Dış Gebelik ve Kimyasal Gebelik

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Bende 3 düşük yaşadım.Kendimi hep araştırmaya veriyordum forumda ..Her belirti acaba ondan mı bundan mı.Ama elden birşey gelmiyor o yüzden kendimizi üzmeyelim dua et inşallah bu sefer yüzümüz güler.

Vallahi anlam veremiyorum sadece 2 kez kan almayla dis gebelik olduguna nasil karar verebiliyor lar insanlari boyle korkutuyorlar belki az az artip dusucek ve kimyasalla sonuclanicak kimyasal olana kadar eliniz yureginizde mi olcak

Dis gebelikte artis boyle olmaz sanirim Insallah normal gebeliktir

Ben kimyasal gebelik yaşadım. Değerim çok düşük çıktı. Ben artacak diye bekledim. Beklerken 2,3 gün şiddetli kasık ağrıları yaşadım. Herhalde yerleşiyor diye düşünmüştüm. Fakat birden kanamam başladı ve adet olur gibi devam etti. Zaten adet olmuşum. Tekrar kan verdim değerim düşmüş ve sonlanmıştı. Kimyasal gebelikte değer düşünce vücut adet ile atıyor.

Ne yazikki doktorların tepkisi insanı çok üzüyor benimde beta hcg 27 çıkmıştı ve reglim 1 hafta gecikmesine rağmen 27ydi doktorla ters düştük biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…