• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik ve Kimyasal Gebelik

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz ben 1 dış gebelik geçirdim ama tek kanamayla ağrım sızım yoktu ilaçla düştü 3 kimyasal yasadım arastırdılar kan pıhtısı cıktı salı günü hamile olduğumu öğrendim değer 507 cıktı (salı günü) bugün 1270 cıktı doktor gayet iyi dedi ama benim ağrım var kasıklarımda bazen cok şiddetli uzun sürüyor bazende kısa sürüyor ve özellikle boynumun alt kısmından sırtıma doğru bi ağrı var çok korkuyorum dış
Gebelik mi diye dış gebeliktede boyun ağrısı oluyormus böyle bi durum yaşayan var mı yine olacam diye cok korkuyorum
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Bende 3 düşük yaşadım.Kendimi hep araştırmaya veriyordum forumda ..Her belirti acaba ondan mı bundan mı.Ama elden birşey gelmiyor o yüzden kendimizi üzmeyelim dua et inşallah bu sefer yüzümüz güler.

Kızlar merhaba benim beta değerim düşük çıktı (pazartesi 35, cuma 76) doktor kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi, dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerini yazabilir mi?Ne zaman farkına vardınız ve belirtileriniz neydi?
Vallahi anlam veremiyorum sadece 2 kez kan almayla dis gebelik olduguna nasil karar verebiliyor lar insanlari boyle korkutuyorlar belki az az artip dusucek ve kimyasalla sonuclanicak kimyasal olana kadar eliniz yureginizde mi olcak

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz ben 1 dış gebelik geçirdim ama tek kanamayla ağrım sızım yoktu ilaçla düştü 3 kimyasal yasadım arastırdılar kan pıhtısı cıktı salı günü hamile olduğumu öğrendim değer 507 cıktı (salı günü) bugün 1270 cıktı doktor gayet iyi dedi ama benim ağrım var kasıklarımda bazen cok şiddetli uzun sürüyor bazende kısa sürüyor ve özellikle boynumun alt kısmından sırtıma doğru bi ağrı var çok korkuyorum dış
Gebelik mi diye dış gebeliktede boyun ağrısı oluyormus böyle bi durum yaşayan var mı yine olacam diye cok korkuyorum
Dis gebelikte artis boyle olmaz sanirim Insallah normal gebeliktir

Kızlar merhaba benim beta değerim düşük çıktı (pazartesi 35, cuma 76) doktor kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi, dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerini yazabilir mi?Ne zaman farkına vardınız ve belirtileriniz neydi?
Ben kimyasal gebelik yaşadım. Değerim çok düşük çıktı. Ben artacak diye bekledim. Beklerken 2,3 gün şiddetli kasık ağrıları yaşadım. Herhalde yerleşiyor diye düşünmüştüm. Fakat birden kanamam başladı ve adet olur gibi devam etti. Zaten adet olmuşum. Tekrar kan verdim değerim düşmüş ve sonlanmıştı. Kimyasal gebelikte değer düşünce vücut adet ile atıyor.

Sizin doktorunuz en azından size Ümit vermiş ben gerçekten gittiğim doktoru şikayet edeceğim,ilk gebeliğim ve beni o kadar üzdü ki size anlatamam tavrı ve hareketleri çok kötüydü aklıma geldikçe ağlıyorum ..Olumsuz sonuçlanabilir ama tavrı güzel olsaydı bu kadar etkilenmezdim belki de
Ne yazikki doktorların tepkisi insanı çok üzüyor benimde beta hcg 27 çıkmıştı ve reglim 1 hafta gecikmesine rağmen 27ydi doktorla ters düştük biraz

Back