- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- 13
- Konu Sahibi hayatmavisii
-
Kimyasal gebelik geçirdim ben ağrım vardı sürekli kanamam olmadan önce çok hızlı nefes alıyordum çok yorulmuştum ve kalçalarım ağrıyodu sonrası zaten felaket inşAllah öyle bişeyin yokturKızlar merhaba benim beta değerim düşük çıktı (pazartesi 35, cuma 76) doktor kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi, dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerini yazabilir mi?Ne zaman farkına vardınız ve belirtileriniz neydi?
İnş ama doktor umutlu konuşmadı.. Nasıl bir ağrınız vardı karında mıydı ağrı?Araştırdığıma göre kimyasal gebelik dış gebeliğe göre daha masum kalıyor sanırımKimyasal gebelik geçirdim ben ağrım vardı sürekli kanamam olmadan önce çok hızlı nefes alıyordum çok yorulmuştum ve kalçalarım ağrıyodu sonrası zaten felaket inşAllah öyle bişeyin yoktur
Ya benim bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik kese görülmediği için diyolar ama benim de btam aynıdı seninle ben Allahtan umut kesilmez dedim doktorumda gitme hastaneye kanaman olmadığı sürece bence dedi 2 hafta sonra karnıma bir ağrı girdi 3 gün acile gidip geldim kürtaj olmadım ben kendim düşürdüm sonrasında bi sıkıntım olmadı 30 ya da 35 gün sonra adetolursun dedi doktor tam 30 gün sonra oldum fakat şu an adet olamıyorum alakası varmı bilmiyorumİnş ama doktor umutlu konuşmadı.. Nasıl bir ağrınız vardı karında mıydı ağrı?Araştırdığıma göre kimyasal gebelik dış gebeliğe göre daha masum kalıyor sanırımpazar günkü sonuca göre şekillenecek sanırım her şey ..
Sizin doktorunuz en azından size Ümit vermiş ben gerçekten gittiğim doktoru şikayet edeceğim,ilk gebeliğim ve beni o kadar üzdü ki size anlatamam tavrı ve hareketleri çok kötüydü aklıma geldikçe ağlıyorum ..Olumsuz sonuçlanabilir ama tavrı güzel olsaydı bu kadar etkilenmezdim belki deYa benim bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik kese görülmediği için diyolar ama benim de btam aynıdı seninle ben Allahtan umut kesilmez dedim doktorumda gitme hastaneye kanaman olmadığı sürece bence dedi 2 hafta sonra karnıma bir ağrı girdi 3 gün acile gidip geldim kürtaj olmadım ben kendim düşürdüm sonrasında bi sıkıntım olmadı 30 ya da 35 gün sonra adetolursun dedi doktor tam 30 gün sonra oldum fakat şu an adet olamıyorum alakası varmı bilmiyorum
Ya sen benim uğraştığım kişileri sana anlatsam ağlarsın normalde özel bi hastaneye gidiyodum ve doktorum çok iyiydi ama ne yazık ki acili yoktu devlet hastanelerinde neler çektim 3 gün içeri girdim doktor bana direk soyun dedi ben senle uğraşamam git dedi neler neler benimde ilk gebeliğimdiSizin doktorunuz en azından size Ümit vermiş ben gerçekten gittiğim doktoru şikayet edeceğim,ilk gebeliğim ve beni o kadar üzdü ki size anlatamam tavrı ve hareketleri çok kötüydü aklıma geldikçe ağlıyorum ..Olumsuz sonuçlanabilir ama tavrı güzel olsaydı bu kadar etkilenmezdim belki de
Ben de özele gidiyordum ama gitmeyeceğim bir daha devlete gidicem,en azından özele gidip paramla rezil olmam..Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Benimki kanamanı bekleriz hiç demedi direk müdahale ederiz betaya göre dediYa sen benim uğraştığım kişileri sana anlatsam ağlarsın normalde özel bi hastaneye gidiyodum ve doktorum çok iyiydi ama ne yazık ki acili yoktu devlet hastanelerinde neler çektim 3 gün içeri girdim doktor bana direk soyun dedi ben senle uğraşamam git dedi neler neler benimde ilk gebeliğimdi
Ama canım çok zararlı durması zaten sağlıksızsa alsınlar en azından ağrın olmaz olur bi daha bebeğin sana bişey olmasın yeter içinde kalması senin hayatını çok tehlikeye atıyoBen de özele gidiyordum ama gitmeyeceğim bir daha devlete gidicem,en azından özele gidip paramla rezil olmam..Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Benimki kanamanı bekleriz hiç demedi direk müdahale ederiz betaya göre dedi
Evet pazar günkü değere göre müdahale yapacak sanırım..Ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin en azından hamile kalabiliyormuşum şükür onu gördümAma canım çok zararlı durması zaten sağlıksızsa alsınlar en azından ağrın olmaz olur bi daha bebeğin sana bişey olmasın yeter içinde kalması senin hayatını çok tehlikeye atıyo
Aynen öyle canım üzülme ben çok üzüldüm ağladım ama hayırlısıymış ama daha genciz ya kaç yaşındasın senEvet pazar günkü değere göre müdahale yapacak sanırım..Ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin en azından hamile kalabiliyormuşum şükür onu gördüm
26 yaşındayım canım sen?Sabah çok üzüldüm ama şimdi biraz toparlandım, her şerde vardır bi hayır ..Aynen öyle canım üzülme ben çok üzüldüm ağladım ama hayırlısıymış ama daha genciz ya kaç yaşındasın sen
Ben daha 2026 yaşındayım canım sen?Sabah çok üzüldüm ama şimdi biraz toparlandım, her şerde vardır bi hayır ..
Ya sen daha küçükmüşsünBen daha 20aynen öyle bak şu an belki de hamileyim bilmiyorum hayırlısını dilemek güzel bişey
Ya tabiki öyle hamile olmayadabilirim ya emin değilim 16 gün geçtiYa sen daha küçükmüşsüninş sağlıklı bir şekilde hamilesindir çünkü çektiğimiz acıları bir tek Allah bilir
Test yapmadın mı? hoş insan bu tür şeyleri yaşayınca test yapmaya da korkar artıkYa tabiki öyle hamile olmayadabilirim ya emin değilim 16 gün geçti
Yaptım fakat çıkmıyo ama benim olayım çok karışık ben normalde korunuyorum adetime 3 gün vardı korunmadım zaten olmaz diye ama sanırım oldu 3 haftada belli oluyor zaten çocuk daha 3 hafta geçmedi üstünden ilişkiminTest yapmadın mı? hoş insan bu tür şeyleri yaşayınca test yapmaya da korkar artık
Ha şöylede saçma bi olay var ne kadar test yaptım idrarda hepsi pozitifYaptım fakat çıkmıyo ama benim olayım çok karışık ben normalde korunuyorum adetime 3 gün vardı korunmadım zaten olmaz diye ama sanırım oldu 3 haftada belli oluyor zaten çocuk daha 3 hafta geçmedi üstünden ilişkimin
Anladım canım,ama bu tür olaylardan sonra özellikle kimyasaldan sonra gebelik geçiren çok duydum forumda o yüzden inş güzel haber alırsınYaptım fakat çıkmıyo ama benim olayım çok karışık ben normalde korunuyorum adetime 3 gün vardı korunmadım zaten olmaz diye ama sanırım oldu 3 haftada belli oluyor zaten çocuk daha 3 hafta geçmedi üstünden ilişkimin
Normalde idrarda geç çıkar ama ay her şey karıştı bizim olaylardaHa şöylede saçma bi olay var ne kadar test yaptım idrarda hepsi pozitifkan negatif
Aynen doktorda dedi zaten 3 ay korun hamile kalma ihtimalin çok yüksek dediNormalde idrarda geç çıkar ama ay her şey karıştı bizim olaylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?