Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hipatia evet istesen yumurta takibi yaptırabiliyorsun her ay adetinin 10.11.günleri gidersen doktora alttan ultrasonla bakıp sağmı solmu söylüyor yada kaç mm olduğunu çatlayıp çatlamadığını falan öğreniyorsun.bende bir defa gittim sadece takip için hangi taraftan olduğunu öğrenmeye gerçi işe yaramadı tutturamadık neyse kısmet tabi.
eminecim rahim filmini doktorunun söylemesine gerek yok bence.herhangi bi hastaneye gidip yada radyoloji merkezine (ben radyoloji merkeinde çektireceğim) randevu alıp gidip çektirebilirsin ben 170 tl ye çektireceğim anestezi istersen 80 tl daha ekleniyor.ya benim içim rahatlayacak umarım sorun çıkmaz sonucumdada.
tuğbacığım doktorun iç yumurta yok dememişki 12 mm demiş yanlış anlamadıysam.yan, yumurtan varsa hamile kalma ihtimalinde var demektir.yumurta olmaz olrmu ya.moralini bozma hemen.
ayşecim sendede enfeksiyon olabilir canım çünkü ilişki sırasında ağrım oluyo demiştin.idrar yolu enfeksiyonuysa hamileliğe engel olurmu bilmiyorum ama normal enfeksiyon bu akıntı falan yapan hamileliğe engel çünkü spermlerin ulaşmasını engelleiyormuş ben yaşamıştım ordan biliorum.inşallah öyle bişey değildir ama bu konuyuda ihmal etme doktora bir sor.

ayse sen ne zaman antı-bıyotık kullandın?
daha once enfekesıyon gecırdın mı?
fatma desene benım bu ay tutturamama sebebım bu e.coli?

yine bi ara kasığım çok kötü ağrıdıda doktorum bana i ilaç vermiştiiçmiştim iyi gelmişti suda eriten bi ilaçtı cec 100 diye bi ilaçı şimdi yin ealdım bakalım n eolacak

kusura bakmayın kızlar elktirigim gitti giremedim kaldı ole doktorum bügün cok dalgındı ne dedigi belli degildi bnde tam gaz calısmlara devam etmeye karar verdim allh büyük bellimi olur

evet tugba dogru dusunuyorsun.
ama yıne de bu sana yeterlı gelmeyecektır...
moralını bozma umutsuzlugu unut gıtsın...

doktoruma kızgınım aslında birazda neden alttan bakmadı sonra neden cagırmadı bi ark sonra tekrar cagırmıs ikincide büyümüş aetm 18. günü bide bnmki beni dha cagırmadı üstüne bide sana bu hap yaramadı bi daha kullanma dedi

ilk ayda olmayabilir bu hapın 3 ay kullanımım varsa 3 ay neden denemiyim demi

ben sana daha öncede dedim gibi kaç doktordan sordum diğrer üp yakalya bilirmiş diye ama sen inanmıyosun yinede umutlu ol herşeyin hayırlısı olsun

hımmmm
ne dıyım tugba! doktora kızgın oldgun asıkar zaten.
ben bıle burdan kızıyorum.
bugun o kadar haber beklıyorduk senden.
boyle ne oldugunu anlamadıgımız bırseyler soyledın ve ya doktor soyledı elbet kızıyoruz.
bıraz daha sabır tugba.
ben de bırcok topıcte yazılanlardan bıldıgım kadarıyla bı2 ay kullananlar da var.
mesela ıdrar yollarından efeksıyon gecırenlerın hamıle kalmayı bekledıgı topıcte
bır cok bayan 'bu klomenleıkıncı ayım' falan yazmıslar.
sımdı doktor sana neden ılacı artık kullanma sende ıse yaramıyor dedı kı.
acıklama yapmamıs bellı kı.

yok canm bi acıklama yapmadı gittim üsten baktı yumurta yok bi hareketlilikte yok dedi ne hareketi olacksa artık sonra bu hap sende işe yramamıs bi dahaki ay yumurta takibi yapalım baklım yumurtluyomusun dedi e bn yumrtlamsam digeri nasıl olacaktı sonrada dediki gün asırı ilşki e hem yumurtaa olmamıs diyo hem ilşki diyo bi dengesizdi bugun

Allahalla bırdahakı ay gel bakalım yumurtluyor musun ne demek hıc anlamadım.
her zaman dogal yumurtlayan bırden nasıl yumurtlar mı yumurtlamaz mı dıye suphelendırıyor.
sasırdım ve bence bır yanlıslık var.
gunaydınnn bu arada kızlar.:)

slm kızlar benim randevu perşembeye alındı çarşamba elektrik kesintisi olacakmış o yüzden perşembe gidicem 12 de.sizler nasılsınız bakalım bugün.heralde ben bu ay korunurum çünkü film adetin 11.günü çekilmiş oluyor tam yumurtanın büyüdüğü dönem riske atmak istemiyorum ne olur ne olmaz.tabi doktor ne dicek bakalım yani bu ay benden ümit yok.
tuğbacığım sen devam et gün aşırı yada hergün çünkü bu ay olmucak nasılsa diye düşünürsün kafaya takmadığın içinde pat diye bir sürpriz oluverir.inşallah öyle olur.şuan ayşe sen varsın ilk sırada müjde beklediğimiz.hadi hayırlısı bakalım

dün dayanamadım hemsiresini aradım dediki bizim burda herkez alttan bakmaya karsı cıktıgı için teklif bile etmiyo dedi hemde usg nin o parcası yokmus diger doktorun odasında var hastanede iki doktor var biri kadın biri erkk kadın dün iznliydi buda cok kaabalıktı beni savsakladı anlayacagınız bide dediki büyüme ihtimali var sen daha önce hamile kalbildin demek bi sorunun yok dedi yumurtada büyümeye devam edecek ole kalcak degil ya dei biraz içim rahatladı

bu ay ayseden gelir haber de baklım bnden ne olacak bnm umudum var hala daha adetin 12 günüydü bide üstten baktı yanılmıs olabilirim üstten bellide olmuyo demiş

haaaa bu arada benim adet bitiminde ve sonrasındaki 3-4 gün tam yumurtlama dönemi yani dış gebelik tarafım ağrıyodu bu ay hiç ağrım yok.acaba tam anlamıyla iyileşiyorda ondanmı.ne taraftan yumurtlasam yumurtlayım ağrıyodu çünkü dı gebelik tarafı

X