Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi arkadasın hiç gelişmemiş yumurtası ya bakalım bnm gelişecek mi gerci onun zaten yumrtlama prob mi vardı belkide ondandır sonucta bnm yok aam insallh bnmde olur hepimiinde cuma saati dua edin bn hepimiz için ediyorum insallh hepimiz muradımıza ericez gönlümüzdekine en kısa zamnda kavusucaz allhın izniyle
slm kızlar sabah bi sorun vardı sanırım siteye giremedim.nasılsınız bakalım bgün eminecim regli kesinleşti demek neyse antibiyotiğini kullanda hemen geçsin. ayşecim senin adetine 11 gün varsa bu günleri iyi değerlendirmen lazım.adete 14-15 gün kala ve sonrası önemli günler.bende işte haftaya çarşamba gününe randevu almayı düşünüyorum film için.büyük ihtimalle geecek ay korunurum tabi öncelikle dokorun ne diyeceğide önemli.
tuğbacığım inan hiç düşünmemiştim bile ben klomeni falan hatta tam olarak neden kullanıldığınıda bilmiyodum ama ayşe ve sen denemişsiniz ikinizde hamile kalmışsınız hemde ikiz.bakalım bu seferde faydasını görürseniz bende denicem.çünkü gerçekten beklemeye gücüm kalmadı.hayırlısı bakalım ama senn moralin yerinde ve çok umutlusun bu yazdıklarınada yansıo zaten.inşallah mutlu haberide verirsiniz bize ayşeyle.
aaa tugba senınkı de ıkız mıydı? ben bunu neden atlamısım... evet fatma'cım regl kesınlestı:) ama regl bu sefer eskı duzenıyle aynı.. o kadaryorulma sampıyona sıkıntısı ve yaptıgım rahım egzersızıne ragmen bırgun once geldı ama yıne de bugun asıl regl basladı:) (hatta umut ya; dun az gelınce 'aha ımplantasyon bıle dedım:)))) ya ben e.colıyım hala hamıle kalmak ıstıyoum.. bız kadınlar cok tuhafız cokkkk...
Bu ay olacak dıe umut etmeye karar verdım olacak allhın ıznıyle ıÇmıdeo le bır hıs var hemde ıkız olacak gıbıme gelıyo tabı hayırlısı allh bı hayırlısıyla evlat nasp etsınde saglıklı daha ne ıster nısan baska allhım hıc bısımızın umudunu kırmasın
merhabalar yine kaçmışsınız yakalyamıyoum fatmacım bixde gebelik olsa sebde dene derim maksa gebeliyi hızlandırmk ilaçla nekadar emine karşıysada ama ne yapalım şasımızı zorluyoruz işallah tutururuz ama benim çok ağrım var korkum bir enfeksiyon olması ve kist işallah hiç biri deyilde gebeliktendir diyorum evet yumurtalara bakmak için altan bakıyor doktor ubacım ne oldu kokuyormusun yoksa ben alıştşm artık eee eminecim dedimya dış gebelikten sonra gebelik zorlaşıyormuş öyle isteyince pat diye olmaz artık biz artık arzalıyız canım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için