Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar ben 3 gündür hiç iyi değilim kasığım ve belim patlayacak gibi olyuyo çok kötü ağrım var idarımı bile yaparken kasığım ağıyor özellilke dış gebelik geçirdiyim taraf çok kötü anlamdım acaba kistmi oluşu yada enfeksiyon diyorum doktorada gitmeye korkuyorum offf offf ne oluyor böyle alllahım tuğbacım işallah yumoşların büyümüştür fatma demekki kesin kararını verdin çekirecen rahim filmini işallah temiz çıkar emine sen zaten bi sonraki aya kaldın hayırlısı olsun atık

ayse neden agrın var acaba?
enfeksıyon benımkı gıbı ıse agrılı olmuyor. yanı benım agrım falan yok.
zaten enfeksıyonun belırtılerı olan koku ve agrı bende hıc olmadı.
nasıl oluyor bılemıyorum o yuzden.
dıs gebelık tarafından agrı yasıyorsan ıllakı dıs gebelık yasıyorsun anlamıına gelmıyor.
doktorlar dıs gebelıgın olustugu taraftan zıyade dıger tarafın hatta omuz baslarının agrıdıgını soyluyorlar.
o yuzden korkma... cok cıddı bır agrı degılse, kendımızı cok dınlemeye basladıgımız ıcın (fatmanın da bahsettıgı gıbı)
bu tarz agrılar yasıyoruz dıyebılıyoruz. ama eger agrı gercek vecıddıyse ınsaellah sıkıntı olusturacak bırsey
degıl de hayırlı bırseydır:))) ınsaelllahh

kızlar yeni geldim doktordan ve cok mutsuzum hiç yumurta yok üstten baktı bide alltan bakması gerekmiyomuydu bi hareket yok dedi o ne demkse sende klomn işe yaramadı deei bana

bnm adetin 12. günü ondan olabilirmi hala gelisme ihtimali varmıki

yumurta ıcı mı soruyorsun yumurtlama ıcın mı?
yumurta coktan olmustur ama yumurtlama 18. gunde de olabılıyor?
anlamaıdm?

yok hiç gelişen yok demek bnm yumurtlama problemim basladı yoksa en azındn 1 tane olması lazımdı hap kullnmasam bile

tuğbacığım olmaz olurmu ya ben 9.gün gttiğim bile oldu doktora ve o zaman bile yumurtam olumuştu.ama emineninde dediği gibi yumurtlama daha geç oluyor yani çatlaması.ama sana hiç yok demiş oluşup büyümememsini anlarım ama hiç oluşmması tuhaf geldi bana.doktor beni hep alttan muayane etti yumurtaya bakamak için gittiğimde.keşke sorsaydın onuda.ama yinede üzme kendini belkide oluşacak daha yani bir ayımız diğerine tutmuyor her ay değişik bişey yaşıyoruz.
bende bu arada çarşamba günü için randevu aldım saat 12 de .çok korkuyorum kızlar ya anestezisiz istedim.1 saat öncesinde ağrı kesici iç dedi.3 gün havuza girmek yasakmış.dua edin nolur inşallah sonuç temizçıkar

tuğba saşırdım bnide sen günde 3 tane alıyodun nasıl yumrtalarun gelişmemiş bende adetimin 13 günü gitiyimde dediyim gibi doktor dedi klomen çok işe yaramaış yumurtan 3 tane çok iyi dedi bide ben 10 tane içmiştim dokor adetin geçince hemen gel dedi canım istersen sen doktorunu değiştir derim çünkü yumurta takibi için altan bakılması gerekir hatta ben kendimde ulrasonda gördüm yumurtaları doktor göseterdi belkide sen geç yumurtuyorsundur yada seninkiler çoktan çatlamıştır hyırlısı diyelim emine bende anlamdım aklıma enfeksiyon geldi koku falan hiç yok sadec sık idrar ve kasık bel ağrısı olyor

hım's demek havuz yasakmıs...
korkma fatma arkandayız. bu arada bırsey soracagım; rahım fılmı ıstege baglı mı doktor ıstemeden de kendın
gıdıp yaptırabılıyor musun? hanı yaptırmam gerekırse o yuzden soruyorum kı zaten enfeksıyonun yapısıklık
yapma olasılıgı var rahım fılmı cektırmem gerekıyor gıbı gelıyor bana
ama hangı doktora gıttısem gerekmıyor dedı.
anestezısız olman cok ıyı. yanı cesaretını gelıstırıyorsun fatmaaaaa sanırım normal dogum ıstıyorsun artık:))))
tugba ben acıklamandan bırsey anlamadıgım gıbı kabul de etmıyorum.
sen bugun yumurtalarının kac tane oldugunu ne asamada oldugunu ogrenmeye gıtmedın mı?
bır yanlıslık olmasın? nasıl muayene oldun anlat bıraz? bırden bombayı bıraktın gıttın?

sık ıdrar? hım's ıdrar yolları enfeksıyonu mu acaba sık ıdrara cıkıldı mı oyle olurdu ya ozellıkle cocukken..
usuttun mu?
ya tugba aysenın de dedıgı gıbı hemen yumurtlamıyorum mu acaba deme... kesın yanlıs bır durum var?
ben de doktora gıttıgımde doktor yumurtalarıma bakmak ıstemıstı. ve alttan bakmıstı. tugba alttan bakılmadı mı dedı? ben anlamadım?

bide tuğba ben doktora gitiiymde demişi bana küçük yumurtalarda var onlarda büyüye bilirler belkide seninkiler yeni büyürler üzme kendini işlalh herşey gönlünce olur

gal,ibada o idrar yolları enfesiyonu çünkü bu aralar çok temizlik yapım üşütmüş olabilirim tuğba benden daha fazla içmişti klomeni ben günde 2 kere tuğba günde 3 defa ben geçen dış gebelik olduyu zamanda sadece 5 tane aldım ve ikiz olmuştu galiba ben de yumurtalarımın düzenini bozuyorum ilaçlarla falan artık oluruna bakacam ilaç almayacağım ister olsun iser olmasın

hele sukur ayse yaaaaaaaaaa su ılacı kullanmayalım.
yalnız ben boyle dıye dıye o ılacı kullanmak zorunda kalıyormusum...
Aman Allah korusun.zaten zorunda klamak baska bırsey suan sız kendınız ıstıyor da kullanıyorsunuz oyle degıl mı?
aysenın dedıgı gıbı mı acaba tugba? yanı doktor hıc yumurta yok mu dedı var ama suan kucukler mı dedı?

sakın mutsuz olma saedec sana diyeceğim doktorunu değiştir doktoruma sordum günde 3 tane klomen kullanılımı dedi biz yumurta problemi olanlara veriyoruz günde 3 tane bide muhakkak altan bakılması gerekiyormuş

bn umudu bu hapta bulmustum sanki kullanınca hemen olacak gibi gelmişti ama olmadı işte bnm dıs gebeliken önce yumurtlmm cok düzenliydi simdi nye bole oldu anlamıyrum doktor baktı ama üstten sonra dediki bi hareket yok yumurtalarda soldakinde 12 cm var dedi hap sende işe yaramamıs dedi gün asırı ilşki dedi e yumurta yok işilki ne işe yarayacaksa onuda demedim sonra adetliyken gel baklım yine dedi

e bnmki niye bakmadı bide niye ilk kıez kulanmmada 3 tane verdi anlamadım gitti

X