• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Banada 3 ay korun dedi bu ay biraktik korunmayi adetime 4 gun var allaah biliyor cok korkuyorum ayni seyleri yaşamaktan :(

Merhaba kizlar bende Eylül ayinda dis gebelik geçirdim :KK43:
Mart ayinda korunmayi bıraktım suan hamileyim bugün keseyide gördüm allah isteyen herkese nasip etsin.
Umudunuzu kaybetmeyin bende cok korkuyordum tekrar ayni şeyleri yaşamaktan dun gebelik testi yaptım pozitif çıktı ona bile sevinememistim ta ki doktor bugün normal gebelik diyene kadar ..
Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Bize de umut oldun.Merak ettiğim rahim filmi çektirmiş miydin dış gebelikten sonra?

merhaba kızlar benim sat 28 şubattı evde test yaptım pozitif cıktı doktora gittim kese yok hamile değilsin dedi kanda bakalım dedi kanda betahcg 1063 cıktı sonucları almaya gitmedim eşim telde sormuş değer cok yüksek ama kese yok takip edelim demiş 1 hafta sonra gelsin demiş bu arada adet sancısından biraz fazla agrım var kanamam yok dış gebelikse eğer 1 hafta cok uzun süre değilmi başka bi doktorada gideyimmi bekleyim mi

merhaba kızlar benim sat 28 şubattı evde test yaptım pozitif cıktı doktora gittim kese yok hamile değilsin dedi kanda bakalım dedi kanda betahcg 1063 cıktı sonucları almaya gitmedim eşim telde sormuş değer cok yüksek ama kese yok takip edelim demiş 1 hafta sonra gelsin demiş bu arada adet sancısından biraz fazla agrım var kanamam yok dış gebelikse eğer 1 hafta cok uzun süre değilmi başka bi doktorada gideyimmi bekleyim mi
geç döllenme olmuştur belki keşke 2 gün sonra gel deseydi dr. hemen kan ver ama sen yinede canım. 2 ye katladığına bak. eğer dış gebelikse 1 haftada kötü sonuçlar doğurur.

Hiç telaş yapmadan 2 gün sonra bi hcg daha yaptır ama hep aynı yerde yaptırmaya dikkat et.Bir de dış gebelikse eğer normal gebelik bulgularıyla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun belki ama şöyle ayrılabilir.Dış gebelikte sık aralıklarla kahverengi akıntı oluyor.Bir de tek taraflı kasıkta yoğun batma ağrı şikayeti.Hcg artışı ise iki güne bir 2 kat artmıyor.Düzensiz artış oluyor.Mesela benim 152-206-245 diye seyretmişti.Tahminim sizinki geç döllenme ama tedbir alıp takip etmekte fayda var.İmkanınız varsa başka bir doktora daha gidin endişelerinizi söyleyin.İmkanınız yoksa kan tahlili yaptırın iki günde bir düzensiz bir artış,ciddi bir ağrı ve kanamanız olursa hiç vakit kaybetmeden doktora gidin.Normal gebeliklerde de adet sancısına benzer sancılar olabiliyor bildiğim kadarıyla.Bence çok evhamlanmayın umarım sağlıklı bir gebeliktir de bu dönemlerin tadını çıkarırsınız.

bugün tekrar gittim doktora yapacak bişey yok 1 hafta bekleyeceksin diyo tahlil falan istemedi bakalım hayırlısı

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Bize de umut oldun.Merak ettiğim rahim filmi çektirmiş miydin dış gebelikten sonra?
Cnm ben rahim film i cektirmedim doktorum gerek yok dedSonucta hamile kabiliyorsun
Cnm doktor um gerek yok dedi bende yaptirmadim

Cnm doktor um gerek yok dedi bende yaptirmadim[/QUOTE] Hamile kalabiliyorsun o yüzden gerek yok dedi.Baska doktora gitmiştim o da istemedi.

Benim dr um 3 ay sonra gel rahim filmi cekelim dedi..ben 3 ay sonra cektirmeyi dusunuyorum..cunku dier gebelere gore bizim dis gebelik gecirme riskimiz cok daha fazlaymis..

kızlar bende dış geblik geçirdim ama benimkisi kendiliğinden sonlandı geçen hafta perşembe bhcg 3,15 düşmüştü yarın yine yapayım dedim ama bu akşam şiddetli sancıyla kanama başladı sanırım adet oldum ama ağrım çok var içim patlayacak gibi sizin ilk adetiniz nasıl geçmişti 1 ay öncede iç kanama geçirmiştim

kızlar bende dış geblik geçirdim ama benimkisi kendiliğinden sonlandı geçen hafta perşembe bhcg 3,15 düşmüştü yarın yine yapayım dedim ama bu akşam şiddetli sancıyla kanama başladı sanırım adet oldum ama ağrım çok var içim patlayacak gibi sizin ilk adetiniz nasıl geçmişti 1 ay öncede iç kanama geçirmiştim
Canım benimki iğneyle sonlandı.O dönemde bende de gaz sancısı gibi sancı,dış gebelik geçirdiğim yerde batma hissi ve ağrı oluyordu.Tabi iğnenin yan etkilerini de esgeçmemek gerek.Sanırım seninki de normaldir.Şanslısın yine kendiliğinden düşmüş.Geçmiş olsun.

Adetim 3 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı :( hep günü gününe olurum ne olur banada dualarinizda yer verin insallaah saglikli gebelik yasayip hayirlisiyla dogum yaparim

Merhaba arkadaslar benim Beta hgc 12 gun 46 ve 13 gun 86 ve 16 gun ise 291 yine test yaptık 10 gun sonra bu sefer kese görmeye gittik görünmedi alttanda üstünde kan istedi 538 cikti doktor bisey demiyor su an dis gebelik olabilir veya erkenmi çağırdık dedi ve ertesi gun yine verdik kan 638 cikti cok az yükselmişti Çarşamba tekrar kan vericem kese gozukuyormu die bidaha bakicak Rabbim yardımcım olsun cok korkuyorum

Merhaba arkadaslar benim Beta hgc 12 gun 46 ve 13 gun 86 ve 16 gun ise 291 yine test yaptık 10 gun sonra bu sefer kese görmeye gittik görünmedi alttanda üstünde kan istedi 538 cikti doktor bisey demiyor su an dis gebelik olabilir veya erkenmi çağırdık dedi ve ertesi gun yine verdik kan 638 cikti cok az yükselmişti Çarşamba tekrar kan vericem kese gozukuyormu die bidaha bakicak Rabbim yardımcım olsun cok korkuyorum
geçmiş olsun inşallah keseyi görürsünüz umarım dış gebelik değildir çünkü çok zor bir süreç

geçmiş olsun inşallah keseyi görürsünüz umarım dış gebelik değildir çünkü çok zor bir süreç
Saol cnm inşallah değildir yarın keseyi göremezlerse ne olucak korkuyorum bide kan değerim düzgün yükselmemişse direk dış gebelik diyebilirler :( bide Ayrıntılı ultrason nasıl Yapılıyor kese gözukuyormu nerede olduğu o kadar sorum varki bir ihtimal olabilirmi mucize

Saol cnm inşallah değildir yarın keseyi göremezlerse ne olucak korkuyorum bide kan değerim düzgün yükselmemişse direk dış gebelik diyebilirler :KK43: bide Ayrıntılı ultrason nasıl Yapılıyor kese gözukuyormu nerede olduğu o kadar sorum varki bir ihtimal olabilirmi mucize
Beta 1000 ile 1500 arasida kese gorunur..onun disinda beta dusukse gorunmeye bilir..betalarini yazmisin ama kac gunde bir olcturdunu anlayamadim?

Beta 1000 ile 1500 arasida kese gorunur..onun disinda beta dusukse gorunmeye bilir..betalarini yazmisin ama kac gunde bir olcturdunu anlayamadim?
Tüp bebekle
12 gün 46
13 gün 86
16 gün 291 ve 10 gün sonra kese görmeye gel dedi
538 cıktı ve kese yoktu görünmedi
Iki gün sonra tekrar yaptık tahlıl 638 çıktı
Yarın tekrar kan vericem ve ultrasonla bakılacak
Bin değerleri altındadami dış gebelik olur:(

Saol cnm inşallah değildir yarın keseyi göremezlerse ne olucak korkuyorum bide kan değerim düzgün yükselmemişse direk dış gebelik diyebilirler :KK43: bide Ayrıntılı ultrason nasıl Yapılıyor kese gözukuyormu nerede olduğu o kadar sorum varki bir ihtimal olabilirmi mucize
geç döllenme de olabilir 1500 olması lazım kesenin gözükmesi için umarım dış gebelik degildir ayrıntılı ultrsayonu anlamadım bende nasıl oluyomuş o

Tüp bebekle
12 gün 46
13 gün 86
16 gün 291 ve 10 gün sonra kese görmeye gel dedi
538 cıktı ve kese yoktu görünmedi
Iki gün sonra tekrar yaptık tahlıl 638 çıktı
Yarın tekrar kan vericem ve ultrasonla bakılacak
Bin değerleri altındadami dış gebelik olur:KK43:
dış gebelikte degerin kaç olduğu önemli değil düzenli yükselmesi önemli arkadaşım 7000 di dış gebelik çıktı benim 227 idi

Back
X