Beta düzenli artmıyor dış gebelik olabilir mi aşılama oldum yardım edin lütfen😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi bodis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
275
88
18
27
29 mart aşılama oldum 14 nisan beta 29.8 16 nisan 39.4 21 nisan 49.8 çıktı hastaneye gittim takip edelim betayı dediler kanamam kasık ağrım vs yok sizce bu nedir doktorlar dış gebelik mi kimyasal gebelik mi birşey söylemedi

Senı üzmek ıstemem ama bıraz az artmış yanı ama allahtan ümşt kesılmez takıp ettır belkı bıranda degısır yükselır

Senı üzmek ıstemem ama bıraz az artmış yanı ama allahtan ümşt kesılmez takıp ettır belkı bıranda degısır yükselır
Sağlıksız büyük ihtimalle ama sonuç ne olacak bilmiyorum teşekkür ederim

Sana üstten baktı göremedi haftaya mı gel dedi
Bana alttan da baktı karından da baktı boş ya da dış gebelik olabilir dedi geldiğimde beta 47 idi bir kaç saat sonra beta 49 oldu betayı takip edelim dedi

Bana alttan da baktı karından da baktı boş ya da dış gebelik olabilir dedi geldiğimde beta 47 idi bir kaç saat sonra beta 49 oldu betayı takip edelim dedi
Senin korkacağın bi durum yok merak erme doktorlar en başta öyle söylüyorlar beta düşük olduğu içni her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar

Senin korkacağın bi durum yok merak erme doktorlar en başta öyle söylüyorlar beta düşük olduğu içni her ihtimali göz önünde bulunduruyorlar
Değer çok düşük olduğu için birşey diyemediler azalsa neyse ama azalmıyor çok az artıyor inşallah tehlikeli birşey değildir. İnşallah sizinde sağlıkla ilerler

Merhaba bugün kanamam oldu kan verdim beta 35 e düşmüş sizce bu kimyasal gebelik mi dış gebelik mi

Back
X