Dış Gebelik ve Kimyasal Gebelik

İkisini de geçirdim
Kimyasalda sizin değeriniz gibi az çıkıyor sonra yeteri kadar katlanmiyor
Dış gebelik bambaşka 3.kere geçirdim ilk ikisi iğne ile 3.de ameliyatla sonlandırıldı
Dış gebelikte de değerler güzel artmıyor ve doktor ultrasonda kesenin tüpe yerleştğini görebiliyor

Çok ama çok geçmiş olsun .. Ama tekrar hamilesiniz şükür ki
Şuan neredeyse kimyasal ise sevineceğim ..Dış gebelikte nasıl ilerledi değerleriniz ve ne zaman net olarak anlaşıldı peki?

Çok ama çok geçmiş olsun .. Ama tekrar hamilesiniz şükür ki
Şuan neredeyse kimyasal ise sevineceğim ..Dış gebelikte nasıl ilerledi değerleriniz ve ne zaman net olarak anlaşıldı peki?
Evet dış gebeliklerde önce bir oğlum var şuan 8 yaşında..son dış gebelikte bir tüpüm alındı ama Rabbim yine nasıp etti bir gebelik...Dış gebelikte kan değeri yüksek olmasına rağmen rahimde kese görünmüyordu cnm, az olduğu zamanlarda da dengesiz ilerliyordu..lekelenmeler şeklinde belirti verebiliyor dış gebelik..

Oh maş Rabbim size bağışlasın her ikisini deO zaman bu dış gebelik ilk haftalardan belli olmaz ilerleyen süreçte belli oluyor,düzenli artışı olan birinin de dış gebelik riski var..Pazar günü tekrar yaptırıcam değer bu sefer yüksek çıkarsa dış gebelik riski mi olacak şimdi de çok zor Allah yardımcımız olsun

Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim canım değerim 18.17 çıktı 2 gün sonra 4,16 ya düştü akşamına adet oldum normal adet gibi sürdü kasımda hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum yine olmazsa gidip baktıracağım bir sorunummu var diye bekleyeceğiz hayırlısını dileyeceğiz

canım dış gebelikte olsa korkma benim bir tanıdığım abla geçirdi 2 ay sonra hamile kaldı korkacak bişey yok birsürü tedavi yöntemi var Allah büyüktür

Tez vakitte sağlıkla kalırsın canım inş kimyasaldan korkmayın diyor zaten doktorlar sonrasında hemen hamile kalan çok var

ama aylarca kalamayanlarda var işte insan endişe ediyor Çok zor bir dert Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile
Canım bir kere hamile kaldıysan Allah bir daha nasip eder inş çok şükür hamile kalabiliyorsun öyle düşünüp rahatlat kendini ve başka bi uğraşa yönel emin ol kafa ne denli boşsa insan daha rahat oluyor her şey daha rahat ilerliyor

Çalışıyorum bilgisayar başında bütün gün kimyasal gebelik nedir geçirenlerin yorumları falan derken kendi kendimi strese sokuyorum rahatlamak lazım ama nasıl işte

Çalışıyorum bilgisayar başında bütün gün kimyasal gebelik nedir geçirenlerin yorumları falan derken kendi kendimi strese sokuyorum rahatlamak lazım ama nasıl işte
Canım onunla ilgili ben kötü yoruma denk gelmedim o yüzden bence sende olabildiğince az yorum oku güzel düşünelim güzel olsun

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz ben 1 dış gebelik geçirdim ama tek kanamayla ağrım sızım yoktu ilaçla düştü 3 kimyasal yasadım arastırdılar kan pıhtısı cıktı salı günü hamile olduğumu öğrendim değer 507 cıktı (salı günü) bugün 1270 cıktı doktor gayet iyi dedi ama benim ağrım var kasıklarımda bazen cok şiddetli uzun sürüyor bazende kısa sürüyor ve özellikle boynumun alt kısmından sırtıma doğru bi ağrı var çok korkuyorum dış
Gebelik mi diye dış gebeliktede boyun ağrısı oluyormus böyle bi durum yaşayan var mı yine olacam diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…