Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıksız büyük ihtimalle ama sonuç ne olacak bilmiyorum teşekkür ederimSenı üzmek ıstemem ama bıraz az artmış yanı ama allahtan ümşt kesılmez takıp ettır belkı bıranda degısır yükselır
Allahtan Ümit kesılmez ama saglıklı bebekler nasıp olur ınsallah sıtres yapmaSağlıksız büyük ihtimalle ama sonuç ne olacak bilmiyorum teşekkür ederim
Benimde beta 2450 çıktı ama vajinal ultrasonda kese gözükmediAllahtan Ümit kesılmez ama saglıklı bebekler nasıp olur ınsallah sıtres yapma
Amin sağlıkla nasip etsin inşallah ben dış gebelil olmasından korkuyorum aslındaAllahtan Ümit kesılmez ama saglıklı bebekler nasıp olur ınsallah sıtres yapma
Ne dediler peki böyle olunca ne yapılıyormuş bana bir hafta sonra tekrar gel dediler betaya bakmak içinBenimde beta 2450 çıktı ama vajinal ultrasonda kese gözükmedi(
Sana üstten baktı göremedi haftaya mı gel dediNe dediler peki böyle olunca ne yapılıyormuş bana bir hafta sonra tekrar gel dediler betaya bakmak için
Bana alttan da baktı karından da baktı boş ya da dış gebelik olabilir dedi geldiğimde beta 47 idi bir kaç saat sonra beta 49 oldu betayı takip edelim dediSana üstten baktı göremedi haftaya mı gel dedi
Pardon senin çok erkenmişBana alttan da baktı karından da baktı boş ya da dış gebelik olabilir dedi geldiğimde beta 47 idi bir kaç saat sonra beta 49 oldu betayı takip edelim dedi
Senin korkacağın bi durum yok merak erme doktorlar en başta öyle söylüyorlar beta düşük olduğu içni her ihtimali göz önünde bulunduruyorlarBana alttan da baktı karından da baktı boş ya da dış gebelik olabilir dedi geldiğimde beta 47 idi bir kaç saat sonra beta 49 oldu betayı takip edelim dedi
Değer çok düşük olduğu için birşey diyemediler azalsa neyse ama azalmıyor çok az artıyor inşallah tehlikeli birşey değildir. İnşallah sizinde sağlıkla ilerlerSenin korkacağın bi durum yok merak erme doktorlar en başta öyle söylüyorlar beta düşük olduğu içni her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar
Merhaba bugün kanamam oldu kan verdim beta 35 e düşmüş sizce bu kimyasal gebelik mi dış gebelik miSenı üzmek ıstemem ama bıraz az artmış yanı ama allahtan ümşt kesılmez takıp ettır belkı bıranda degısır yükselır
Kimyasal gebelık gecırıyorsunuzMerhaba bugün kanamam oldu kan verdim beta 35 e düşmüş sizce bu kimyasal gebelik mi dış gebelik mi
Kanama devam ediyor 2 gün sonra kan ver kimyasal gibi gözüküyor dedi doktor dış gebelikten korkuyordum teşekkür ederim cevabınız içinKimyasal gebelık gecırıyorsunuz