• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Tüp bebekle
12 gün 46
13 gün 86
16 gün 291 ve 10 gün sonra kese görmeye gel dedi
538 cıktı ve kese yoktu görünmedi
Iki gün sonra tekrar yaptık tahlıl 638 çıktı
Yarın tekrar kan vericem ve ultrasonla bakılacak
Bin değerleri altındadami dış gebelik olur:KK43:
Saglikli bi gebelikte beta gunasiri 2 katina cikmasi gerek..son yaptigin tahlil iki katina cikmamis..beta cok az artmis 10 gunde..moralini bozma hakkinda hayirlisi olsun..ben dis gebelik yasarken herseyim cok normaldi beta takiplerim bile normal bi gebelik gibi 2 katina cikti,kese gormeye gittigim gun gorunmedi drum hemen anladi beta yaptik 3300 olmuştu..1000 degerin altiyla ustuyle alakali deil dis gebelik..

Saglikli bi gebelikte beta gunasiri 2 katina cikmasi gerek..son yaptigin tahlil iki katina cikmamis..beta cok az artmis 10 gunde..moralini bozma hakkinda hayirlisi olsun..ben dis gebelik yasarken herseyim cok normaldi beta takiplerim bile normal bi gebelik gibi 2 katina cikti,kese gormeye gittigim gun gorunmedi drum hemen anladi beta yaptik 3300 olmuştu..1000 degerin altiyla ustuyle alakali deil dis gebelik..
Teşekkür ederim cnm bilgilerin icin bugün yine kan vermeye gittim ve doktor dış gebelik degil sağlıksız bir gebelik geçiriyorsun Bebeğin gelişim göstermiyor dedi bu değerlerse kese görülmez kan değerine göre takib edecek dedi belkide olmaya bilirmiş ama siz olumsuz düşünün olursada bir mucize süpriziniz olsun dedi ama cok düşük bir ihtimal miş:(

Iki gün önce 638 idi şimdi 666 olmuş nedir durumum ne oluyor bebeğime bilmiyorum :KK43: :KK43:
normal gibi durmuyor canım önceki mesajınıda okudum. aa bekleyip dua etmekten başka çare yok inşallah normale döner.
Allah yaşatmasın kimseye dış gebelik çok zor bir durum. hele tekrara olacak mı korkusu :(

ama seninki rahim içi gelişemeyen bir gebelikte olabilir. tabiki biliyorum ne kadar çok istediğini sağlıklı bir gebelik olsun diye. ama sağlıksız bir gebelikse canım dış gebelik olmasında ne olursa olsun. Allah bir kere vermiş bidaha verir.

Teşekkür ederim cnm bilgilerin icin bugün yine kan vermeye gittim ve doktor dış gebelik degil sağlıksız bir gebelik geçiriyorsun Bebeğin gelişim göstermiyor dedi bu değerlerse kese görülmez kan değerine göre takib edecek dedi belkide olmaya bilirmiş ama siz olumsuz düşünün olursada bir mucize süpriziniz olsun dedi ama cok düşük bir ihtimal miş:KK43:
Bence uzulme en azindan dis gebelik deil,ben gecirdim ve cok cok zor bi surecti 2 ay im nsl gecti anlatmam ifade etmem mumkun deil..demekk ki vakti war daha Allah hepimizin gonlune gore wersin..

Inşallah değildir kardeşlerim cok korkuyorum kese görünene kadar kan vericem pek ümidimde yok ama yinede insan belki düzelir olur ya diyerek geçiyor günlerim Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin saglık sıhhat versin âmin

Inşallah değildir kardeşlerim cok korkuyorum kese görünene kadar kan vericem pek ümidimde yok ama yinede insan belki düzelir olur ya diyerek geçiyor günlerim Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin saglık sıhhat versin âmin

bu sıkıntılı süreçleri öyle iyi anlıyorumki, düzelir diye ümitle bekelemk ve uzun bir süreç Allahım yaşatmasın tekrararını kimselere

mrb arkadaşlar bnde bu ay dış gebelik yaşadğmı öğrendm ve çarşmbagnü acil kürtaj oldum 1 gece hastanede yattım metroket mı ne öyle bir iğne yaptılar 375 ten 148 e düşmüş değerim yarın tekrar gidip bthcg aptırcz sıfırlanan kadr takip edilcek ...2 yıldır hamile kalmyı beklerken bunu da yaşadım..ve doktorm 1 yıl korun dedi size doktrlarnz neler önerdi???? vee bir daha aynı şeyi yaşıyacağım korkusu var içimde çokkçaa :((:110::KK43::mad:

Sizlere unut olmak için yazıyorum. Ben bubtopigun eskilerindenim. Belkide eksileeinokuyanlar bilir eski nickim cerol sifremi bulamiyordum yeniden uye oldum :)
Bu Topic çok ugurludur.ben 2012 Şubat ayında dış gebelik geçirdim 20 gün hastanede kaldım hayatımın en zor günleriydi. 8 haftalikken iğne tedavisiyle değerlerim düştü. Sonra çok psikolojim bozuldu burda kendime geldim biz 7 yakın arkadaş olduk 1 sene burda Son 1 senedir de özel olarak görüşüyoruz hergün .biz arkadaş kardes Dost olduk.bana dış gebeligin kattığı tek şey 7 mükemmel Dost.
Biz inandık hepimiz umut ettik birbirimize destek olduk dualar ettik.suanda 7mizde bebeklerimizin yaşlarını kutladık hatta 2.yaslarina yaklaştık.
Ben tam 1 sene cesaret edemedim 1 sene sonra hafi deneyelim dedim ve mucize geldi canım oğlum o keseye görene kadar stres gördükten sonra hersey daha kolay.oglum suan 16 aylık ve 3.5 aylık ikizlerine hamileyim şuanda riskli ama biliyorum ki buda gecicek ve sağlıkla onlarıda alıcam kucağıma.
Sizlerde umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin .
Sağlıkla bebeklerini kucaklariniza alın inşallah.

Sizlere unut olmak için yazıyorum. Ben bubtopigun eskilerindenim. Belkide eksileeinokuyanlar bilir eski nickim cerol sifremi bulamiyordum yeniden uye oldum :)
Bu Topic çok ugurludur.ben 2012 Şubat ayında dış gebelik geçirdim 20 gün hastanede kaldım hayatımın en zor günleriydi. 8 haftalikken iğne tedavisiyle değerlerim düştü. Sonra çok psikolojim bozuldu burda kendime geldim biz 7 yakın arkadaş olduk 1 sene burda Son 1 senedir de özel olarak görüşüyoruz hergün .biz arkadaş kardes Dost olduk.bana dış gebeligin kattığı tek şey 7 mükemmel Dost.
Biz inandık hepimiz umut ettik birbirimize destek olduk dualar ettik.suanda 7mizde bebeklerimizin yaşlarını kutladık hatta 2.yaslarina yaklaştık.
Ben tam 1 sene cesaret edemedim 1 sene sonra hafi deneyelim dedim ve mucize geldi canım oğlum o keseye görene kadar stres gördükten sonra hersey daha kolay.oglum suan 16 aylık ve 3.5 aylık ikizlerine hamileyim şuanda riskli ama biliyorum ki buda gecicek ve sağlıkla onlarıda alıcam kucağıma.
Boyle örnekler okuyunca gerçekten umut oluyo sağolun evlatlarınizi allah size bagislasin.bende haziranda geçirdim temmuzun 4 unde ameliyatla sonlandırildi.dr 3 ay Korun demişti ama 7 ay bekledim cesaret edemedim bu 2 ayım korunmayi bıraktığım ama 15 gündür günüm geçiyo 2 doktora gittim tahlilde yaptırdım bişey yok.insallah bizde birgün anne olabiliriz bebislerimizi kucağıma alabiliriz

Merhaba arkadaşlar bende bu ay dış gebelik geçirdim. Salı günü laparoskopiyle ameliyat etti doktorum çünkü iç kanamam başlamıştı çok şükür tüpüm alınmadı. Benim merak ettiğim şey içinizde laparoskopiyle ameliyat olan ve tüpü alınmayan arkadaşlar varsa doktorları ne kadar süre sonra tekrar bebek düşünmelerini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim...

Be
Merhaba arkadaşlar bende bu ay dış gebelik geçirdim. Salı günü laparoskopiyle ameliyat etti doktorum çünkü iç kanamam başlamıştı çok şükür tüpüm alınmadı. Benim merak ettiğim şey içinizde laparoskopiyle ameliyat olan ve tüpü alınmayan arkadaşlar varsa doktorları ne kadar süre sonra tekrar bebek düşünmelerini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim...
ben ameliyat olmadim mtx la eritildi..fakat hastanede kaldigim zaman benim gibi dis gebelikten yatan ameliyat olan arkadaslar 6 ay korunmalari gerektigini soylemis drler,bana rc yapildigi icinde ameliyat olmadigim halde dr 6 ay dedi..3 ay dolunca tuplerime baktircam,sen nie dis gebe olmusun ameliyat olduguna gore tuplerinin acik mi kapalimi oldugunu gormuslerdir?

gunaydn kizlar benm rahim filmim temiz cikmiati tekrar cektirmem gerekir mi ???bnde carsamba gnu kurtaj oldum ayrica o gun ignesen de yaptilar bana doktorum 1 aene ddedi korunmak icin cok degil mi yaa .2 senedr istiyorz zaten aklim karisti :/ :(

teşekkürler canım paylaşımın için. çok ümit verdin. Allah bağışlasın evlatlarını. benimde gönlümde hep ikiz var hayırlısı ise inşallah olur :)

mrb arkadaşlar bnde bu ay dış gebelik yaşadğmı öğrendm ve çarşmbagnü acil kürtaj oldum 1 gece hastanede yattım metroket mı ne öyle bir iğne yaptılar 375 ten 148 e düşmüş değerim yarın tekrar gidip bthcg aptırcz sıfırlanan kadr takip edilcek ...2 yıldır hamile kalmyı beklerken bunu da yaşadım..ve doktorm 1 yıl korun dedi size doktrlarnz neler önerdi???? vee bir daha aynı şeyi yaşıyacağım korkusu var içimde çokkçaa :KK43::-)110::KK43::mad:
benimki rahmin köşesindeydi, tüpte değil. yani kornual dış gebelik kürtaj oldum ve hsg çekildim temiz çıktı herşey. 3 ay korun dedi geçtiğimiz ay bıraktım korunmayı ama bebiş gelmedi. bu aya hayırlısı artık.

Be

ben ameliyat olmadim mtx la eritildi..fakat hastanede kaldigim zaman benim gibi dis gebelikten yatan ameliyat olan arkadaslar 6 ay korunmalari gerektigini soylemis drler,bana rc yapildigi icinde ameliyat olmadigim halde dr 6 ay dedi..3 ay dolunca tuplerime baktircam,sen nie dis gebe olmusun ameliyat olduguna gore tuplerinin acik mi kapalimi oldugunu gormuslerdir?
Salı günü kontrole gidecem inşallah orda konuşacaz doktorla ama bi sıkıntı yok her şey yolunda demişti ameliyattan sonra.

Kese göründü ama değerim 666 idi 575 düşmüş Çarşamba birdaha test istedi bide keseye bidaha bakicak doktor acaba kan Değeri yükselmeden de kese saglikli biyuyebilirmi.yada kan değerim yukselirmi acaba bu durumda olan varmi arkadaslar :(

Back
X