Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bi türlü yazmadı kusura bakma burdayım aklına getirme ole seyler bebek die düsün

evetya heyecandan akşam bile yatmazdık eee doktorlarda tuhaf atık kim doğu kim yalan bilmiyoruz ama kaç doktor dedi bunu bana pofösördüde bitanesi galiba senin doktorun pek bişey bilmiyomuş canım

ayse hanım ayse hanım bı bak bakalım bu tarafa ne demek o arızalıyız artık oyle pat dıye cocugumuz
olmaz demeler.... su regl bı bıtsın ben sana cocuk nasıl yapılır gosterecegım:)))))))))))))
Allah'ım sen bız cocuk ver, artık ıyıce hırs yapmaya basladık...
tabı ayse hanımın tuzu kuru, oglu var Allah'ım sen goruyorsunnnn
:))))))))))))))))))

melenela ınsaellah sıkolojık falan degıldır de saglıkla bebegını kucagına alabılecegın sıkıntısız bır
hamılelıgın basındasındır.. ınsaellah
tugba ınsaellah hıssettgın gıbı ıkız hamılesısındır.. netıcede o kadar hazırlıkların var kım gıyecek onları:)))
ya hakıkaten arkadaslar su doktorlarımıza cekı duzen verelım kım ne dıyor karıstı....

ayrıca ayse hanım ıcımde kalmasın soyleyeyım
ben Allah'ın sevgılı kullarındanım...
hemen cocugum da olabılır...
boyle e.colı sebebıyle Rabbım benı de dogacak evladımı da koruyabılır...
hersey olabılır yanı...
dedıgım gıbı Allah'ın sevgılı kuluyummm
yoksa oyle arızaymıs artık olmazmıs.... cık's cık's... hıc benle alakalı seyler degıl
:roflol:

bune şidet emine daha doğruu ben kendi adıma konuşum eskiden çabuk hamile kaln ben şimdi çok zolaşı canım sen üstüne alınm aolur olur daha yeni evlisiniz

günaydın kızlar
ya ben bişey sorucam bu klomenle hani birkaçtane yumurta olabiliyorya aynı ay peki hepsi aynı yumrtalıktanmı yoksa hem sağdan hem soldan mı oluyor.

:)))) evet ayse yumurtalarım da uzerıne alınmasın:)))
gunaydın fatma...
klomen hakkında bırsey bılmıyorum.
ayseeee tugbaaaa sıze soruluyor...

iki taraftanda büyüyo sanırım cünkü ayse iki yandanda büyümüş dedi bnde p tesi görcm bakalım bnmde ole olmustur insallh

bnm de sag kasıgımda agrı var insallh kist yapmaz yine akıntıda var gerci yumurtluyoda olabilirim

hayırlı pazarlar kızlar..
oldukca durgun bır pazar... bu hafta yogun gectı
bızde uzaktık bacaklarımızı ohoooo tam keyf fılm kıtap oyun...
gercı az once karnımız acıkınca etlı bamya yapayım dıye kalkana kadardı dıye de
ıtıraf edeyım. etı koydum kavrulsun dıye. sonra kapıyı acıp dumanı gorunce... bır de et kuzu etı...
ya nıye almısım kuzu etını zamanında onu da anlamıyorum... dana zannettım.
bır koku tahmın edın. sacım ev...
ıns esım koltuktan kalkmaz:)))
sız neler yapıyorsunuz... nasıl gıdıyor tugba yarın pazartesı...:) bakalım neler anlatacaksın bıze..
fatma sen rahım fılmı ıcın raandevu almıstın dı mı?

bakalım insallh güzel haberlerle gelirim aksamdan beri sag kasıgımda bi agrı vvar bide akıntı basladı sanırırm yumurtluyorum :)

slm kızlar nbrsiniz bakalım.benim günlerim çok yoğun geçiyo.hergün hastanelerde koşturuyodum.biliyosunuz geçen hafta 5 gün hstnede yattım.çıktım ertesi gün bu seferde şakır şakır adet görmeye başladım.10 gün oldu hala devam ediyo.doktor yine yatırmak istedi ama ben yeni çıktığım için kabul etmedim.iğne ve ilaç tedavisine rağmen kesilmedi kanamam.o yüzden sıkı takip altındayım.ama bebişim çok iyi maşallah.5.5 cm ve 6 gr.oldu hareket etmeye başaldı.kıpır kıpır maşallah ama yinede düşük tehlikem olduğu için sürekli yatmam ve gözetim altında olmam gerekiyo.diğer hastalığım kortizon sayesinde düzeldi ama karnımı bi görseniz inanamassınız.2 hafta önce acil hastaneye yatırdıklarında 59 kiloydum.şu an 62 kilo oldum ve karnım sanki 5 aylık hamile gibi oldu.kocaman yani:)))doktor korttizondan dolayı ödem olduğunu sölüyo.bir ay daha devam edecek kortizonlarım ama ben heralde bu ay sonunda bi 8 aylık gibi falan olurum.nasıl gidecek bu karnımın hiç bilmiyorum.ayrıca 2 hafta snr 3 ayımı doldurucam ve ikili test yapılacak.bebekte bir anormallik varmı ona bakacaklar.bu kortizondan dolayı olma ihtimali yüksek.çok korkuyorum.lütfen dua edin arkadaşlar.allah bebişimi korusun sağlıkla gelsin dünyaya.sizin yazılarınızı pek takip edemiyorum ama sanırım henüz yeni bi hamile haberi yok.ama inşallah en yakın zamaanda olur.hepiniz için dua ediyorum.allah gönlünüze göre verir inşallah.öpüldünüz.k.i.b.byee

dualarını eksık etme ayse'cım (akımera) ınsaellah en kısa zamanda saglıgına kavusur bu hamılelıgının
keyfını surersın. ılk 3ayı tamamlamaya az kalmıs cok sukur... atlatırsın hepsını.. bak senın duaların
kabul edılır mutlaka bızım ıcın ozellıkle tugba ıcın dua et...
kılolar gıder merak etme ayse, sen sıkıntıya dusme yeter...
tugba hemen haber ver, unutma..

slm kızlar.nasılsınız bakalım bugün
akimeracım bebeğin gerçekten bi mucize oldu senin için inşallah sağlıkla kucağına alırsın.dualarımız seninle.
tuğbacığım inşallah sendende güzel haberler alırız.bol bol yunurtan olmuştur inşallah.ayşecim sende varmı gelişme belirti falan.eminecim sen başladınmı antibiyotiğe.
kızlar bende çarşamba günü için randevu alayım diyorum rahim filmine ama bişey sorucam.bayram için biryelere gidelim diyoruz eşimle eğer bayramın ilk yada ikinci günü havuza girersem bişey olurmu sizce yani filmi yeni çekilmiş olduğum için bişey olurmu enfeksiyon falan.doktorada sorarım tabi ama yinede önce size bi sorayım dedim.korkuyorum ya biryandanda dua edin daha randevuda almadım ama gözümde nasıl büyüor bir bilsenizç allah hepimizin yardımcısı olsun.

fatma hauzun problem teskıl edeceginı hıc zannetmıyorum.
yanı normal zamanda enfeksıyon kapabılecegın kadar rısklı olabılır sadece.
netıcede rahm fılmınde acık yara kesık gıbı bır durum yok.
yıne de tugba bılır.eger gırılemıyorsa, tugbayı uyarmıslardır.
bu arada antı-bıyotık kullanıyorum. ama bır heyecanla sorma.
esım de guluyor bana:)
hıc ılac kullanmadım Allahlalla bu da heyecan yaptı bende:)
esımle bırlıkte kullanıyoruz daha komık!!!

X