Dış Gebelik ve Kimyasal Gebelik

Ben kimyasal gebelik geçirdim hatta geçiriyorum betam sıfırlanınca kanamam başladı şuan 3.günü kanamanın sorun olursa cevaplarım canım

Ben kimyasal gebelik geçirdim hatta geçiriyorum betam sıfırlanınca kanamam başladı şuan 3.günü kanamanın sorun olursa cevaplarım canım
Canım değerlerin nasıldı ve kaçıncı gün başladı kanaman?Çok geçmiş olsun bu arada.Allah en kısa sürede sağlıkla nasip etsin tekrar

Canım değerlerin nasıldı ve kaçıncı gün başladı kanaman?Çok geçmiş olsun bu arada.Allah en kısa sürede sağlıkla nasip etsin tekrar
Çok sağol canım değerlerim ilk 8 üç gün sonra 90 iki gün sonra 130 daha sonra 180 derken azalmaya başladı normal Bi artış değildi zaten sonra 4 gün falan 110 a düştü bir hafta içinde de sıfırlandı sonra da kanamam başladı

Olsaydı şuan 6 haftalık olacaktı nasip değilmiş ama tek duam öyle yavaş artıp sağlıksız Bi gebelik olacağından sıfırlansın daha iyi diye düşündüm kimyasal veya başka Bi düştükten sonra hamile kalan çok var forumda inşallah bende isteyen herkes de kavuşur evladına

Anladım canım en azından kendiliğinden son bulmuş..dış gebelik olayı daha zor sanırım yazılanlara göre tekrar çok geçmiş olsun

Evet ben de öyle düşünüyorum ..Allah hayırlısını nasip etsin ,inş hepimiz tez vakitte sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Anladım canım en azından kendiliğinden son bulmuş..dış gebelik olayı daha zor sanırım yazılanlara göre tekrar çok geçmiş olsun
Çok sağol canım allah razı olsun kesinlikle dış gebelik daha tehlikeli çok araştırdım sordum bu konu hakkında kimyasala şükrettim dış gebelik farkedilmez önemsenmezse iç kanamaya tüplerin alınmasına kadar uzayan Bi süreçmiş

Allah korusun..Erken teşhis sanırım bi yerde önemli ne kadar üzülsekte buna şükür

Allah korusun..Erken teşhis sanırım bi yerde önemli ne kadar üzülsekte buna şükür
Aynen öyle canım üzülme ama öyle birsey olursa da kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun Bi sıkıntı yok demekki yine nasip eder Rabbim. ilk çocuğun mu

Aynen öyle canım üzülme ama öyle birsey olursa da kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsun Bi sıkıntı yok demekki yine nasip eder Rabbim. ilk çocuğun mu
Evet canım ilk, zaten artık tek olumlu bakabildiğim yan bu şükür gebelik oluyor Benim çekindiğim doktorun dış gebelik olabilir demesi bu kadar erken süreçte bunu nasıl anlayabildi,kimyasal daha masumane geldi ama dış gebelik beni ürküttü

Canım maalesef ki bazı doktorlar hemen öyle diyebiliyor benim doktorumda değerlerin çok yavaş dış gebelik veya kimyasal dedi şükür kimyasal oldu dilerim sağlıklı gebelik tir ama değilse de inşallah kimyasal dır Bi zararı yok sadece yoğun ve pıhtılı kanamam oldu adetten biraz farklı

Evet canım ben duamda o yönde,peki sen doktora değerlerini adet gününden ne kadar sonra ya da önce gösterdin,ortalama 2 hafta sonra sanırım kanama oluyor normal adet gününden sanırım kimyasalda

Evet canım ben duamda o yönde,peki sen doktora değerlerini adet gününden ne kadar sonra ya da önce gösterdin,ortalama 2 hafta sonra sanırım kanama oluyor normal adet gününden sanırım kimyasalda
Kimyasal gecikme de yapabiliyor canım internette de yazıyo zaten çoğu yerde. Benim tedaviyle oldu canım klomen ve çatlatma iğnesiyle önce yumurtalarım büyütüldü belli Bi mm olunca iğne yapıldı zaten sürekli kontrol ediyordum değerlerimi. Yumurtlamadan 16 gün sonra ilk öğrendim âdete 3 gün kala falan oluyo galiba daha sonraki durum da devam etti ama kanamam normal adetimden 8 gün geç oldu

Anladım canım,o zaman bir hafta içinde ortalama oluyor.Bakalım benim değerim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…