyasal gebelik geçirdim canım değerim 18.17 çıktı 2 gün sonra 4,16 ya düştü akşamına adet oldum normal adet gibi sürdü kasımda hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum yine olmazsa gidip baktıracağım bir sorunummu var diye bekleyeceğiz hayırlısını dileyeceğiz
ama aylarca kalamayanlarda var işte insan endişe ediyor Çok zor bir dert Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bileTez vakitte sağlıkla kalırsın canım inş kimyasaldan korkmayın diyor zaten doktorlar sonrasında hemen hamile kalan çok var
Canım bir kere hamile kaldıysan Allah bir daha nasip eder inş çok şükür hamile kalabiliyorsun öyle düşünüp rahatlat kendini ve başka bi uğraşa yönel emin ol kafa ne denli boşsa insan daha rahat oluyor her şey daha rahat ilerliyorama aylarca kalamayanlarda var işte insan endişe ediyor Çok zor bir dert Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile
Çalışıyorum bilgisayar başında bütün gün kimyasal gebelik nedir geçirenlerin yorumları falan derken kendi kendimi strese sokuyorum rahatlamak lazım ama nasıl işteCanım bir kere hamile kaldıysan Allah bir daha nasip eder inş çok şükür hamile kalabiliyorsun öyle düşünüp rahatlat kendini ve başka bi uğraşa yönel emin ol kafa ne denli boşsa insan daha rahat oluyor her şey daha rahat ilerliyor
Canım onunla ilgili ben kötü yoruma denk gelmedim o yüzden bence sende olabildiğince az yorum oku güzel düşünelim güzel olsunÇalışıyorum bilgisayar başında bütün gün kimyasal gebelik nedir geçirenlerin yorumları falan derken kendi kendimi strese sokuyorum rahatlamak lazım ama nasıl işte
Baktirdin mi bugünDün baktırdım beta 196 çıktı salı tekrar baktırıcam şuan bütün olasılıklar var kesin net bir şey yok
Evet 348 ve doktor şuan endişelenecek bir şey yok dedi bekleyecekmişizBaktirdin mi bugün
Aynı yerde yaptirdin dimi sevindim cnkEvet 348 ve doktor şuan endişelenecek bir şey yok dedi bekleyecekmişiz
Evet aynı yerde yaptırdım,inş ya bende biraz ümitlendimAynı yerde yaptirdin dimi sevindim cnk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?